Melnais wrote:nē, nu ok, masķeri, tūneri un citi auto īpašnieki, mehāniķi un indžinieri, jums ir taisnība, pielaižot auto, vai pamēģinot to iedarbināt bez eļļas, kur tā tikko vēl bija, aprausim šāles, izpūtīs blīvi, salocīsim klaņus utt!
nu davai, izmēģini veiksmi.
esmu izmēģinājis, veiksme bija un ko nu? pamēģini pats tagad!
kurš tevi laida pie Solaris priboriem? vai tu mēģināju tramvaju kurbulēt?
rrrainis wrote:Jūtu līdz
Reiz ar senci braucot mūsu Fordam (vienai no bijušajām mašīnām ģimenē) ar saplīsa siksna, rezultātā arī vārsti saliekti, pēctam toties normāli sataisijām visu un 1.8D gāja ahujenna!
Bļ*, tam Fordam labs motors maksimums maksā 50 Ls, apmaini un mauc tālak !
Šitam maksā 250-500 Ls, atkarībā no stāvokļa, un remonts nav no lētajiem !
nu nemaksa tik daudz tie motori! pirms gadiem 4 ja ok tadas cenas bija! bet tagad maximums lidz 300ls!
pari par 300ls ir jau kosmos,piemeram ka opel-blitz skatijos ka viens dabuja Calibru pa 180ls ar Lexmauliem,un tgd jau to motoru ar lexiem meigina notirgot pa 500ls
tatad: mulkishi kas nezinas cik sie te motori maxa ari nopirks pa tavu nosaukto ciparu
šitie motori vairāk nepaliek un līdz ar to cena mainās.
vispār +/- 300 rubļus atstāt par XE nav nekāds kosmoss. un ja viņam ir coscast galva tad tā cena vel ir limonāds, bet no sākuma atrodi to coscastu..
visi kurus te piedāvā pārsvarā ir ar parastajiem kolbenšmitiem. nav jau itkā viņiem nekāda krītamā vaina, bet nu...
protams cena ir bez kārbas. ja ar tad piepluso vel kādus 100 rubļus maksimums...
protams var nopirkt arii XE pa 100 ls un tad detaļās atstāt reiz trīs summu..
tas vārst domāts, lai nevajadzīgais spiediens tiktu vienkārši atklepots atpakaļ.
Ja viņš ieķīlē, tad visu klepo atpakaļ un nepadod spiedienu uz dzīvībai svarīgajām detaļām.
Cik daudz tika jaukts motors iepriekš ārā?
Tikai motora augša ķidāta, vai arī vis motors pārlasīts.
Un vai no iepriekšējās kaites, bija iespējams, ka kāda atlūza ielido iekšā?
+ šaubos, ka jāmaina vis sūknis, cik atceros, tad viņu vienkārši vajag labi izmazgāt un izpūst no liekajām drazām
rrrainis wrote:Jūtu līdz
Reiz ar senci braucot mūsu Fordam (vienai no bijušajām mašīnām ģimenē) ar saplīsa siksna, rezultātā arī vārsti saliekti, pēctam toties normāli sataisijām visu un 1.8D gāja ahujenna!
Bļ*, tam Fordam labs motors maksimums maksā 50 Ls, apmaini un mauc tālak !
Šitam maksā 250-500 Ls, atkarībā no stāvokļa, un remonts nav no lētajiem !
nu nemaksa tik daudz tie motori! pirms gadiem 4 ja ok tadas cenas bija! bet tagad maximums lidz 300ls!
pari par 300ls ir jau kosmos,piemeram ka opel-blitz skatijos ka viens dabuja Calibru pa 180ls ar Lexmauliem,un tgd jau to motoru ar lexiem meigina notirgot pa 500ls
tatad: mulkishi kas nezinas cik sie te motori maxa ari nopirks pa tavu nosaukto ciparu
šitie motori vairāk nepaliek un līdz ar to cena mainās.
vispār +/- 300 rubļus atstāt par XE nav nekāds kosmoss. un ja viņam ir coscast galva tad tā cena vel ir limonāds, bet no sākuma atrodi to coscastu..
visi kurus te piedāvā pārsvarā ir ar parastajiem kolbenšmitiem. nav jau itkā viņiem nekāda krītamā vaina, bet nu...
protams cena ir bez kārbas. ja ar tad piepluso vel kādus 100 rubļus maksimums...
protams var nopirkt arii XE pa 100 ls un tad detaļās atstāt reiz trīs summu..
pa coscast biju piemirsis.. bet nu var atrast daudz gadijumus bet nu 500ls es nezz..actat pa to motoru nereali
Krish: es neko nesaku ka tu ieguldi ja zinu ka daudzi iegulda savos auto, man tgd ar stav garaza audi cabrio,kuram nakamgad gribu aizvest dzineju uz kapitalo,un vel iegrust naudu ieksa
un tu zini? man liekas, ka lietotam auto tomēr vairākas priekšrocības, jo tādu auto lauzīsi, nevis braukāsi. un ja laužot kko sasitīsi, nāksies labot un nejau savā garāžā. + pie viena, nav vieglāk atrast kadu, kas ir izbraucis no salona, ar minimālu nobraukumu un krietni lētāk? :neka: