Ir dzirdēti visādi stāst - ķip neļaujot ņemt līdzi lidmašīnas salonā utjp.
Kā ar jūsu pieredzi?
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Pāris gadus atpakaļ lidoju uz Slovēniju un atpakaļ (kopā četri lidojumi ar pārsēšanos) un diezgan paliels statīvs (ne tas, kas tagad), man bija līdz lidmašīnā. Toreiz neviens neko neteica, lidmašīnā noliku pie kājām zem beņķa. Bet esmu dzirdējis arī stāstus, ka nevarot ņemt.Juzix wrote:Padalaties ar pieredzi ar lidmašīnām un statīviem
Ir dzirdēti visādi stāst - ķip neļaujot ņemt līdzi lidmašīnas salonā utjp.
Kā ar jūsu pieredzi?
tu nevienu no abiem vārdiem neuzrakstīji pareizi*Sicram wrote:Mans statīvs arī ir braucis uz tālām zemēm.. ar visu to, ka virsū bij rakstits frigle ( trauls ) čaļi pamanijās pārullēt pāri viņam

Sūdi jau tādi, ja Interneta veikalam kur pirkta prece nav līgums ar IB Servisu, tad par garantijas otro gadu atbild I-veikals...*Sicram wrote:JUZIK, TU JAU ZINI, KA TEV ŠEIT JĀIESNIEDZ PILNS RAKSTS PAR TO, KĀ TEV RĪT IES IB SERVISĀ
Vai nu brauc ciemos, vai dod e-pastu, aizsūtīšu tev to programiņuRihy wrote:Kā to bar noteilt un cik maksā? Man varētu būt tikpat cik juzikam

Juzix wrote: P.S. Ja kāds var piedāvāt mazlietotu, labu 5D, līdz rīdienas rītam - dodiet ziņu
Pasēdēju, parēķināju un tiko aizvedu kameru uz servisuPuikaKriss wrote:Juzix wrote: P.S. Ja kāds var piedāvāt mazlietotu, labu 5D, līdz rīdienas rītam - dodiet ziņu
Sakontaktē blogā uljenu! ja atceros pareizi, pa 550ls pārdeva veco piečuku, ja nav jau pārdevis.