Tā varētu būt, jo to restīti, kurai jābūt priekšā esmu pazaudējisJazzer wrote:Varbūt viņš dubļos un sniegā ieaudzis un tikai jāiztīra,muļķigi būtu 15ls izmest.
Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Tehniska rakstura diskusijas
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Manam ziemas auto, '94.gada Corsai ar 1.5TD motoru, ģenerators nelādē. Bonusā tam, tad arī tahometrs nerāda.
Vakar ar Krishu noņēmām ģeneratoru, izjaucām - oglītes veselas. Notīrījām visus kontaktus un citas vietas kur bija apsūbējis, sapūtām ar WD40'veidīgo un likām klāt. Rezultātā tāpat nelādē
Ir vēl kādi varianti, bez jauna ģeneratora meklēšanas? It kā jau esot kaut kur kur remontējot viņus.
Vakar ar Krishu noņēmām ģeneratoru, izjaucām - oglītes veselas. Notīrījām visus kontaktus un citas vietas kur bija apsūbējis, sapūtām ar WD40'veidīgo un likām klāt. Rezultātā tāpat nelādē
Ir vēl kādi varianti, bez jauna ģeneratora meklēšanas? It kā jau esot kaut kur kur remontējot viņus.
Last edited by psih-arno on 17 Jan 2010, 02:25, edited 1 time in total.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Alien
- Has thanked: 0
a pēc sagāzēšanas līdz 3k ar nelādē???psih-arno wrote:Manam ziemas auto, '94.gada Corsai ar 1.5TD motoru, ģenerators nelādē. Bionusā tam, tad arī tahometrs nerāda.
Vakar ar Krishu noņēmām ģeneratoru, izjaucām - oglītes veselas. Notīrījām visus kontaktus un citas vietas kur bija apsūbējis, sapūtām ar WD40'veidīgo un likām klāt. Rezultātā tāpat nelādē![]()
![]()
AR_159 
- jaaniss
- Audi 80
hvz kads tev ģenerators, manam kopa ar oglēm ir kaut kāds regulātors vai kas līdzigs, pat ja izskatas, ka ogles nav nodilusas, tad tas regulators var būt izbeidzies 
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Vakar, kad tikko bijām salikuši, tad sagāzējot lādēja (Vismaz aķa lampiņa panelī nodzisa)Alien wrote:a pēc sagāzēšanas līdz 3k ar nelādē???psih-arno wrote:Manam ziemas auto, '94.gada Corsai ar 1.5TD motoru, ģenerators nelādē. Bionusā tam, tad arī tahometrs nerāda.
Vakar ar Krishu noņēmām ģeneratoru, izjaucām - oglītes veselas. Notīrījām visus kontaktus un citas vietas kur bija apsūbējis, sapūtām ar WD40'veidīgo un likām klāt. Rezultātā tāpat nelādē![]()
![]()
Šorīt sagāzēju un varbūt pie redlaina tā lampiņa izdziest uz brīdi, bet kā rpm nedaudz nokrītas atkal jau nelādē neko.
Šāds ģeneratorsjaaniss wrote:hvz kads tev ģenerators, manam kopa ar oglēm ir kaut kāds regulātors vai kas līdzigs, pat ja izskatas, ka ogles nav nodilusas, tad tas regulators var būt izbeidzies
http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-Corsa-B- ... 4002r11289
- jaaniss
- Audi 80
sorry neesu specs, stāstu tikai kā man gāja 
www.ajblasters.lv
- Juzix
- burnout.lv foto team
Par ārējās temperatūras dačiku bija taisnība - noskaldiju ledus kluci kas bija apkārt un viss 
Jautājums nākošais
Kā ieslēdzas atpakaļgaitas lukturi
Kādu gadu jau man viņi pļukājās, ķip ieliekot pirmajā uz brīdi iedegās, tagad ieliekot atpakaļgaitā ,reizēm, neiedegas nemaz. Raskladu studijā čo pa čom un cik liels čakars savest to ekstru kārtībā
Jautājums nākošais
Kādu gadu jau man viņi pļukājās, ķip ieliekot pirmajā uz brīdi iedegās, tagad ieliekot atpakaļgaitā ,reizēm, neiedegas nemaz. Raskladu studijā čo pa čom un cik liels čakars savest to ekstru kārtībā
Last edited by Juzix on 19 Jan 2010, 23:51, edited 1 time in total.
- Alien
uz kārbas pie kulises ir tāds cilindrisks verķis ar štekeriJuzix wrote:Par ārējās temperatūras dačiku bija taisnība - noskaldiju ledus kluci kas bija apkārt un viss
Jautājums nākošais
Kādu gadu jau man viņi pļukājās, ķip ieliekot pirmajā uz brīdi iedegās, tagad reizēm neiedegas nemaz. Raskladu studijā čo pa čom un cik liels čakars savest to ekstru kārtībā
tas arī atbild par gaismām
pieskrūvēts ar 2 skrūvēm
galvas parasti ir uz 9mm
p.s. reizēm gadās ka jāliek jauns
Last edited by Alien on 19 Jan 2010, 23:52, edited 1 time in total.
AR_159 
kaarbaa ir sleedzis ko tautaa sauc par ljegushku, vai nu vadi pie vinjas sapuvushi vai sleedzis kirdikt!
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
- Alien
uz kārbasJazzer wrote:A vot uz kārbas vai pašā kulisē?
ja pareizi atceros tad 1.8 bij trošu kārba
AR_159 
- Juzix
- burnout.lv foto team
+1 šitas man ar interes vairāk. Cik liels jebatorijs viņam tikt klātJazzer wrote:A vot uz kārbas vai pašā kulisē?
-
kraasotajs
melnā huiņa virs kārbasJuzix wrote:+1 šitas man ar interes vairāk. Cik liels jebatorijs viņam tikt klātJazzer wrote:A vot uz kārbas vai pašā kulisē?

vai kāds, lūdzu, varētu iepostēt interneta adresi, kur ir iespējams redzēt visādas shēmas un zīmējumus, kā kas ir autiņam jāsabūvē?
pašlaik interesē aizmugurējā bampera stiprinājumi un moldingu stiprināšana (vai tur kkādi iekšējie aķīši/ķeksīši vai kas taml, kas tur tos iekšā bamperī)
ford focus 4durvju universālis 2003. gads
pašlaik interesē aizmugurējā bampera stiprinājumi un moldingu stiprināšana (vai tur kkādi iekšējie aķīši/ķeksīši vai kas taml, kas tur tos iekšā bamperī)
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
katram ražotājam, auto modelim stiprinājumi atškiras. Meklē rokā konkrētā modeļa manuāli.karlis wrote:vai kāds, lūdzu, varētu iepostēt interneta adresi, kur ir iespējams redzēt visādas shēmas un zīmējumus, kā kas ir autiņam jāsabūvē?
- DimanC
http://www.elcats.ru/ford/" onclick="window.open(this.href);return false;
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS