Kas tieši appists? Krāsa nolekusi no haubes?EDX wrote:Man liekās tu īsti neiebraucspiegs wrote:Es nesaprotu ja pat waldmenza golfam tika iedots id tad kāda te vēl runa par auto ? Mašina ta daudz labāka stāvoklī nekā tā tākā domāju ka jādod IDWaldmenam autiņš ir vairāk vai mazāk "piedūrīgs", a šis ir vairāk vai mazāk app.ists
Elviss ID piešķiršana Nr.2
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Elviss ID piešķiršana Nr.2
Nu es tak nesaku, ka sap.istsMartinss wrote:
Kas tieši appists? Krāsa nolekusi no haubes?+1 Lambertam par to, ka zināms autiņš un tāpēc neredzu iemeslu nedot.
No quattro - no fun!
+1 Savu balsi nedošu ne par vienu no variantiem.EDX wrote:Nu es tak nesaku, ka sap.istsMartinss wrote:
Kas tieši appists? Krāsa nolekusi no haubes?+1 Lambertam par to, ka zināms autiņš un tāpēc neredzu iemeslu nedot.
Nu īsāk sakot - bildēs ieraugot auto uzreiz tās prātā salīdzināju ar auto bildēm, kad tas bija reiņa īpašumā. Kopā man nesalikās labākais priekšstats
GP-1714
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Tauta pieprasa tīru mašīnu cik saprotu 
es pieprasu raskladu par lampiņām ko grasies likt iekšā
es pieprasu raskladu par lampiņām ko grasies likt iekšā

- omulis
- Moderators
un arī emsiņamLambertino wrote:
Un par nomazgāšanu piekrītu, vienīgas, ka auto takā +- zināms jo bija reinim
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Auto tika nomazgats un pagaja 2dienas kā uztaisiju tas fotkas, ko es varu dariit ka esmu parvacies uz paķiem, kur jabrauc katru dienu pa granteni un citiem bezceļiem?
massinu katru dienu mazgaat? :neka:
nopists izskatas varbut tapec ka vairs nav sedinaats un del aizmugurejam lampaam, bet lampas tiks labotas un uz ziemu sedinajumu neliksu atpakal, to tik uz ziemu.
Par lampinnam es neko negrasos likt iekšaa
bija man e39 salona geju zilais apgaismojums, kurš Reinim nepatika, tapec samainijam no e36 lapmpinnas uz e39 un kadu laiku man bija tas ziliski gejiskās lampinnas kā salona apgaismojums ,bet tas tika labots un tika nomainits kadu laicinnu atpakall 
nopists izskatas varbut tapec ka vairs nav sedinaats un del aizmugurejam lampaam, bet lampas tiks labotas un uz ziemu sedinajumu neliksu atpakal, to tik uz ziemu.
Par lampinnam es neko negrasos likt iekšaa
Kam tad ID, ja auto pa daļām tiek tirgots http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ifemx.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? 
- Salsais
bilde zagta.nafnafs wrote:Kam tad ID, ja auto pa daļām tiek tirgots http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ifemx.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?

par, tikai saseedini peec iespeejas aatraak atpakalj, ja nevari izbraukt pa celjiem - noasfaltee :neka: 
http://www.200sx.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Manuprāt, kad nopērk auto, pirmais, kas ir jādara, jānomaina eļļa un jāskatās, kas notiek ar siksnām :neka:Elviss wrote:Mašinas griida nav nemaz tik traka, izrusejusi nav, tikai nošviikata :p un sleikšni arii ir ok, par motora ellu hz nesmu mainijis, driiz laikam tas buus jadara
Tad jau sanāk, ka Tu/Jūs par savu transportlīdzekli nerūpējies/aties, iegādāts un tiek gāzts..
B4 TDi
dzejnieks wrote:Manuprāt, kad nopērk auto, pirmais, kas ir jādara, jānomaina eļļa un jāskatās, kas notiek ar siksnām :neka:Elviss wrote:Mašinas griida nav nemaz tik traka, izrusejusi nav, tikai nošviikata :p un sleikšni arii ir ok, par motora ellu hz nesmu mainijis, driiz laikam tas buus jadara
Tad jau sanāk, ka Tu/Jūs par savu transportlīdzekli nerūpējies/aties, iegādāts un tiek gāzts..
Pirms mainas Reinis teica ka viss ir ok un kkad (neatceros kad) tas tika dariits, un kad jau bija massinas samainiitas siksnas tika parbaudiitas/apskatiitas pie vieteja paziinas un atzina ka ir ok un ellas limenis ari bija tads ka vajag.
Un kapec tev liekas ka ar auto tiek gāzts?
Tas tik tāds savdabīgs termins manElviss wrote:
Pirms mainas Reinis teica ka viss ir ok un kkad (neatceros kad) tas tika dariits, un kad jau bija massinas samainiitas siksnas tika parbaudiitas/apskatiitas pie vieteja paziinas un atzina ka ir ok un ellas limenis ari bija tads ka vajag.
Un kapec tev liekas ka ar auto tiek gāzts?
Tas labi,ka esi ko darijis.. bet kā jau tauta teica, ka vajag izlaizīt auto noslēpt, bet vislabāk izņemt taksometra atrebūtiku (liekās,krāsainās lampiņas) un braukt uz Spici ceturtdien atrādīt
B4 TDi