viennozīmīgi gumijiņasPauliic wrote:draudzenes sencis pērk tikai tās gumijiņas un maina, sākumā viņu izsmēju, bet nu pusgadu viņas godam nokalpo un tas ir reāli pa lēto :neka:
Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
Re: Tehniska rakstura diskusijas
Man ir tāds - varam sasmērēt tavu loguLambertino wrote:Hmm - moš vēl ko tādu izmantot papildus![]()
Atceros, ka radinieks ļoti priecājās par šādu līdzekli![]()
http://autostyle.lv/product_info.php?pr ... 80a4cff7ed" onclick="window.open(this.href);return false;
Par logu slotiņām: iepriekšējam E36 ApeMotorā iepirku Denso logu slotiņas - nobraucu ~ gadu... pārdevu, loģiski, ar visu auto, bet nu neko sliktu nevarēju teikt par to kvalitāti!!! Maksāja, ja nemaldos, 11,xx Ls
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- J.K.jr.bad.
- ELEKTROVEGANISMS

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Bosch slotiņas jau ar pirmo vilcienu strīpas dzen. Divreiz uzkāpu uz šī grābekļa un pēdējā laikā lietoju tikai Denso slotiņas. Vai nu arī Champion, ja Denso nepiedāvā. Pērku ApeMotors.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Lambertino
- Been thanked: 0
dajoš kontaktu kur var iepirktbaggy wrote:tak nopērkat gumijiņas melnās krutākās ir ar graf'\itu un pamēģinat. 0.70 kapeikas kautkur apmēram maksā.
paņemšos, nomainīšu un tad ziņošu par rezultātu
p.s kāds no adminiem varēja pārcelt visu šo diskusiju uz jaunu sadāļu par logo slotiņām - izskatās, ka katram ir ko teikt un visiem interesē

- Juzix
- Has thanked: 24 times
Pagājušo 5dien, pa SWH iekš "Kurbuļa" ka reiz onkulis, no Amsver Motors, par šito nano tehnoloģijas brīnumu ko stāstija. Ja nemaldos, tad tas joks pie viņiem maksāja ~20Ls un garantija laikam bija 6mēneši. EsotLambertino wrote:dajoš kontaktu kur var iepirktbaggy wrote:tak nopērkat gumijiņas melnās krutākās ir ar graf'\itu un pamēģinat. 0.70 kapeikas kautkur apmēram maksā.![]()
paņemšos, nomainīšu un tad ziņošu par rezultātu![]()
p.s kāds no adminiem varēja pārcelt visu šo diskusiju uz jaunu sadāļu par logo slotiņām - izskatās, ka katram ir ko teikt un visiem interesē
P.S. Jau kuro gadu pērku staķika čempionus un viss ir OK. Nešļūkājot pa ledu - gadu tur, ka maz neliekas
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
vienīgais, ka man statikā nevar piemeklēt :neka:
Esmu nobriedis nomainīt tās gumijas, tikai jāatrod kur viņas var iehavot

Varžudīķī pirku.Lambertino wrote:vienīgais, ka man statikā nevar piemeklēt :neka:
Juglā Tavs Auto saucas veikaliņš. baigie blēži.
Vai nu jūs ir izlepuši vai kā bet es nomainiju gumijiņas pirms diviem gadiem un slauka norm. vismaz man tā liekas.
- Lambertino
šiatais ten? 
http://1189.lv/1189lv:search:view,query ... tsid:45608" onclick="window.open(this.href);return false;
http://1189.lv/1189lv:search:view,query ... tsid:45608" onclick="window.open(this.href);return false;

No`silikono stiklu un viss bumbās... reizi mēnesi max atjauno un viss notiek... uz 100 braucot šotkas vispār nelietoju...vēja suns wrote:
lietoju šo... itkā nav slikts...
+ priecē tas, ka viņš kopā ar ūdeni atgrūž arī visādus citus dranķus
šitā burka ap 3nīti maxā Depo un uz gadu pietiek...
PS: pat sūdīgās šotkas sāks labi tīrīt, jo ūdens vairs nav pielipis pie stikla- šotka tikai jamo nogrūž nost...
- Juzix
Kapēc? Pareizo garumu nav?Lambertino wrote:vienīgais, ka man statikā nevar piemeklēt :neka:
- Lambertino
stiprinājumu viņiem k kādi īpašie laikam bija.Juzix wrote:Kapēc? Pareizo garumu nav?Lambertino wrote:vienīgais, ka man statikā nevar piemeklēt :neka:
Garums vēl poo

tieši tā. Kad ar šo iesmērē, tad uz štrāses par šotkām aizmirstuanders wrote:No`silikono stiklu un viss bumbās... reizi mēnesi max atjauno un viss notiek... uz 100 braucot šotkas vispār nelietoju...vēja suns wrote:[img]turtle%20wax[/img]
lietoju šo... itkā nav slikts...
+ priecē tas, ka viņš kopā ar ūdeni atgrūž arī visādus citus dranķus
šitā burka ap 3nīti maxā Depo un uz gadu pietiek...
PS: pat sūdīgās šotkas sāks labi tīrīt, jo ūdens vairs nav pielipis pie stikla- šotka tikai jamo nogrūž nost...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
+325 es visus logus apstrādājuBriedis wrote:stikla silikons no turtle vax ir "MUST HAVE" lieta. Es sānu logus arii vaskoju, lietainā laikā viss ūdens savācās bumbuļos un notek lejā, nevis visu bildi padara "gļukainu".
arī smuki izskatās lietainā laikā
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Juzix
Šodien iepirku un ieziedu vējstiklu, rezultāts 
nee protams... peec kadiem paris meneshiem gan...karlis wrote:Kādas attiecības tam stiklu silikonam ar automazgātuvēm!? nav pēc katras mazgāšanas jāziež pa jaunam?!
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...