Drifts

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times
Been thanked: 0

Re: Drifts

Post by Juzix »

Tā, kā no burnota neviena fotogrāfa nebija, tad labas bildes sagaidīt, bezcerīgi :shura: Pačekoju LT lapas un atradu šīs:
http://statauskersa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.flickr.com/photos/41297540@N ... 3224/show/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.matulaitis.lt/galerija/v/aut ... IFT090808/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.waska.lt/#/content/Motorsport/Kova%203/" onclick="window.open(this.href);return false;
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
h2o
Has thanked: 0

Post by h2o »

Aigarz` wrote:
h2o wrote:
Martinss wrote:
Aigarz` wrote:Neuzskaru, ka Gvido šoreiz bija pelnijis uzvaru. Vismaz no mana skatupunkta likās ka Leitis šoreiz nobrauca labāk pusfinālu bet nu tiesnešiem ir taisnība...
Tā jau ir otrā reize kad šitā kuiņa ir, 333 trasē zaļā omega finālā tika ar gvido, arī krāmēja, manuprāt, labāk, bet protams, uzvarētājs taču jau zināms pašā sākumā. ;)
Un uz cik drifta tiesāšanas kursiem jūs esat bijuši?
Man atkal izskatījās (video redzēju, nebiju pasākumā), ka vinnēja tieši Gvido pusfinālā, tāpēc tiesnešu lēmumam piekrītu..
un uz cik tu kursiem esi bijis? runāju no skatītāju puses kā izskatijās un nebiju vienīgais kas tā teica/saka! Nu protams turam īkšķus lai Ērglim izdodas!
Sākumā gribu pateikt, ka nebiju domājis to tekstu kā baigo uzbraucienu, ja nu kāds pārprata ;)
Esmu bijis uz vieniem kursiem, tiem pašiem kur bija arī vismaz Lambertino un RoDeO, nevienu citu es vispār neatpazīstu. Pirmās divas lietas, ko mums tur mācīja - 1. Ja tu neesi skatījies no tiesneša skatupunkta, tavs vērtējums nekad nebūs "pareizāks" kā tiesneša. Un, pats svarīgākais - 2. Tiesnesim vienmēr ir taisnība (pat tad, ja viņš kļūdās, lai arī cik stulbi tas neizklausītos).
Es vienkārši nesaskatu nekādu jēgu tajā Gvido aklajā nīšanā - tipa ja viņš ir uzvarējis, tad tiesneši noteikti kādā posmā pietiesāja. Tā nu vienkārši ir sanācis, ka viņam ir labākā tehnika LV, un rokas arī aug no pareizās vietas, un tas tad arī dod to rezultātu kopumā.
fade
Audi S3

Post by fade »

es arii biju uz tiem tiesneshu kursiem un piekritu, ka tiesneshiem wienmer taisniba un saprotu, ka elksnis izmantoja to, ka no tiesneshu skata punkta neredz aiz vinja duumiem, ka finisha taisni vinjsh vienkarshi brauca taisni! das is alles! gvido brauc labi, zhel ka tads kretiins!

un vispar man po, jo mani favoriiti shogad shaa vai taa nestartee!
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Rihy

Post by Rihy »

Ja godīgi, tad sāk apnikt šitā Gvido apdiršana... Nu atzīstiet visi, ka brauc viņš vislabāk šogad. Apvienojumā ar labāko tehniku tas vnk tā ir.
Par finālu - cik redzēju, tad vajadzēja uzvaru dot Erčam, bet nu jau vairs neko. Ko var cepties...
Archuks
BMW

Post by Archuks »

līdz šim tiesāšana vienmēr apmierināja, arī kad pārējie dirs.a, ka viss slikti, slikti...bet nu šoreiz fināls gvido/ērglis nebija naiss, bija jābūt vismaz (vēl vienam) pārbraucienam. Tā vismaz bija no otrā labākā skatu punkta (aiz tiesnešiem), no dalībnieku parka busa jumta.

Prieks, ka biju gan 5dien uz treniņiem, gan arī 6dien pa dienu, jo citādāk būtu vīlies, ka somi nobrauca apmēram tikai 3-4 braucienus :| Tā kā saprotu skatītājus, kas dusmīgi par to, ka par maz somus redzēja, jo tehnika un braukšana, kad piešāvās pie trases, bija :shock: It sevišķi mans favorīts sarkanais E30, kas treniņā nobāzās pa manam, nomainīja plauktu, bik pasita ar āmuru un gāza tālāk :shock: :yo:

P.S. Gaidām nākamo posmu, Ērglis for the win ;)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Rihy wrote:Ja godīgi, tad sāk apnikt šitā Gvido apdiršana... Nu atzīstiet visi, ka brauc viņš vislabāk šogad. Apvienojumā ar labāko tehniku tas vnk tā ir.
Par finālu - cik redzēju, tad vajadzēja uzvaru dot Erčam, bet nu jau vairs neko. Ko var cepties...
+1 un šitam piekrīt arī lielākā daļa braucēju.
Image
frenkers

Post by frenkers »

Archuks wrote:
Rihy wrote:Ja godīgi, tad sāk apnikt šitā Gvido apdiršana... Nu atzīstiet visi, ka brauc viņš vislabāk šogad. Apvienojumā ar labāko tehniku tas vnk tā ir.
+100
Un viss pārējais trasē ir mazsvarīgs. Lai arī kāda kādam būtu sāpe...
P.S. Nefanoju ne par vienu. Fanoju par tiem, kas var braukt un darīt to labi. Un cerams, ka parādīsies ne viens vien braucējs ar tādu tehnniku un varēs "parādīt" populārajam personāžam "vietu". 8)

P.P.S. A ko Žukam tāds viduvējs sniegums? Nav vēl sadziedējis brūces?
Archuks
BMW

Post by Archuks »

frenkers wrote:
Archuks wrote:
+100
P.S. Nefanoju ne par vienu. Fanoju par tiem, kas var braukt un darīt to labi. Un cerams, ka parādīsies ne viens vien braucējs ar tādu tehnniku un varēs "parādīt" populārajam personāžam "vietu". 8)

trase sarežģīta...iepriekšējo dienu treniņos, kad trase vēl skaitījās garāka, brauca baigi vāji :roll:
Image
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Jautājums fotogrāfiem - vai nav kautkādas ētikas vai hvz kādas citas normas pie bildēšanas?? Jo kad meitenes dejoja fotogrāfs pielien 2m no viņas un ķer kadrus, beigās izskatās ka nevis dejo tikkai meitenes, bet gan šovs ar visadiem vīriņiem vestēs un kautkur biš var pamanīt meitenes. :D
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
fade
Audi S3

Post by fade »

Archuks wrote:
frenkers wrote:
Archuks wrote:
+100

trase sarežģīta...iepriekšējo dienu treniņos, kad trase vēl skaitījās garāka, brauca baigi vāji :roll:
nju es gan domaju ka shamais treninjos radija visnotalj labu sniegumu, bet kvalifikacija micejaas gan.

labi brauceji ar labu tehniku paradisies tad kad atradisies sponsori, jo sho lietu pavilkt nav iespejams un to nu es jums varu teikt no pieredzes. tada tehnika kaa ir elksnim, nav iespejama bez sponsoriem, bet sponsori LV buus divos varinatos:
1) BRIIZES beigas
2) ja labi meklee tad arii atrod, ja nemeklee neatrod, skriet pakalj neviens neskries. gvido mekleja un atrada, macieties LV drifteri gudri runaat, liist dzilji dzilji un tad arii jums buus.

shodien pabiju DH un tieshi runajaam par sponsoriem, dzeki ir tos dabujushi, tai skaitaa to pashu rock star un DC, bet nu darbs tur ir ieguldiits baigs.
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Archuks
BMW

Post by Archuks »

fade wrote:
Archuks wrote:
frenkers wrote:
Archuks wrote:
+100

nju es gan domaju ka shamais treninjos radija visnotalj labu sniegumu, bet kvalifikacija micejaas gan.

labi brauceji ar labu tehniku paradisies tad kad atradisies sponsori, jo sho lietu pavilkt nav iespejams un to nu es jums varu teikt no pieredzes. tada tehnika kaa ir elksnim, nav iespejama bez sponsoriem, bet sponsori LV buus divos varinatos:
1) BRIIZES beigas
2) ja labi meklee tad arii atrod, ja nemeklee neatrod, skriet pakalj neviens neskries. gvido mekleja un atrada, macieties LV drifteri gudri runaat, liist dzilji dzilji un tad arii jums buus.

shodien pabiju DH un tieshi runajaam par sponsoriem, dzeki ir tos dabujushi, tai skaitaa to pashu rock star un DC, bet nu darbs tur ir ieguldiits baigs.
nu es par iepriekšējām dienām, par vakardienu neko nesaku :) ar laiku jau piešāvās.
Image
pavaars

Post by pavaars »

pats labums bij Mersha 6.2 tonis :yo: :yo:
End Credits
Rihy

Post by Rihy »

Mersī bija SBC - small block chevy
pavaars

Post by pavaars »

Rihy wrote:Mersī bija SBC - small block chevy
maniiju leishu bildees :) zheel ka nebiju ieksh dalibnieku parka.. gribetos dzive ievertet..
End Credits
freimo
Admins

Post by freimo »

IMG_0932.JPG
IMG_0920.JPG
IMG_0926.JPG
IMG_0933.JPG
IMG_0934.JPG
IMG_0969.JPG
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
ziepars

Post by ziepars »

Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Wu-Ryder wrote:Jautājums fotogrāfiem - vai nav kautkādas ētikas vai hvz kādas citas normas pie bildēšanas?? Jo kad meitenes dejoja fotogrāfs pielien 2m no viņas un ķer kadrus, beigās izskatās ka nevis dejo tikkai meitenes, bet gan šovs ar visadiem vīriņiem vestēs un kautkur biš var pamanīt meitenes. :D
Es teiktu, ka te ir runa neviss par ētiku, bet par fotogrāfa sajēgu kas un kā jābildē, kā arī foto tehnikas (ne)esamību. Personīgi pats meičukus bildēju pa gabalu ar garāku stiklu un miers. Par rezultātu nesūdzos. Kas darijās 6dien-nezinu, manis tur nebija :(
Turklāt apskatot fotogrāfus-tad šogad ir saradušies ļoti daudz jauniņo un spriežot pēc tehnikas-bildē ĻOOOTI nesen un pa lielam visai draņķīgi :lol:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
omulis
Moderators

Post by omulis »

neslikti auto :shock:
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
2GGsx

Post by 2GGsx »

ziepars wrote:Kaut ko safočēju :-D :
http://www.balticrace.lv/?l=1&news=&mu=62
bļīn kā lai atslēdz instinktus un zemapziņu...
vaidzēja šinī brīdi vēlreiz ručņiku piecirsts :doh: :doh: :doh:
Image
fleix
BMW M3

Post by fleix »

pieceert tagad
Post Reply