+1DeeCee wrote:imho id ir atpaziishanaas ziime nevis portaala reklaama, un jaaliimee kaut uz kjerras bet saveejaas, nevis uz smuka auto, kaut iipashnieku maz kas zinBriedis wrote:Šis ir no tiem retajiem gadījumiem, kad Burnoutam ir jālūdzas, lai uz ši auto būtu ID nevis auto īpašniekam jāpierāda ka viņa auto ir pietiekami atbilstošs.
ID pieškiršanu atbalstu, bet tā kā auto ir ieziemots, tad arī līdz jaungada ballei var pagaidīt. Kā reiz būs ko zem eglītes arī priekš auto palikt.![]()
katraa zinjaa auto, vismaz bildees, dziivee neesmu redzeejis, izskataas ljoti labi, tagad tik pasham uz kaadu minimeetu jaabrauc atraadiities![]()
pagaidaam atturos
jurcis ID pieteikums
Re: jurcis ID pieteikums
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
noteikumi jau laikam domaati lohiemFocus wrote:Deecee uz\n rainis iet [consored],, Jurcim jadod ID

nav iebildumi ka dabon id, bet pagaidaam neatbilst prasiibaam
1. Burnout.lv ID ir foruma lietotāju "atpazīšanas zīme".
ID var iegūt foruma lietotāji, kuri aktīvi piedalās un burnout.lv rīkotajos pasākumos (par pasākumiem var uzzināt un sekot līdzi sadaļā "Pasākumi/kopā sanākšana")
2. Pie ID pieteikšanās ir jānorāda vēlamais / brīvais ID, protams, pirms tam aplūkojot jau aizņemtos ID, kā arī jāievieto auto bilde, uz kura tiks līmēts attiecīgais ID (bildē, jābūt skaidri redzamam auto, nevis nofotogrāfētam no 5 stāva loga).
3. Ja auto ir nekopts un/vai netiek uzturēts kārtībā, apkarināts ar liekām plastmasām vai kā savādāk "izķēmots", ID netiek piešķirts.
4. ID simboli ir tikai un vienīgi cipari. ID nedrīkst sākties ar "0" (0XX) un maksimāli pieļaujamais ciparu skaits ir 4 (XXXX).
5. ID līmējam vienotā stilā uz auto aizmugurējiem sānu logiem. Ja to nav iespējams izdarīt - droši forumā, attiecīgajā sadaļā izsaki piedāvājumus, kur vēlies līmēt ID uz sava auto! Ja tas no administrātoru puses tiek apstiprināts - lūdzu!
6. Gadījumā, ja uz auto ir uzlīmēts ID, bet auto tiek pārdots, vai zināms, ka tuvāko dienu laikā auto būs cita īpašnieka rokās, ID OBLIGĀTI ir jānoplēšs. Pretējā gadījumā netiks piešķirts jauns ID vai tiks piešķirts BAN's.
7. Atceraties, ka ID ir atpazīšanas zīme, tādēļ cienīsim citus ceļu satiksmes dalībniekus un nedarīsim kaunu sev un citiem burnout.lv ID "lietotājiem". Tas pats attiecas arī uz invalīdu stāvvietām - ja patīk parkoties tur, kur to nevar darīt, vai kā savādāk pārkāpt noteikumus, tad ID labāk nemaz nelīmēt uz sava auto!!
8. Mainīt ID (ciparus) tāpat vien, kad ienāk prātā, nevar. To var darīt tad, ja tiek mainīts auto vai auto reģistrācijas nr un ir vēlme ID pieskaņot kādam no tiem. Kā arī gadījumā, ja ID ir nobružāts (laika gaitā nolietojies/nodrupis).
9. ID var iegūt burnout.lv jūzeri, kuri regulāri apmeklē un aktīvi piedalās foruma diskusijās, dalās ar pieredzi, ieteikumiem, kā arī burnout.lv rīkotos pasākumus - minimīting'us un izbraukumus (šiem pasākumu datumiem var sekot līdzi forumā, sadaļā "Pasākumi / kopā sanākšana"). Lai iegūtu ID, katram jūzerim ir jāapmeklē vismaz 3 minimeet'ingi vai arī viens izbraukuma pasākums! Šāds nosacījums, tādēļ, lai pārejie jūzeri Tevi var iepazīt!
10. Lai iegūtu ID, ir jāuztaisa balsošanas topiks (skat piemēru) kurā visi aktīvie jūzeri balso par vai pret ID piešķiršanu konkrētajam cilvēkam. Topikā ir jāsniedz maksimāli daudz informāciju par sevi.
Jāatbild ir uz pilnīgi visiem jautājumiem
Ja jūzeri nobalso par, robežās no 40-60%, tad šim cilvēkam ir tiesības likt tikai mazo burnout.lv uzlīmi un pēc saviem ieskatiem atjaunot balsošanas topiku atkārtoti.
Ja 60% un vairāk jūzeri nobalsojuši par, tad Admini patur tiesības uz pēdējo vārdu par ID piešķiršanu
Minimālais nobalsojušo jūzeru skaits - 30
drīzumā tiks papildināts!
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Motopower un BMWpower nokāries, nācās beidzot piereģistrēties arī teRiCh wrote:Nu , tad no manis būs ParExciter wrote:Par to, ka Jurcis ar visiem iedzers ar prieku, variet nešaubīties
Exciter arī te piereģistrējies vai sen jau?

Viskijs dara savu

- RiCh
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ahahaha , uzrakstīšu spam topikā , lai te nepiekakājamExciter wrote:Motopower un BMWpower nokāries, nācās beidzot piereģistrēties arī teRiCh wrote:Nu , tad no manis būs ParExciter wrote:Par to, ka Jurcis ar visiem iedzers ar prieku, variet nešaubīties
Exciter arī te piereģistrējies vai sen jau?
Viskijs dara savu

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Exciter wrote:Par to, ka Jurcis ar visiem iedzers ar prieku, variet nešaubīties

Tev ir arī viedoklis?DeeCee wrote:es pagaidaam nebalsoju, kad buus viedoklis tad balsoshu

- omulis
- Moderators
Tu ar te.Exciter wrote:AhahaahDeeCee wrote:es pagaidaam nebalsoju, kad buus viedoklis tad balsoshuKandidāts uz BANu pisec
šitā opcija iespārda.
![]()

Piektriitu briedim + izskataas, ka es un emsinjsh nav vieniigie, kas Jurci paziist un ir redzeejushi auto

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Wu-Ryder
Kaut arī nez vai dzīvē esmu saticis, bet auto esmu redzējs, bildesomulis wrote:Tu ar te.Exciter wrote:AhahaahDeeCee wrote:es pagaidaam nebalsoju, kad buus viedoklis tad balsoshuKandidāts uz BANu pisec
šitā opcija iespārda.
![]()
Piektriitu briedim + izskataas, ka es un emsinjsh nav vieniigie, kas Jurci paziist un ir redzeejushi auto
Nu ja, tac jādod vinam tas id. Kādam krīzvāgenam var noplēst tad labāk nost.

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Focus
- bez Jumta
deecee, es neesmu bijs ne uz vienu minimeetu, bet ID man iedeva...
kadreiz gan (Spices ziedu laikos) šad tad piebraukaaju paklačoties
Jurcim tagad auto izskatas vel labaak kaa tais bildees... (ceru ka viņš ari taa domaa
)

kadreiz gan (Spices ziedu laikos) šad tad piebraukaaju paklačoties

Jurcim tagad auto izskatas vel labaak kaa tais bildees... (ceru ka viņš ari taa domaa

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
nu tu te forumaa jau no akmens laikmeta dziivo
un taada probleema paaris reizes atraadiit gjiimi minimeetaa vai kaadaa pasaakumaa lai dabuutu id
nu tas ir mans viedoklis, cilveeku nezinu par nevaru balsot, autolabs un citu iemeslu balsot pret arii nav

un taada probleema paaris reizes atraadiit gjiimi minimeetaa vai kaadaa pasaakumaa lai dabuutu id

nu tas ir mans viedoklis, cilveeku nezinu par nevaru balsot, autolabs un citu iemeslu balsot pret arii nav
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
protams, ka autiņš ir oga. nešaubos, ka tagad ir vēl labāks. Cik var saprast, ar čali ar viss kārtībā.
Bet sorry- džeks šodien piereģistrējies... nu labi, zin viņu 5 jūzeri... tomēr arī manas domas, ka takā par ātru priekš id. Tas nav reklāma, gribat reklāmu- ir taču arī burnout.lv uzlīmītes
vēl jo vairāk, ja auto ir ieziemots- kur skriet????
p.s. neko nenobalsoju
edit: nešaubos, ka viņš saņems e30 ordeni, bet ko tad tagad- sadrukājam id, un ieraugot uz ielas
mašīnu līmējam tik virsū?
Bet sorry- džeks šodien piereģistrējies... nu labi, zin viņu 5 jūzeri... tomēr arī manas domas, ka takā par ātru priekš id. Tas nav reklāma, gribat reklāmu- ir taču arī burnout.lv uzlīmītes

p.s. neko nenobalsoju
edit: nešaubos, ka viņš saņems e30 ordeni, bet ko tad tagad- sadrukājam id, un ieraugot uz ielas

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija