mpb VW Golf mk2
Re: mpb VW Golf mk2
tātad... sakrāsota sametinātā grīda, apstrādātas visas metinājuma vietas, noārdīts viss purns, motors sagatavots izcelšanai (jānoskrūvē pusasis un paduškas). pajaukts vaļā motors un secināts, ka šito atstāsim miskastei, paturot šo to rezerves daļām.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

1.8 8vViitols wrote:kaadu motoru plaanojat vietaa?

vaitad tur taa elektronika taja oldskuulaa, kads inženiertehnikas brinums ? :neka:mpb wrote:1.8 8vViitols wrote:kaadu motoru plaanojat vietaa?palīdzēsi ar elektrību!
uzsaukšu aliņus, brauksim kādu nedēļas nogali pavadīt manos laukos un iecelsim motoru
nezinu, pats neņemos visu izdarīt, jo nekad neesmu neko vairāk par eļļas maiņu veicisImI wrote:vaitad tur taa elektronika taja oldskuulaa, kads inženiertehnikas brinums ? :neka:mpb wrote:1.8 8vViitols wrote:kaadu motoru plaanojat vietaa?palīdzēsi ar elektrību!
uzsaukšu aliņus, brauksim kādu nedēļas nogali pavadīt manos laukos un iecelsim motoru

nu protams ir labak darīt lietas ar pieredzejushakiem cilvekiem .. alus ietekmē ..mpb wrote:nezinu, pats neņemos visu izdarīt, jo nekad neesmu neko vairāk par eļļas maiņu veicisImI wrote:vaitad tur taa elektronika taja oldskuulaa, kads inženiertehnikas brinums ? :neka:mpb wrote:1.8 8vViitols wrote:kaadu motoru plaanojat vietaa?palīdzēsi ar elektrību!
ok, tik traki nav, bet nekas grandiozs darīts nav

arī piesakies?ImI wrote:nu protams ir labak darīt lietas ar pieredzejushakiem cilvekiem .. alus ietekmē ..mpb wrote:nezinu, pats neņemos visu izdarīt, jo nekad neesmu neko vairāk par eļļas maiņu veicisImI wrote:vaitad tur taa elektronika taja oldskuulaa, kads inženiertehnikas brinums ? :neka:mpb wrote:1.8 8vViitols wrote:kaadu motoru plaanojat vietaa?palīdzēsi ar elektrību!

- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
rubļimpb wrote:inžektorsViitols wrote:1.8 8v karburaators vai inzhektors?
man alus vairs negarsho!1.8 8v gti
![]()
kas tev garšo?kā tevi pielabināt?

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
par to, ka motoram bez eļļas spiediena gribēji ļaut griestiesMelnais wrote:ko tad man par tām šālēm brauci augumā un par manām tehniskajām zināšanām?mpb wrote:nezinu, pats neņemos visu izdarīt, jo nekad neesmu neko vairāk par eļļas maiņu veicisImI wrote:vaitad tur taa elektronika taja oldskuulaa, kads inženiertehnikas brinums ? :neka:mpb wrote:1.8 8vViitols wrote:kaadu motoru plaanojat vietaa?palīdzēsi ar elektrību!

kameer audi neruuks un nespolees, tikmeer mani neviens pie sevis neredzees!baggy wrote:Drīz vītols tiks sarauts gabaos. Viens te raudi pie stūra stāv ar zemu nolaistu kardānu.
uz zhiku man biskjiit po*uj!
mpb --> ja taa ir meh. shprice vajadzees el. degv. suukni + 2as trubas degv. + baaka ar pareiziem pievadiem + attieciigi viss kas attiecas uz motora vadiibu!
pastaasti cik daudz tev no motora ir!
iemet kaadu motora bildi, galvenokaart gribeetos redzeet to degvielas sadaliitaaju!
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
es vēl neesmu aizbraucis pakaļ motoramViitols wrote:kameer audi neruuks un nespolees, tikmeer mani neviens pie sevis neredzees!baggy wrote:Drīz vītols tiks sarauts gabaos. Viens te raudi pie stūra stāv ar zemu nolaistu kardānu.
mpb --> ja taa ir meh. shprice vajadzees el. degv. suukni + 2as trubas degv. + baaka ar pareiziem pievadiem + attieciigi viss kas attiecas uz motora vadiibu!
iemet kaadu motora bildi, galvenokaart gribeetos redzeet to degvielas sadaliitaaju!

to es dariit netaisos, trubas un vadus prieksh suuknja velc pats es tik varu sasleegt (protams ja viss vajadziigais no motora vadiibas ir uz vietas!mpb wrote:es vēl neesmu aizbraucis pakaļ motoramViitols wrote:kameer audi neruuks un nespolees, tikmeer mani neviens pie sevis neredzees!baggy wrote:Drīz vītols tiks sarauts gabaos. Viens te raudi pie stūra stāv ar zemu nolaistu kardānu.
iemet kaadu motora bildi, galvenokaart gribeetos redzeet to degvielas sadaliitaaju!ir divi varianti, pērku no lietotāja Garaiz, vai arī vienu no ss.lv
Garaiz gan saka, ka ar provodku esot sūdaini, jo kaut kas pietrūkstot. uz bāku tak visu varam savilkt un sūkni uzlikt, ne?
MC Vaitols in da house! hahahaha
ooo, kāds palicis ļoti neatsaucīgs uz šādām lietām
pirms gada šādi neteiktu
nu ok, trubas savilkt nebūtu problēma, vadus arī, ja vien es zinātu kur un ko vajag
par motora vadību es noskaidrošu.