rrrainis wrote:
Ar manu gudrību? Meklēju es diskus, Martinss ieteica emsinja kantori, aizbraucu skatijāmies un šitie izstijās zaibis. Tika nolemts ka jāsūta augšā, kad bija jau pasūtīti tikai tad visi burnout "gudrīši" sāka kliegt ka vajag R17. Bija jau par vēlu! emsinsh arī nezināja kā izstīsies, es arī, beigās paši redzam rezultātu, bet kāda šķirba. Diski derēs kā reiz ziemai un priekš ziemas izstīsies zaibis.
rrrainis wrote:
Orģinālajiem diskiem opeļiem ET vsp ir milzīgs, maniem iepriekšējiem bija 49. Lūk pats te varēsi salīdzināt ja netici http://www.miata.net/garage/tirecalc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja lielāks ET, jo diskiem mazāks iznesums uz āru, ja mazāks ET - lielaks iznesums uz āru
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Viņa jau nav uz malas uzlīmēta, vnk ar to tehniku, kas bija paredzēta, tas nebija iespējams. Ar roku diez vai normāli uzlīmēšu. Kaut kā viņu vajadzētu dabūt uz pašas malas.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Martinss wrote:Es ID līmēju tikai vienā pusē un arī tikai tāpēc, ka pats baidījies šķībi pielīmēt, tā kā uz mani bumbas nevajag uzvelt.
Šī ir tā puse kuru Tu līmēji
Archuks wrote:katrā ziņā labāk, biš piesēdināt gan vajag
Ja nosēdinās būs vāks ar pašreizējajiem amjiem, jo jau tgd ar standartu iebraucot tādā palielākā bedrē aizmugurē riepas arkās iesitas. Nosēdinot tas būs murgs.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector