Aigarz` wrote:kur es tev kko tādu teicu ka 2x gadā jāmaina !?!?
a kā savādāk panākt, lai izplūde nebūtu šādā stāvoklī?
tu man gribi pateikt ka viņa ir pirems teiksim 10 mēneši mainīta ?!
lab, pirms 10mēnešiem varbūt arī nav, bet nekas tur tāds īpašs. kaut gan, ja sūdīgi nokrāsots pirms tam, tad arī 5 mēnešos šitādu brīvi var dabūt man mersim ir tā - šur tur apskrāpēta krāsa, tur uzreiz šitāds paliek
pastastiet man zemniekam ko dod razhigaks benzina suknis, ja netiek liktas razhigakas sprauslas un vai parprogrammets vadibas bloks ? un vaitad nisaniem nav degvielas padeves sistema kautkur ta saucamais degvielas spiediena regulators, kuram nebuutu japieljauj spiediens virs kautkada noteikta liimenja ?
chainsaw wrote:pastastiet man zemniekam ko dod razhigaks benzina suknis, ja netiek liktas razhigakas sprauslas un vai parprogrammets vadibas bloks ? un vaitad nisaniem nav degvielas padeves sistema kautkur ta saucamais degvielas spiediena regulators, kuram nebuutu japieljauj spiediens virs kautkada noteikta liimenja ?
tur tas standarta sūknis jau stāv n-tos gadus un pilnīgi noteikti vairs nespēj darboties ar 100% atdevi un labāk, lai sūknis strādā ar rezervi nekā vienā brīdi, kad pats nemaz nemani, nedod vairs pietiekoši degvielas un tad var sanākt pa dārgo. ja vēl plāno uzlabot kaut ko, tad lētāk ir laicīgi nomainīt sūkni
hkhehe wrote:Ta pretrusa visa ir prieks kakjiem kur tu esi tur pustis ar balonu vnk naudas izmessana,bet nu Nissans tiri labs..
Gudriniek, kurš teica, ka tas ir apstrādāts ar baloniņu?!
Loģiski, ka uzpūšot vienkārši baloniņu virsū nekādas jēgas no tā nav, to man veica kārtīgi meistari, kuri noņem veco nost, apstrādā ar pretrūsas līdzekli un pēc tam ar piķējošu grubuli!
Baloniņš Tu!
Mēs dzīvojam lai brauktu un braucam lai piedzīvotu!