Vārds, Uzvārds: Harijs Katlaps
Auto: BMW 320 (nemotors)
Vecums: JAU 23...
Nodarbošanās/hobiji: Ļoti patīk tirgot lupatas un šūzus

. Strādāju t.c Origo, 686 Brand Stock. Ziemā arī ne vienmēr smaidīgu iespējams satikt slēpošanas trasē "Jēkaba Grava". Par hobijiem runājot, laikam jau vienīgais un īstais ir kaulu dauzīšana snowborda pavadībā. Kaut gan pēdējo gadu laikā sakarā ar darbaholisma ieperināšanos manā organismā, šis hobijs palicis vairām malā, bet sirdī tāpat ļoti tuvs.
Vēlamais ID: Gribētu
686, jo dikti daudz taadas maikas skapī mētājās

nu jā, iespējams ka daudzi jau zin kur strādāju, un man jau liekas, ka man šis cipars jau ieēdies zemapziņā līdz mūža beigām

Jā, un vispār arī labi izskatās.
Braukšanas stils: Kā jau lauķis lielpilsētā.

Nu tik traki jau nav. Kretīniski iekšā nekur nelienu, pa A joslām nebraucu, rīgā uzvedos zolīdi, jo bail kaut kur sapērties un iebraukt ne tur kur vajadzētu. Tukumā pa "retam" kādu kašiņu norauju, bet ne jau dienas laikā pilnākajā krustojumā, tirgus dienā, kur pilns ar omķenēm. Vairāk cenšos ar prātu, lai gan cik kašiņas raušana var būt savienojama ar prātu

(tā tak mašīnas laušana kā nekā)
Turpmākie plāni šeit burnoutā: tik pat aktīvi apmeklēt ballītes, piedalīties izbraucienos (pēdējo pāris gadu laikā šķiet ka apmeklēti visi nozīmīgākie pasākumi), braukt aizstāvēt burnout godu dažādās sacensībās, piedalīties diskusijās.. ko vēl, nekrist adminiem uz nerviem
Purns man šitāds (5dienas purns)
auto šāds: