Vislielākais paldies Bruno par mašīnas iedošanu!
Pirmoreiz 16niekā un pirmoreiz uz pjedestāla!
Kad uzzināju ka esmu ticis neticēju un sākumā škrobījos par to ka netiku top 8 jo domāju ka no top16 uzreiz izkritīšu, bet apstākļi sakritā tā ka tiku tik tālu!
freimo wrote:Lai arī ko viņš teiktu - neticiet! Iet lupatās
Mārci - jep, iet tā mašīna.
Tagad tik vajag kompi, lai to jaudu varētu sabalansēt visos apgrieziena diapazonos. Apgriezienus, zem 4štukām nedrīkst laist, savādāk mirst nost.
Uz nākamo gadu vajadzētu būt ap 350zs - tas protams nestāv klāt visiem pārējiem nākamā gada projektiem, bet nu būs ok. Kā jau katru gadu, atpalikšu par vienu gadu no līderiem
Tagad tik vajag kompi, lai to jaudu varētu sabalansēt visos apgrieziena diapazonos. Apgriezienus, zem 4štukām nedrīkst laist, savādāk mirst nost.
Uz nākamo gadu vajadzētu būt ap 350zs - tas protams nestāv klāt visiem pārējiem nākamā gada projektiem, bet nu būs ok. Kā jau katru gadu, atpalikšu par vienu gadu no līderiem
Hmmm .. nu labi, bet dūmu burciņa arī esi nopircis ? :neka:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ljoti priecaashos, ja fotograafi atmetiis man bildes uz e-pastu vai PM, kur Skajulains brauc. Kaukaa shoreiz ljoti maz bilzhu ar skaju... laikam saaku braukt suudiigaak un vairs nav interesanti focheet
Ljoti priecaashos, ja fotograafi atmetiis man bildes uz e-pastu vai PM, kur Skajulains brauc. Kaukaa shoreiz ljoti maz bilzhu ar skaju... laikam saaku braukt suudiigaak un vairs nav interesanti focheet
Cik zinu, tad no šejieniešim īsti neviens nebija bildēt :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Skajulainu ar šampi logā iesvētījāt?
Tev tomēr vajadzēja Cirkulim biku iebuhņīt kā biji solījusi,tad bilžu būtu vairāk un plāns izpildīts!!!!
Jazzer wrote:
Skajulainu ar šampi logā iesvētījāt?
Tev tomēr vajadzēja Cirkulim biku iebuhņīt kā biji solījusi,tad bilžu būtu vairāk un plāns izpildīts!!!!
Sasveetiijos pati taa, ka uz 2 dienaam
Aj, ko nu es bakstiishos, - labaak satrenneeshos un tad pabakstiishos zin kaa- ja kontakts tad, kad baigi smuki un plashi driftee - tad jau ir feini, a ja raustaas kaa punkijis uz draats, tad galiigs nepachots
Tagad tik vajag kompi, lai to jaudu varētu sabalansēt visos apgrieziena diapazonos. Apgriezienus, zem 4štukām nedrīkst laist, savādāk mirst nost. Uz nākamo gadu vajadzētu būt ap 350zs - tas protams nestāv klāt visiem pārējiem nākamā gada projektiem, bet nu būs ok. Kā jau katru gadu, atpalikšu par vienu gadu no līderiem
ņea, nesanāk tā labi iededzināt tās riepas vēl...
bet pēc tiem regulējumiem ? :neka: būs , nebūs ? :
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit