Melnais wrote:kautkas ar elektroniku notika.. hehe, es smiešos, ja būs kloķenes devējs! nē, sadaleņu ķede nevar pārlekt mierīgi braucot! pat ja pārlektu, tad nevarētu iedarbiināt nemaz!
:nez: neesmu speeciigs tehnikaa, tapec pasham gruti par kko spriest, bij man problemas ar benzina sukni, bet to nomainijaam...
Ja buutu suuuknis, tad diezvai butu check engine un vibraacija no motora
Melnais wrote:kautkas ar elektroniku notika.. hehe, es smiešos, ja būs kloķenes devējs! nē, sadaleņu ķede nevar pārlekt mierīgi braucot! pat ja pārlektu, tad nevarētu iedarbiināt nemaz!
:nez: neesmu speeciigs tehnikaa, tapec pasham gruti par kko spriest, bij man problemas ar benzina sukni, bet to nomainijaam...
nu, droši vien beigts detonācijas devējs, vai tas pats kloķenes devējs. kad uzzini, pasaki, oki?
inžnieris/mehāniķis/elektriķis/mūziķis/datorspeciālists/žigalo/bezdarbnieks vienā personā
nu, droši vien beigts detonācijas devējs, vai tas pats kloķenes devējs. kad uzzini, pasaki, oki?
inžnieris/mehāniķis/elektriķis/mūziķis/datorspeciālists/žigalo/bezdarbnieks vienā personā
Melnais ir no sērijas, kas der visam neder nekam.
Labi,
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Skaņas nekādas dižās nebij, tīri tas, ka griez ap 2 štukām un motors nemērā raustās. Pāri dienvidniekam pārripoju uz 40, mosh nevaidzeeja vispar braukt
Kad apstaajos un bij neitralajaa, bija taadi kaa tikskji un motora vibraacijas
Galvenais, lai nav plaisas starp cilindriem..
Braukt točna nevajadzēja
Ja neesi 100% droš kas pa vainu, tad nebraukt. Ja vaina būs tikai indukcenē, tad neko braukšana nebūs izdaijusi. Bet ja kāda nbopietnāka problēma, tad ... :neka:
Kamdēļ domā, ka plaisas? Tad būtu jābūt tosolam eļļā vai otrādi.
Moš vēl vānoss palidojis Varētu gan tikšķēt, gan raustīties, gan lampiņa iedekties
nestrādājoš vanos neierobežo motora funkcionalitāti, vienkārši jauda/grieze daļēji pazūd nah.
izklausās pēc kādiem pāris mirušiem cilindriem(nu tur sākot ar sveces, inducenes, sprauslas) vai vēl kā nopietnāka...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Vismaz tagad (cerams) parlasiis to motoru normali, jo vislaik chakareejos ar to piegrabeeshanu, bij izcilaats vanos, nochekotas varstu atstarpes- nekaa.
Nakamais bij doma jaukt motoru valjaa un skatiities, mosh kjeede pastiepusies, bet lidz tam netikaam