Zepā ne reizi neesmu redzējis viņu

Es jau neesmu mērījis kubatūru. Nezinu kurš to ir darījis. Rakstu to kas rakstīts tehpasē. Jāprasa drīzāk kur CSDD rāvuši tos mistiskos skaitļus. Starp citu jā, kur viņi tos rauj? Uz kāda pamata?sciroco wrote:Kubatūra, apraksti lūdzu tehnoloģiju, ka mēriji. Man aizdomas ka samērijat kopā ar degkameru, tāpēc ar sanāca kautkas divains
Kas tas par jaudas mērišanas instrumentu, paņiemienu
pārraksta 1:1 no iepriekšējās tehniskās pases.Aigo wrote:Es jau neesmu mērījis kubatūru. Nezinu kurš to ir darījis. Rakstu to kas rakstīts tehpasē. Jāprasa drīzāk kur CSDD rāvuši tos mistiskos skaitļus. Starp citu jā, kur viņi tos rauj? Uz kāda pamata?
Mans variants ir tāds, ka esošajam veikti attiecīgi uzlabojumi, kuri ir reģistrēti TUV sistēmā, Briefā vai kā viņu tur saucAigo wrote:Es jau neesmu mērījis kubatūru. Nezinu kurš to ir darījis. Rakstu to kas rakstīts tehpasē. Jāprasa drīzāk kur CSDD rāvuši tos mistiskos skaitļus. Starp citu jā, kur viņi tos rauj? Uz kāda pamata?sciroco wrote:Kubatūra, apraksti lūdzu tehnoloģiju, ka mēriji. Man aizdomas ka samērijat kopā ar degkameru, tāpēc ar sanāca kautkas divains
Kas tas par jaudas mērišanas instrumentu, paņiemienu
Man jau sāk likties tuvāks DeeCee variants.
Rihy, tad tavs variants ka tas ir vienkārši tūnēts motors? To noskaidrot jau laikam nevar, lai nav šaubu.
Ok, pieņemsim ka blondīne ar gariem nagiem ne uz tām pogām trāpīja, bet tas neizskaidro to kāpēc tik daudz poniju ir zem kapota.DimanC wrote:pārraksta 1:1 no iepriekšējās tehniskās pases.
imho.
taču arī te mēdz gadīties prikoli.
Pa telefonu tu no CSDD iformaciju nedabusi, vajag braukt tur un uz vietas runat un nemt viss vajadzigo tev informaciju. Vini var pacelt sava datu baze visus dokumentus kas bija registracijas laika, varbut tur bus kaut kas palidzigs. Karoche vari paprasit visu iespejamako informaciju par savu auto kas vini var dot tev.Aigo wrote:Uzminat kas! CSDD no vienas vietas nosūtīja uz otru un tur pateica, ka neko viņi nevarot noskaidrot. Viss ko var uzzināt, ir kādu iemeslu dēļ netika izieta tehniskā apskate (ja nav izieta)![]()
Tā ka jāsamierinās ar to info kas ir.
VIN numurs ir zem haubes pie kreisās eņģes.lipinsh wrote:Pa telefonu tu no CSDD iformaciju nedabusi, vajag braukt tur un uz vietas runat un nemt viss vajadzigo tev informaciju. Vini var pacelt sava datu baze visus dokumentus kas bija registracijas laika, varbut tur bus kaut kas palidzigs. Karoche vari paprasit visu iespejamako informaciju par savu auto kas vini var dot tev.Aigo wrote:Uzminat kas! CSDD no vienas vietas nosūtīja uz otru un tur pateica, ka neko viņi nevarot noskaidrot. Viss ko var uzzināt, ir kādu iemeslu dēļ netika izieta tehniskā apskate (ja nav izieta)![]()
Tā ka jāsamierinās ar to info kas ir.
Tu ta ari neatradi VINu kuzova? Loti interesanti ka CSDD darija numuru salidzinasanu kad mashina tika piedzita Latvija