7even - TypeR
Re: 7even - TypeR
Izskatās diezgan ok, bet nu šis, tas ir pa daudz. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

es par spoguli domajuLambertino wrote:Tieši tā arī iedomājos - tie tepiķīšī izsaka visuDomeniks wrote:labs.
tik to salona bildi iznem, ka neaizcelo uz attiecigu adresi.
p.s. nekā personiga
Saimnieka vietā ņemtu melnus paklājiņus, ar izšūtām sarkanām maliņām + moš kāds uzraksts, bet nu es nav saimnieks.
Sveikts ar auto, izskatās gana piedūrīgs
Nju nezinu protams ar to gaumi jau katram savs, bet tas originaalais pelekais salons man lielas veel sliktaks, iemetīšu pēc tam vecās bildes salīdzināšanai, lai "dažiem" šis neliktos tā vienkārši, pie tam benkji ir sarkani, nevis rozā, jo tie ir pāršūti, numuri tiešām ir tikai priekš foto, zem bamperiem nav nekāds neons, tā vienkāršas diodes stāv...
Tie, kas nav neko darijusi paši, nekad nevarēs novertēt citu darbu... un pie tam ja tie ir tēta līdzekļi vai dāvināts auto... nekas personisks...
Un par to nacionālisma joku, es uzskatu ka dzīvojam demokrātiskā valstī un vismaz uz pasaules hokeja laiku, varu braukāt kaut ar kazakstānas karogu, kas par kādu komandu tur īķšķus... ikdiena ar tādiem jokiem nenodarbojos... ja kādam ir kautkādas problēmas, varam parunāt privāti...
p.s. pats esmu lietuvietis
Tie, kas nav neko darijusi paši, nekad nevarēs novertēt citu darbu... un pie tam ja tie ir tēta līdzekļi vai dāvināts auto... nekas personisks...
Un par to nacionālisma joku, es uzskatu ka dzīvojam demokrātiskā valstī un vismaz uz pasaules hokeja laiku, varu braukāt kaut ar kazakstānas karogu, kas par kādu komandu tur īķšķus... ikdiena ar tādiem jokiem nenodarbojos... ja kādam ir kautkādas problēmas, varam parunāt privāti...
p.s. pats esmu lietuvietis

when your dreams come true, we become stronger...
- DimanC
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
par beņķiem - sorry
bet vienā bildē tiešām izskatījās, ka blakussēdētāja beņķis ir rozā, k-kas ar gaismām.

bet vienā bildē tiešām izskatījās, ka blakussēdētāja beņķis ir rozā, k-kas ar gaismām.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Normāls auto, ok nav nekads uuber tjūns, varbūt kaut kas arī nesader "dizainiski" bet ir ok.
visiem - savas reliģijas, nacionalitātes, seksuālās orientācijas u.c. privātas lietas iet citur apspriest. AIzsūtīšu "atvalinājumā"
visiem - savas reliģijas, nacionalitātes, seksuālās orientācijas u.c. privātas lietas iet citur apspriest. AIzsūtīšu "atvalinājumā"
Nav taisnība. Nav taču jābūt arhitektam, lai drīkstētu konstatēt, ka māja ir šķība.Tie, kas nav neko darijusi paši, nekad nevarēs novertēt citu darbu...
( Šis nav spams vai uzbrauciens. Vienkārši "izdari pats labāk un tad kritizē" argumentu vajadzētu izskaust)
Šis paraksts ir tukšs.
DimanC wrote:par beņķiem - sorry![]()
Viss ok! man arii neīpaši patika tas oriģinālais izbalējis salons un nodilušas pelēkās salona daļas, bet nu katram savs, citiem originālais izskats patīk labāk...
when your dreams come true, we become stronger...
Imho izripojot no rūpnīcas auto bija krietni labāks, vizuālie uzlabojumi tur tiešām ir garām..
Sarkanās strīpas, uzraksts uz priekšējā stikla un vēl šis tas liekas mazliet ne-aļo. bet nu veiksmi sakopšanā!
Edit: jāa, izlasīju par karogu.

Edit: jāa, izlasīju par karogu.

Last edited by Ch. on 08 Feb 2010, 19:32, edited 1 time in total.
Sodit slidgultnus uz spiediena
vot kas sito hondu saloniem rullee ir ka viss salons izshuuts ar taadu materiaalu kaads benkju malaam (hvz kas tas skaitaas
)chome ex type-r taads bija ar sarkaniem diedzinjiem 

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Smuka honda, vārbūt šis tas ir pa daudz, bet nu kopumā izskatās labi
Un labi, ka esi tos brizgavikus novācis

Un labi, ka esi tos brizgavikus novācis

Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex