Diagnostikas programmas, kur dabūt, ar ko pieslēgt?
Moderator: gacciZm
Re: Diagnostikas programmas, kur dabūt, ar ko pieslēgt?
Šo to neta var atrast. Vislabākās piejamās progas priekš OBD2 ir ProScan vai Scantool. Protams nevaresi veikt pilnu diagnostiku, bet ko piedava darit OBD2 varesi( kludu apskatisanas - dzesana, sensoru apskatisanas, daciku dzivotspeju utt ). Pashus vadus un kompiti visizdevigak pirkt ebay. Var atrast pa patieshi patikamam cenam - sākot no 1 Euro. ja esi gatavs maksat ap 200Ls vari dabut pilnu obd komplektu, vadi varteikt prieksh visiem auto( OBD1, OBD2, BMW standarts-apalais, Utt.) un par sadu summu sanemsi lidzi jau ari loti labu programaturu ko uz kompja uzmest.
nah tev obd tuuli?Melnais wrote:Es domāju tepat LV nopirkt līdzīgu kabeli, kāds manā linkā bija. pa 20 Ls dod. tikai aktuāls jautājums paliek, vai tās programmas sadarbosies ar to vadu? :neka: negribās uzreiz pirkt pa lielām naudām šito visu.
es kad iegaadaaju taadu bij ljooti gruuti ar softa dabuushanu, turklaat visi augstaakmineetie softi nav freeware'i!
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
muusdienaas freeware ir viss, tikai ne vienmeer programmu veidotaaji ir par to informeetiViitols wrote:nah tev obd tuuli?Melnais wrote:Es domāju tepat LV nopirkt līdzīgu kabeli, kāds manā linkā bija. pa 20 Ls dod. tikai aktuāls jautājums paliek, vai tās programmas sadarbosies ar to vadu? :neka: negribās uzreiz pirkt pa lielām naudām šito visu.
es kad iegaadaaju taadu bij ljooti gruuti ar softa dabuushanu, turklaat visi augstaakmineetie softi nav freeware'i!
sorry par

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
nu ja jau tev viss ir freeware, tad man luudzu 2kg BOSCH ESI Tronic!DeeCee wrote:muusdienaas freeware ir viss, tikai ne vienmeer programmu veidotaaji ir par to informeetiViitols wrote:nah tev obd tuuli?Melnais wrote:Es domāju tepat LV nopirkt līdzīgu kabeli, kāds manā linkā bija. pa 20 Ls dod. tikai aktuāls jautājums paliek, vai tās programmas sadarbosies ar to vadu? :neka: negribās uzreiz pirkt pa lielām naudām šito visu.
sorry par

-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hmm... kur ir probleema?
obd2 kodu nolasiishanai ir elmscan origjinaalie dzelzhi un ir visaadi kloni. elmscan ir pa daargo (50ls un uz augshu), kloni ir pa leeto - 10$ un uz augshu. elmscan dzelzhi shad tad nestraadaa, kjiinieshu kloni otraadi - straadaa shad tad. peedeejaa scantool.net softa versija straadaa tikai ar orig elmscan tooljiem un ja peerk origjinaalo elmscan no scantool.net, tad softa peedeejaa versija naak liidzi. ja nee - var nokachaat ieprieksheejo scantool 1.13 un miers. veel ir visaadi free obd2 softi, vajag tik rakt. un arii komerciaalie ir ietorrenteejami... ja nu galiigi nespeej neko atrast, njem lielo fazer ar veselajiem riekstiem un brauc ciemos - iedoshu teu softu un arii kjiinieshu obd2 lasiikli.
jautaajums ir - ko tu gribi dariit ar to visu? :neka:
obd2 kodu nolasiishanai ir elmscan origjinaalie dzelzhi un ir visaadi kloni. elmscan ir pa daargo (50ls un uz augshu), kloni ir pa leeto - 10$ un uz augshu. elmscan dzelzhi shad tad nestraadaa, kjiinieshu kloni otraadi - straadaa shad tad. peedeejaa scantool.net softa versija straadaa tikai ar orig elmscan tooljiem un ja peerk origjinaalo elmscan no scantool.net, tad softa peedeejaa versija naak liidzi. ja nee - var nokachaat ieprieksheejo scantool 1.13 un miers. veel ir visaadi free obd2 softi, vajag tik rakt. un arii komerciaalie ir ietorrenteejami... ja nu galiigi nespeej neko atrast, njem lielo fazer ar veselajiem riekstiem un brauc ciemos - iedoshu teu softu un arii kjiinieshu obd2 lasiikli.

jautaajums ir - ko tu gribi dariit ar to visu? :neka:
-
aber luudzuViitols wrote:nu ja jau tev viss ir freeware, tad man luudzu 2kg BOSCH ESI Tronic!DeeCee wrote:muusdienaas freeware ir viss, tikai ne vienmeer programmu veidotaaji ir par to informeetiViitols wrote:nah tev obd tuuli?Melnais wrote:Es domāju tepat LV nopirkt līdzīgu kabeli, kāds manā linkā bija. pa 20 Ls dod. tikai aktuāls jautājums paliek, vai tās programmas sadarbosies ar to vadu? :neka: negribās uzreiz pirkt pa lielām naudām šito visu.
sorry par

-
ja shokolaade buus liela un garshiiga - tad jaaMelnais wrote:Tu man to visu par šokolādi dosi?Nē, nu tas ir derīgi, kaut vismaz paekspermentēt.
Kam man to visu? Strādāt ar to visu gribu! Bet no sākuma jāapgūst. Pagaidām esmu liels amatieris, tāpēc ievācu info.

neenu, davai - lien ciemos, iesveers teu to drazu, vareesi njemties.

es tad ar labpraat pa shokolaadi iesmeltu kaadu labu ejoshu kolekciju prieksh elm 327!
-
cik nu liela un cik nu laba - bet kaukas jau irViitols wrote:es tad ar labpraat pa shokolaadi iesmeltu kaadu labu ejoshu kolekciju prieksh elm 327!