Aigo E36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

RiCh
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Aigo E36 (Alpina B6)

Post by RiCh »

Beidzot savu arī iemeti šeit :)
Zepā ne reizi neesmu redzējis viņu :D
Aigo

Post by Aigo »

Es jums tikai stāstu ko man teica iepriekšējais īpašnieks un par ko pats biju pārliecināts. Sākumā pats neticēju, bet laikam ejot citu variantu nebija. Pateicoties jums (redz ka forumi kaut kam arī noder) sāku štukot vairāk. Prikols jau tāds, ka tiešām tur nav viss 100% no Alpinas, ko jau pirmajā postā rakstīju.
VIN plāksnē man ir BMW kods, bet tas neatrodas iegrvēts uz nevienas no glāzēm. Līdz ar to nekas nosvītrots tur ar nav. Vai nav citas vietas, kur tas VIN varētu būt paslēpts vai dublēts?
Palīdzat tikt man skaidrībā, jo sajēga jums varbūt lielāka :deadhorse:
Sāksim vēlreiz un no sākuma.
1. VIN saka, ka tā izlaista maijā. Pirmās reģistrācijas datums 02.06.1992. B6 2.8 ražoja no '92 marta, līdz '93 jūlijam
2. No kurienes tad tehpasē 170kW? No pirksta izzīsti?
3. Kubatūra ne tuvu nav stock 325, bet nav arī 328. Nav arī īsti tāds kādu uzrāda googles tante uz B6.
4. Priekšējais bampers ir Alpinas, pakaļējais spoilers arī (ar visu uzrakstu Alpina Heckspoiler Typ:4100168)
5. Ir stūre, ātrumkloķis. Pat grabažnieka tepiķis ir ar Alpinas birku (ko šodien nejauši atklāju). Kā arī tā zaļā uzlīme par riepu spiedieniem, izmēriem.
6. Ir Bilstein amīši (pakaļējos jau paspēju nomainīt), kā tam vajadzētu būt.
7. Kāds ir teorētiskais 325, 328 maksimālais ātrums? 230-240km/h? Manam vulgarisam jaudas stends parādīja 257, bet protams dzīvē būs mazāks gan jau (neesmu spiedis maksimumu).

Jautājums na zasipku - kas tas ir?
Skaidrs, ka bamperi, spoileri, amorti, stūre un atrumkloķis nav nekādi rādītāji, bet kādai pacietībai un apņēmībai jābūt lai pat bagāžnieka tepiķi samkelētu oriģinālo? Bet motors... :neka:
Nu es izvirzīju 3 teorijas:
1. Forsēts motors. Bet kurš plānprātiņš ņemsies to visu taisīt tik legāli, ka pat tehpase tiek mainīta atbilstoši? Vai arī Vācijā tur kaut kā savādāk un vienkāršāk tās lietas darās?
2. Čipots. Tas neizskaidro tilpumu.
3. Paņemta bundža no 325 un salikti iekšā labumi no Alpinas. Šā vai tā tur vairāk ir no Alpinas nekā no 325 sanāk :D VIN nāk kopā ar kuzavu, motoru vai ko?

HELP! :wtf:
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

savaakts no vaakotas alpinas un sagruusts bundzaa :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Rihy

Post by Rihy »

Vācijā tūnings ir jāreģistrē. Man Briefā arī ir reģistrēts tūnings - kartera ventilācija, sausā kartera sistēma un vēl kaut kas laikam. Vācijā tas ir jāreģistrē vnk.
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Paskaties, moš VIN ir pie blakusēdētāja ķebļa lejā uz grīdas. :roll:
sciroco

Post by sciroco »

Kubatūra, apraksti lūdzu tehnoloģiju, ka mēriji. Man aizdomas ka samērijat kopā ar degkameru, tāpēc ar sanāca kautkas divains ;)

Kas tas par jaudas mērišanas instrumentu, paņiemienu :roll:
за рулем Ветра с дыркой в кармане :D (c) не помню
Aigo

Post by Aigo »

sciroco wrote:Kubatūra, apraksti lūdzu tehnoloģiju, ka mēriji. Man aizdomas ka samērijat kopā ar degkameru, tāpēc ar sanāca kautkas divains ;)

Es jau neesmu mērījis kubatūru. Nezinu kurš to ir darījis. Rakstu to kas rakstīts tehpasē. Jāprasa drīzāk kur CSDD rāvuši tos mistiskos skaitļus. Starp citu jā, kur viņi tos rauj? Uz kāda pamata?
Man jau sāk likties tuvāks DeeCee variants.
Rihy, tad tavs variants ka tas ir vienkārši tūnēts motors? To noskaidrot jau laikam nevar, lai nav šaubu.
Image
DimanC

Post by DimanC »

Aigo wrote:Es jau neesmu mērījis kubatūru. Nezinu kurš to ir darījis. Rakstu to kas rakstīts tehpasē. Jāprasa drīzāk kur CSDD rāvuši tos mistiskos skaitļus. Starp citu jā, kur viņi tos rauj? Uz kāda pamata?
pārraksta 1:1 no iepriekšējās tehniskās pases.
imho.

taču arī te mēdz gadīties prikoli.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Rihy

Post by Rihy »

Aigo wrote:
sciroco wrote:Kubatūra, apraksti lūdzu tehnoloģiju, ka mēriji. Man aizdomas ka samērijat kopā ar degkameru, tāpēc ar sanāca kautkas divains ;)

Es jau neesmu mērījis kubatūru. Nezinu kurš to ir darījis. Rakstu to kas rakstīts tehpasē. Jāprasa drīzāk kur CSDD rāvuši tos mistiskos skaitļus. Starp citu jā, kur viņi tos rauj? Uz kāda pamata?
Man jau sāk likties tuvāks DeeCee variants.
Rihy, tad tavs variants ka tas ir vienkārši tūnēts motors? To noskaidrot jau laikam nevar, lai nav šaubu.
Mans variants ir tāds, ka esošajam veikti attiecīgi uzlabojumi, kuri ir reģistrēti TUV sistēmā, Briefā vai kā viņu tur sauc ;) :neka: varbūt iekš csdd to visu var uzzināt, uzzvani uz info tālruni ;)
Aigo

Post by Aigo »

DimanC wrote:pārraksta 1:1 no iepriekšējās tehniskās pases.
imho.

taču arī te mēdz gadīties prikoli.
Ok, pieņemsim ka blondīne ar gariem nagiem ne uz tām pogām trāpīja, bet tas neizskaidro to kāpēc tik daudz poniju ir zem kapota.

Rihy un ko man prasīt? "Labdien! Kāpēc jūs manam it kā 325 esat sarakstījuši neriktīgus skaitļus?" :D
Image
GirtzB

Post by GirtzB »

ar vien vairāk izskatās pēc vākotas alpinas kar nepilnīgi pārvākta citā virsbūvē...
p.s. stock 325 e36 vmax uz ielas ir 235+ km/h uz stenda bez gaisa pretestības 250+ jo kārba/reduktors pagari...
pie tam neVanos griežās ļoti labprāt un ļoti tālu ja anulē ierobežotāju...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
sciroco

Post by sciroco »

man reiz bija e36 320 kuram kodi, litrāža un teh pasē bija raktīts tas pats kas uz auto - 320, bet jauda uz roļļa jaudas stenda bija gandrīz 1:1 ka 323 bembim.

vienīgais kas vizuāli nebija ka standartam, biš labākas bikses, kas nedaudz atgādinaja zirnekli, bet zirneklis tas ar nebija.

čipa ar nebija :shock: to parādīja kompji, kad šo slēdza klāt un baudija. Un arī kompjiem radija ka barošana no standarta 320, vot tikai gāja viņš parāk labi, tapēc ar aizbraucu uz stenda :)
за рулем Ветра с дыркой в кармане :D (c) не помню
Rihy

Post by Rihy »

Ko prasīt? Vai ir iespējams iegūt informāciju par sistēmā reģistrētajiem uzlabojumiem konkrētajam auto?
Tak nezinu ko prasīt un vai to tā maz iespējams izdarīt, izsaku tik pieņēmumu. Zinu to, ka csdd paši sistēmā pārbaudīja, vai mana bremžu pārbūve ir vai nav reģistrēta ;)
Castor

Post by Castor »

Es domāju, ka tas ir nošķilts sedans, kurš vēlāk ir pārkrāmēts kupejas bundžā. Tāpēc nav Alpinas sēdekļu, griestu un durvju apšuvumu. Plazmas panelis ir vienkārši piešķūnēts klāt. :neka:
Aigo

Post by Aigo »

Ierobežotājs nav noņemts :wink:
Laikam tiešām būs jāuzzvana kā Rihy saka.
Image
Aigo

Re: Aigo E36 (pod-Alpina B6)

Post by Aigo »

Uzminat kas! CSDD no vienas vietas nosūtīja uz otru un tur pateica, ka neko viņi nevarot noskaidrot. Viss ko var uzzināt, ir kādu iemeslu dēļ netika izieta tehniskā apskate (ja nav izieta) :roll:
Tā ka jāsamierinās ar to info kas ir.
Image
matainis

Post by matainis »

vesels detektīvromāns sanāk :lol:
visreālākā un pamatotākā versija šobrīd manuprāt šķiet sedana detaļu pārlikšana kupejā. :roll:
lipinsh
BMW E36 328

Post by lipinsh »

Aigo wrote:Uzminat kas! CSDD no vienas vietas nosūtīja uz otru un tur pateica, ka neko viņi nevarot noskaidrot. Viss ko var uzzināt, ir kādu iemeslu dēļ netika izieta tehniskā apskate (ja nav izieta) :roll:
Pa telefonu tu no CSDD iformaciju nedabusi, vajag braukt tur un uz vietas runat un nemt viss vajadzigo tev informaciju. Vini var pacelt sava datu baze visus dokumentus kas bija registracijas laika, varbut tur bus kaut kas palidzigs. Karoche vari paprasit visu iespejamako informaciju par savu auto kas vini var dot tev.

Tu ta ari neatradi VINu kuzova? Loti interesanti ka CSDD darija numuru salidzinasanu kad mashina tika piedzita Latvija :hmmm:
Image
Berze

Post by Berze »

Nice,apsveikts ar dibenpārvietojamo! :yo:

Es domāju,ka cepšanās par to kas tev tur ir vai nav tehpasē ir pilnīgi ēzelim pie pakaļas, skaties no gaišās puses - kādam lemesim notirgosi kā Alpinu,kad būs par īsu. Ne jau visi rokās tik dziļi,lai sameklētu info atbilstību :aiwa: :bakst:
Image
Bērzs
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

lipinsh wrote:
Aigo wrote:Uzminat kas! CSDD no vienas vietas nosūtīja uz otru un tur pateica, ka neko viņi nevarot noskaidrot. Viss ko var uzzināt, ir kādu iemeslu dēļ netika izieta tehniskā apskate (ja nav izieta) :roll:
Pa telefonu tu no CSDD iformaciju nedabusi, vajag braukt tur un uz vietas runat un nemt viss vajadzigo tev informaciju. Vini var pacelt sava datu baze visus dokumentus kas bija registracijas laika, varbut tur bus kaut kas palidzigs. Karoche vari paprasit visu iespejamako informaciju par savu auto kas vini var dot tev.

Tu ta ari neatradi VINu kuzova? Loti interesanti ka CSDD darija numuru salidzinasanu kad mashina tika piedzita Latvija :hmmm:
VIN numurs ir zem haubes pie kreisās eņģes. ;) Tā vismaz Alexa isam ir. :roll:
Post Reply