edit: Atradu kā regulēt, tātad, viss ir puslīdz skaidrs, tikai kur to ščupu dabūt ar ko mēra to atstarpi? Vai arī ar ščupu ir domāts tas ar ko mēra eļļas līmeni?

Moderator: gacciZm
paskaties, ja viņa vēl spēj pildīt savas funkcijas (nav saplaisājusi, sašķīdusi), tad liec to pašu. nedomāju, ka pa nedēļu viņa būs baigi deformējusiesMartinss wrote:Okei, skaiidrs, jāmeklē būs te Jūrmalā tuvumā kāds autodaļu veikals. Paliek vēl aktuāls jautājums - vārstu vāka blīve ir izmetama pēc vārstu vāka noņemšanas un ir jāliek jauna vai var likt to pašu veco? Neiet runa par kapeiku pišanu, vienkārši pagājušonedēļ uzlikām jaunu, tāpēc jautāju.
marihuanam vajadzetu buut viskautkam no ISA.Aleks wrote:Sveicinati ljaudis! man radusies problema! manam dzinejam 1.8 IS nobeidzies iepludes kolektora vakuma sledzis, laikam ta vinsh saucas! Latvija ne pie viena dilera nevar nopirkt tikai pasutit no vacijas var, varbut kadam ir sista mashina vai pats motors m42 no kura es varetu nopirk sho detalinju ?
es pa telefonu paskaidrot nevareshu!man pasham jaskatas es zinu ka detalja shi izskatasnafnafs wrote:marihuanam vajadzetu buut viskautkam no ISA.Aleks wrote:Sveicinati ljaudis! man radusies problema! manam dzinejam 1.8 IS nobeidzies iepludes kolektora vakuma sledzis, laikam ta vinsh saucas! Latvija ne pie viena dilera nevar nopirkt tikai pasutit no vacijas var, varbut kadam ir sista mashina vai pats motors m42 no kura es varetu nopirk sho detalinju ?
28899007
Murjaaņi, kaadi 5km aiz senites sanaktu.Aleks wrote:es pa telefonu paskaidrot nevareshu!man pasham jaskatas es zinu ka detalja shi izskatasnafnafs wrote:marihuanam vajadzetu buut viskautkam no ISA.Aleks wrote:Sveicinati ljaudis! man radusies problema! manam dzinejam 1.8 IS nobeidzies iepludes kolektora vakuma sledzis, laikam ta vinsh saucas! Latvija ne pie viena dilera nevar nopirkt tikai pasutit no vacijas var, varbut kadam ir sista mashina vai pats motors m42 no kura es varetu nopirk sho detalinju ?
28899007vinam tak shrots ir aiz rigas ja?
Tāks, viss čotka, rokeris samainīts, vārsti saregulēti un nekas negrab, vienīgais ko tagad var dzirdēt tas ir kā termomufta griežās.Martinss wrote:Skaidrīte, tikšu pie atbilstošajiem štrumentiem, tad arī skrūvēšu, jācer ka ar rokeriem viss būs kārtībā, jo pagājušonedēļ, kad mainījām to blīvi, pamanījām ka dažiem rokeriem gals nedaudz apskrāpēts, bet nu kā nezinātājs tam īpašu uzmanību nepievērsu. Kopš tā laika nobraukts ap 800km.
tach tev teica ka 1km aiz marihuaana ir kalnins un vinjam visa m42 iepluude ir nevajadziiga un tirgojas!Aleks wrote:varbut kads zin kadu shrotu riga??? jo Marihuanam nav ta ko man vajag!
Nu rokeris vēl pārlūzis nebija, bet uz to gāja + arī tam rokerim atstarpe bja ~3x pa lielu.Lambertino wrote: Tad bija tas, ko es teicu - ja?