Jo jurmalas laķiku atceros jau no mazotnes

Ev bet kad ieviesa maksu ?

Moderator: omulis
nu tad tu siiks esi*Sicram wrote:nu šoreiz DeeCee ierāva sirsnīgi zarā
Jo jurmalas laķiku atceros jau no mazotnes![]()
Ev bet kad ieviesa maksu ?
brauc ar eļektričku - būs romaņķika, varēsi arī aliņu iedzert + degvielu ietaupīsiDeeCee wrote:vienkaarshi besos par faktu ka taapeec lai iebrauktu uz 2h pilseetaa man jaaziedo 1 uzavas alus :neka:
Ehh .. DeeCee ..DeeCee wrote:vienkaarshi shkrobe, jo benzaa man sanaaca 1.75, un 1ls tikai deelj taa ka tur domeedomee ir loki, taa lats nav nekas daudz kameer nepaarreekjina brengulii
Varbūt man gribas parunāties ?Rihy wrote:[censored] ko tu DeeCee te centies pierādīt?
Tas bij adresēts deecee, tik ne tā uzrakstīju*Sicram wrote:Varbūt man gribas parunāties ?Rihy wrote:[censored] ko tu DeeCee te centies pierādīt?
un neko necenšos pierādit
Nu es ta jau nah maz posteju forumā, [censored] bet tava ņaudēšana par katru sūdu nu jau zajebal. Tad nepisies ar to savu mašīnu uz ielas bļadj. Tad hvz kas velkas tad sniegs dažiem slīd, tad bļadj jobans lats jāmaksā - un nedirs te pa slāviem utt. Patriots atradies ibio, būtu jāiet tēvzeme jāaizstāv savas sārtās sirpja un āmura trusenes jau pirms kautiņa būtu izvilcis. Un kautko vēl spirinās preti, ka visi redz dauņi, jo saka ka tu ir kautkāds pusmuļķis. Ej nahui un pis pa perimetru vienkāršiDeeCee wrote:Rihy wrote:DeeCee - tāda sajūta, ka tu tikko beidzis vidusskolu būtu no Aizzilupes ieradies lielpilsētā, ticis pie pirmā auto - veca sagrabējuša opel ascona rūsas krāsā un pirmais ceļojums ārpus Rīgas. Tagad aizzilupietis šokā, kā var 1 latumaksāt iebraukšana pilsētā, jo savā krajā, pat Zilupē nekā tāda nav. Varbūt vēl sāksi pēkšņi vaimanāt, kāpēc par stāvēšanu Rīgā ir jāmaksā vai par kino biļeti jāmaksā?
P.S. Aizzilupe ir iedomāta vieta, kas atrodas vēl tālāk par pāķiem Zilupi.
ko var tirstjuurmala ir vieniigais paakju pagasts LV kas uzskata ka taa kaa pie vinjiem notiek smakainais vilnis un iepuvushas urlistaanas zvaigznes pie vinjiem brauc vinji ir krutaaki un citiem jaamaksaa par iebraukshanu
vienkaarshi besos par faktu ka taapeec lai iebrauktu uz 2h pilseetaa man jaaziedo 1 uzavas alus :neka:
Kur loģika? :neka: Vai ir jēga riskēt,ja ieguvums(1ls),ir galīgi nesamērīgs ar risku,ka vari šķirties no 40ls?Foxijs wrote:takā esmu visā savā braukāšanas stāžā uz caurlaidi pārbaudīts tikai 1 reizi, tad dažreiz vnk neiespringstu uz caurlaides iepirkšanu![]()
Hz, projekts ir gatavs un stāv plauktā, par to, kad tiks realizēts - hvz. Bet nu plānos tip ir.spainis666 wrote:krīzes laikā laikam jau nav ko cerēt, ka Saurieši-Ulbroka tiks renovēts?