rrrainis Opel Astra

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
rrrainis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: rrrainis Opel Astra

Post by rrrainis »

Pagājušo ziemu braucu ar 205/55 un viss bija ok, jutu arī to ka 205/50 nekas traģisks nebūtu.
Varbūt ir, visreālākā laikam izvalcēt arkas, kas kkā nav pa prātam.

Pārdot jaunos diskus arī ir ļoti ekonomiski neizdevīgi.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

rrrainis wrote: Varbūt ir, visreālākā laikam izvalcēt arkas, kas kkā nav pa prātam.
Tad Tev viņi arkās strīķējas vai tajos plastmasas dubļu srgos/tvērējos kas ir arkās?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
rrrainis

Post by rrrainis »

Priekšā arkās izgriežot stūri par mazāk nekā vienu apgriezienu un griežoties. 90 grādu līkumos strīķējas pret plastmasu.
Aizmugurē pie mazākās bedres arkās.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Tas plastmasas atrodas tur kur viņām ir jābūt? Nav kaut kādi stiprinājumi izbeigušies un viņas ir noslīdējušas?
Par aizmuguri tiešām :shock: jo draugam bija astras kupeja, sēdināta un uz R17 un laikam platumā 205 un nekas, nekur nestrīķējās, pat ja mašīnā bija četri cilvēki.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Es gribēju kko ieteikt saistībā ar meiteni, zini kā tomēr otrs pasažieris utt utt , bet tad sapratu , ka jūs abi kopā sverat tik pat cik man foto soma :doh:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Dzonijs
Mr. Rocene

Post by Dzonijs »

rrrainis wrote:Bleķinieki tika iepirkti dēļ tā ka man ir riepas 205/55 R16, kuras neder uz janajiem diskiem. Pārdot riepas arī nevar par attiecīgu ciparu jo ir ļoti ļoti labas.
Kad diski tika pirkti nebija nekāda iespēja uzzināt kā būs. Jā uzliku 205/55 uz riktīgi arkās strīķējās.
Dzonij, zini kas būtu smukāk, ja Tu aizpistu muti un ietu smirdēt citur.

Plāns sekojošš ---> Šo ziemu nobraukt ar bleķiniekiem un riepām 205/55. Pēctam uz vasaru nopirkt R17. Sekojošajai ziemai kad būs jau R17 tiks likti šie jaunie R16 ar 205/50 ziemenēm, kuras varēs maybe iemainīt ar vēljoprojām labām 205/55. Ja arī nē, poh, tad cena būs atbilstošāka un varēšu pārdot un pēctam ieķert nepieciešamo lielumu.

Ja vēljoprojām kkas nepatīk, tad es jūs nesaprotu, jums kādi mazvērtības kompleksi vai kā...
Kā var patikt ?! :D
Nu tad vismaz uzliec tos kalpakus kur ir ērglis, hromēts un vēl spineri!
Rezultāts :
izskatīes vienkārši super, gan jau labāk nekā par tagadējajiem 16 :reeka: :reeka: :reeka:
rrrainis

Post by rrrainis »

Juzix wrote:Tas plastmasas atrodas tur kur viņām ir jābūt? Nav kaut kādi stiprinājumi izbeigušies un viņas ir noslīdējušas?
Par aizmuguri tiešām :shock: jo draugam bija astras kupeja, sēdināta un uz R17 un laikam platumā 205 un nekas, nekur nestrīķējās, pat ja mašīnā bija četri cilvēki.
Jā viņs ir vietā, varbūt pa pāris mm ir savādāk novietots, bet tas neko nemaina. Ar tā sūda plastmasa palīdzību es nevarēju tik ļoti riepas sačakarēt, tur ir skaidrs ka pret arku gājis pa nopietno.
Tam Tavam draugam R17 ar platumu 205 un augstumu 40 riepas diametrs ir mazāks nekā man R16 205/50, tapēc arī viss bija kedā ;)
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
rrrainis

Post by rrrainis »

Dzonijs wrote:
rrrainis wrote:Bleķinieki tika iepirkti dēļ tā ka man ir riepas 205/55 R16, kuras neder uz janajiem diskiem. Pārdot riepas arī nevar par attiecīgu ciparu jo ir ļoti ļoti labas.
Kad diski tika pirkti nebija nekāda iespēja uzzināt kā būs. Jā uzliku 205/55 uz riktīgi arkās strīķējās.
Dzonij, zini kas būtu smukāk, ja Tu aizpistu muti un ietu smirdēt citur.

Plāns sekojošš ---> Šo ziemu nobraukt ar bleķiniekiem un riepām 205/55. Pēctam uz vasaru nopirkt R17. Sekojošajai ziemai kad būs jau R17 tiks likti šie jaunie R16 ar 205/50 ziemenēm, kuras varēs maybe iemainīt ar vēljoprojām labām 205/55. Ja arī nē, poh, tad cena būs atbilstošāka un varēšu pārdot un pēctam ieķert nepieciešamo lielumu.

Ja vēljoprojām kkas nepatīk, tad es jūs nesaprotu, jums kādi mazvērtības kompleksi vai kā...
Kā var patikt ?! :D
Nu tad vismaz uzliec tos kalpakus kur ir ērglis, hromēts un vēl spineri!
Rezultāts :
izskatīes vienkārši super, gan jau labāk nekā par tagadējajiem 16 :reeka: :reeka: :reeka:
Priekš ziemas šie R16 būs zaibis un domāju daudzi man piekritīs.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Karoche nepis sev un citiem praatu. Nopeerc normalus diskus, shitos fail atstaaj ziemai un brauc laimiigs.
Pajaat, busi zaudeejis $, neko dariit.
Bet vismaz respekts i uvazhuha no burnout oligarhiem Image Image
Aigarz`

Post by Aigarz` »

rrrainis wrote:Priekšā arkās izgriežot stūri par mazāk nekā vienu apgriezienu un griežoties. 90 grādu līkumos strīķējas pret plastmasu.
nesaprotu kā tev tur tas izdodas ar to strīķēšanos, bet man zilaijai atrai bija 225/35/17 + sēdināta un ķērās arkās tikai tad ja aizmugurē sēdēja 3 cilvēki un ito pa bedrainu ceļu...
rrrainis

Post by rrrainis »

Tieši tā arī tiks darīts ;)

p.s. Juzik, tiem R17 Tavam draugam maybe arī ET bija savādāks, tgd tiem maniem ir ET35 :D
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Aigarz`

Post by Aigarz` »

rrrainis wrote:
Juzix wrote:Tas plastmasas atrodas tur kur viņām ir jābūt? Nav kaut kādi stiprinājumi izbeigušies un viņas ir noslīdējušas?
Jā viņs ir vietā, varbūt pa pāris mm ir savādāk novietots, bet tas neko nemaina. Ar tā sūda plastmasa palīdzību es nevarēju tik ļoti riepas sačakarēt, tur ir skaidrs ka pret arku gājis pa nopietno.
Tam Tavam draugam R17 ar platumu 205 un augstumu 40 riepas diametrs ir mazāks nekā man R16 205/50, tapēc arī viss bija kedā ;)
nu ja tev baigi nopietni riepa sačakarēta tad pasties arku pie reizes. tur vajadzētu arī būt sap...am!
Jazzer

Post by Jazzer »

rrrainis wrote: Priekš ziemas šie R16 būs zaibis un domāju daudzi man piekritīs.
Neredzu neko zaibis ziemā braukt ar 205/50 gumiju!
Priekš ziemas zaibis būtu 195/60/R15

Nu bet katrs jau dara kā grib!
rrrainis

Post by rrrainis »

Aigarz` wrote:
rrrainis wrote:Priekšā arkās izgriežot stūri par mazāk nekā vienu apgriezienu un griežoties. 90 grādu līkumos strīķējas pret plastmasu.
nesaprotu kā tev tur tas izdodas ar to strīķēšanos, bet man zilaijai atrai bija 225/35/17 + sēdināta un ķērās arkās tikai tad ja aizmugurē sēdēja 3 cilvēki un ito pa bedrainu ceļu...
225/35/17 ir mazāka riepa nekā 205/55/16 par veseliem 5cm!
Nemaz nerunāsim ka ET tev diezvai bija 35, lai gan kas zin :neka:
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Aigarz`

Post by Aigarz` »

VNK reāli sanāca ieraut zarā tev ar šiem diskiem un savu gudrību :reeka: Tak atzīsti vainu un visi gan jau liks mierā tevi :)
Aigarz`

Post by Aigarz` »

rrrainis wrote:
Aigarz` wrote:
kur tev tur ir 5cm???? nezinu kāds ET ir orģinālajiem BBS diskiem kas nāca OPC astrām! un viņas cik man bija platākas?! izgriežot stūri līdz galam nekas nekur neķērās!
rrrainis

Post by rrrainis »

Aigarz` wrote:
rrrainis wrote:
nu ja tev baigi nopietni riepa sačakarēta tad pasties arku pie reizes. tur vajadzētu arī būt sap...am!
Nav tik traki, es tak pamaniju ka baigi ēd un uzreiz nomainiju ;)
Jazzer wrote:
rrrainis wrote: Priekš ziemas šie R16 būs zaibis un domāju daudzi man piekritīs.
Neredzu neko zaibis ziemā braukt ar 205/50 gumiju!
Priekš ziemas zaibis būtu 195/60/R15

Nu bet katrs jau dara kā grib!
R15 ir izmērs kurš man nav vajadzīgs :D
Aigarz` wrote:VNK reāli sanāca ieraut zarā tev ar šiem diskiem un savu gudrību :reeka: Tak atzīsti vainu un visi gan jau liks mierā tevi :)
Ar manu gudrību? Meklēju es diskus, Martinss ieteica emsinja kantori, aizbraucu skatijāmies un šitie izstijās zaibis. Tika nolemts ka jāsūta augšā, kad bija jau pasūtīti tikai tad visi burnout "gudrīši" sāka kliegt ka vajag R17. Bija jau par vēlu! emsinsh arī nezināja kā izstīsies, es arī, beigās paši redzam rezultātu, bet kāda šķirba. Diski derēs kā reiz ziemai un priekš ziemas izstīsies zaibis.
Aigarz` wrote:
rrrainis wrote:
Aigarz` wrote:
kur tev tur ir 5cm???? nezinu kāds ET ir orģinālajiem BBS diskiem kas nāca OPC astrām! un viņas cik man bija platākas?! izgriežot stūri līdz galam nekas nekur neķērās!
Orģinālajiem diskiem opeļiem ET vsp ir milzīgs, maniem iepriekšējiem bija 49. Lūk pats te varēsi salīdzināt ja netici http://www.miata.net/garage/tirecalc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Ar manu gudrību? Meklēju es diskus, Martinss ieteica emsinja kantori, aizbraucu skatijāmies un šitie izstijās zaibis. Tika nolemts ka jāsūta augšā, kad bija jau pasūtīti tikai tad visi burnout "gudrīši" sāka kliegt ka vajag R17. Bija jau par vēlu! emsinsh arī nezināja kā izstīsies, es arī, beigās paši redzam rezultātu, bet kāda šķirba. Diski derēs kā reiz ziemai un priekš ziemas izstīsies zaibis.

Jā, jā, es tagad vainīgs, ka tu nopirki šitos dotzuz, es jau neteicu tev ej un pērc. :D
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

iznesums (ET) ir ļoti svarīgs parametrs, ja tu nopērc diskus ar nepareizo ET pie tam veel specializētā disku veikalā, sorry, točna FAIL!

14mm ir ļoti liela atšķirība..
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
rrrainis

Post by rrrainis »

Martinss wrote:

Jā, jā, es tagad vainīgs, ka tu nopirki šitos dotzuz, es jau neteicu tev ej un pērc. :D
Es vnk izstāstiju visu kā bija.
Focus wrote:iznesums (ET) ir ļoti svarīgs parametrs, ja tu nopērc diskus ar nepareizo ET pie tam veel specializētā disku veikalā, sorry, točna FAIL!

14mm ir ļoti liela atšķirība..
ET ir pareizs, riepas nepareizas bija.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Locked