Tu esi burnoutietis, kreklu vari dabūt. Bet ne jau saviem čomiembaggy wrote:Tad kas jāpaveic lai tiktu biedru kārtā? Es sapratu ka kreklu es ir tiesīgs saņemt? tik man ar driftu maz sakara.

Tu esi burnoutietis, kreklu vari dabūt. Bet ne jau saviem čomiembaggy wrote:Tad kas jāpaveic lai tiktu biedru kārtā? Es sapratu ka kreklu es ir tiesīgs saņemt? tik man ar driftu maz sakara.
Protams, ka sadārdzināsDomeniks wrote:ja katram liks niku, tas nesadardzinas to kreklu 3x?
Izmaksas par izšūtiem svārstītos robežās 10-15lvl T-krekls, 15-20lvl polo krekls.ReinStorm wrote:![]()
nēMelnais wrote:bet vai biedri var pasūtīt vēl vienu, uz sava vārda, bet ar citu niku?Lambertino wrote:Teorētiski var jau arī krāsā, bet moš tomēr atstājam, ka drift teamam ir sarkanais un "ikdienas" ir balts/melns
Aizmirsu piebilst, ka Biedriem būs ap 30% atlaide, ja sūtīsim![]()
Niku jau var nomainīt, atliek tik sazināties ar adminiem.baggy wrote:Man tīkj oranžs tik niks man tād pokemonisks.
hmm, nevarētu nepiekrist ja tā padomāWeber wrote:izsutus ludzu nee
tas riepu protektors bus liels un smags ciets klucis uz taa krekla
loti daudz diegu vajag lai to izsutu
man liekas uzspiest butu labaks
polo krekls ir zolidaks un tam prasaas izsuts
Tu nokupini savus lai vieglaks paliekLambertino wrote:hmm, nevarētu nepiekrist ja tā padomāWeber wrote:izsutus ludzu nee
tas riepu protektors bus liels un smags ciets klucis uz taa krekla
loti daudz diegu vajag lai to izsutu
man liekas uzspiest butu labaks
polo krekls ir zolidaks un tam prasaas izsuts