Tapēc, ka tu esi melnsMelnais wrote:nu kāpēc 325ix?nu kāpēc?

Ar imprezu pagājšgad Smiltenē ziemas kausā brauca.nafnafs wrote:Ar imprezu tocna ir piedaliijiesVismaz veikliibas braucienos zinu.
Manam e30 bija Mtech2 šķiedras bamperi - nebija nekāda vainatralla wrote: Varbūt kāds var padalīties ar informāciju par bamperiem? interesē stiklasškiedras, bet lai neizskatās pēc kosmosa, bet tā zolīdi, kas viss labāk piestāvētu? Auto plānots pārkrāsot sarkanā krāsā.
Tur vis ir labi ar to BMW trasēMelnais wrote:mani vēljoprojām interesē, kāpēc bmw ar pilnpiedziņu, nevis, piemēram, kāda japānis vai audi? neturbo, protams. interesē, jo, parasti neviens šāda rakstura autosportā neliek bmw uz trases. ok, ļoti reti.
Mans personīgais viedoklis- nezinu vai ir pareizs vai nepareizsMelnais wrote:mani vēljoprojām interesē, kāpēc bmw ar pilnpiedziņu, nevis, piemēram, kāda japānis vai audi? neturbo, protams. interesē, jo, parasti neviens šāda rakstura autosportā neliek bmw uz trases. ok, ļoti reti.
Manam e30 bija Mtech2 šķiedras bamperi - nebija nekāda vainaLambertino wrote:tralla wrote: Varbūt kāds var padalīties ar informāciju par bamperiem? interesē stiklasškiedras, bet lai neizskatās pēc kosmosa, bet tā zolīdi, kas viss labāk piestāvētu? Auto plānots pārkrāsot sarkanā krāsā.
Viņus var ķekavā iegādātiestralla wrote:Manam e30 bija Mtech2 šķiedras bamperi - nebija nekāda vainaLambertino wrote:tralla wrote: Varbūt kāds var padalīties ar informāciju par bamperiem? interesē stiklasškiedras, bet lai neizskatās pēc kosmosa, bet tā zolīdi, kas viss labāk piestāvētu? Auto plānots pārkrāsot sarkanā krāsā.
jū šitie būtu labi, kurā vietā tu viņus iegādājies?
Tur nekko nevajag gaidīt, jau tagad ziemā tāds IXs atmēra EVO un lubāriemMelnais wrote:tralla wrote:Mans personīgais viedoklis- nezinu vai ir pareizs vai nepareizsMelnais wrote:mani vēljoprojām interesē, kāpēc bmw ar pilnpiedziņu, nevis, piemēram, kāda japānis vai audi? neturbo, protams. interesē, jo, parasti neviens šāda rakstura autosportā neliek bmw uz trases. ok, ļoti reti., bet pēc manām domām BMW tapēc, ka uz asfalta vieglāk vadāms, var precīzāk izbraukt trajektorijas, un vēl tas, ka BMW tā pilnpiedziņa nav tik traki izteikta, aizmugure vairāk velk
un priekš bezturbo, tas liekas labi, jo vairāk var variēt ar gāzes pedāli.
bet ar Audi bezturbo- (p.s.nerunāju tagad par būvētiem dzinējiem) jāmēģina līkumi izņemt ar maksimālu ātrumu- gāzi grīdā, kurā brīdī ir grūti noturēt trajektorija, tiklīdz atmet gāzi- pietrūkst jaudas viņam to pastāvīgo pilnpiedziņu- izvilkt no līkuma. p.s.runa iet par vasaru
![]()
bet nu, ko te gudri runātbrauks sacensībās un tad skatīsies, vai kaut kas sanāks, vai būs galīgi garām.
tieši to arī gribēju dzirdēt.
tagad tik jāgaida sezona, lai pārliecinātos, vai ir kā teorētiski izskatās.
vini pa kuldigas rajonu vairak,bet biezi sanak visusArchuks wrote:Tak viens čalis (ar tādu baltu nesmuku iX) brauc sacīkstēs, neatceros gan kurās, bet nu arī visus![]()
Tas baltais iX supersprinā brauc, izcīnija pirmo vietu pagājušajā sezonā!RiCh wrote:e30 iXiem priekšējie reduktori vājā vieta
tralla tev vajag Mtech I , pirmsfeislifts labāk izskatās ar.