*Sicram wrote:?????? Kādam modelim tas ir iespējams ??
nuuu .. nezinu kaa sisteema darbojas canonam, bet nikoniem ir taa, ka pasaki iebuuveetajam zibenim, kas tas ir commanders, pacel iebuuveeto zibeni, aareejo uzliec kaa remote un shauj ! khem .. manuaaljos ir skaidri un gaishi pateiks, ka iebuuveetais zibens veic "emit monitor pre-flash" latviski, tas buutu - pirmszibsnis ! un zibens uztver gaismu no iebuuveetaa, bet prikols jau tur, ka visur saka, ka iebuuveetais pre-flash neietekmee bildi, bet kad uztaisiiju paaris testa kadrus var maniit, ka ietekmee gan, to ari gribeeju teikt ! un kuriem modeljiem ? pa hodu visiem, piemeeram, D300, D700 .. nikonam taa gaismu tehnologjija saucaas CLS
Bet iebūvētās zibenes jaudu nogriezi uz min?
Esmu redzējis pāris bildes kas šādi taisītas un ir OK
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
uz objektiva bija rakstits nikon DX zemak AF-S nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6 G
apmeram taa
doma ir varbut, ka garantiju vest?
vizuali nekadu skrapejumu un defektu uz objektiva neredz :neka:
Juzix wrote:
Bet iebūvētās zibenes jaudu nogriezi uz min?
Esmu redzējis pāris bildes kas šādi taisītas un ir OK
domaa nogriezt ar "flash compesation" ? es jau domaaju, ka taa f-cija nedarbojas uz commander modi, bet nu ok paproveeshu. bet dziivee bildeejot ir ok, maajaas bildeejot kkaadus priekshmetus pamaniiju, ka tomeer iebuuveetais dod savu :neka:
6dien vakarā vajag vecmeitballīti sabildēt, pats netieku, jo lielāks pasākums. PM. samaksās 20ls skaidrā naudā no kādiem 7 vakarā līdz pusdivdpadsmitiem.
Pauliic wrote:6dien vakarā vajag vecmeitballīti sabildēt, pats netieku, jo lielāks pasākums. PM. samaksās 20ls skaidrā naudā no kādiem 7 vakarā līdz pusdivdpadsmitiem.
PM vai PN
labots: AIZRUNĀTS
[censored]!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Pauliic wrote:6dien vakarā vajag vecmeitballīti sabildēt, pats netieku, jo lielāks pasākums. PM. samaksās 20ls skaidrā naudā no kādiem 7 vakarā līdz pusdivdpadsmitiem.
PM vai PN
[consored]!
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Pārdodu Sigma 55-200mm F4-5.6 DC HSM (for Nikon)
Lietots maz un saudzīgi. AF darbosies arī D40 un D60 lietotājiem
Tirgoju jo ir iegādāts Sigmas 70-300 APO stikls un šo vairs principā neizmantoju.
Cena apm. 50 lvl, bet protams ka varat tirgoties
sazināties uz PM
Spoiler
Show
2009072219224837760.jpg (43.53 KiB) Viewed 4463 times
PM vai PN
[consored]!
yall, riit buusi miitaa??
vareetu iekjert liidzi to objektiivu, beate grib vinju nomeegjinaat un iespeejams uzreiz iekjert!