kotad?Janx wrote:ka tik pēc tam nesanāk nožēlot..rrrainis wrote:Ziemai būs citi diski. R16 paliks lielums ko gribu, nevēlos atkal jaunas riepas pirkt, lietotas nepatīk...
rrrainis Opel Astra
Re: rrrainis Opel Astra
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
ka pietrūkst 1 colla..rrrainis wrote:kotad?Janx wrote:ka tik pēc tam nesanāk nožēlot..rrrainis wrote:Ziemai būs citi diski. R16 paliks lielums ko gribu, nevēlos atkal jaunas riepas pirkt, lietotas nepatīk...
bet priekš latvijas ceļiem man šķiet, ka maksimālais disku lielums ir R14..
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
toc neperec 16! pameegini pielikt blakam r17 sapratiisi ka massina izsaktas pa 40% labaak ar 17!
jo tie diski neizskatisies uz r16 vini bus saspiesti un izskatiisies peec kalpakiem vai pec super letajiem diskiem!
es pat teiktu ka janem ir r18 es pat seatam par r18 saku domaat!
jo tie diski neizskatisies uz r16 vini bus saspiesti un izskatiisies peec kalpakiem vai pec super letajiem diskiem!
es pat teiktu ka janem ir r18 es pat seatam par r18 saku domaat!

- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ziemā jābrauc ar diskiem, kas pašlaik virsū 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Lambertino
arī par 17. Un nepērc šogad jaunas riepas, uzliec bailīgās, lietotās - nākamgad varēsi jaunas uzlikt.
Dabūsi banu ja paņemsi 16
Dabūsi banu ja paņemsi 16

Paņem pārbaudi to visu šajā kalkulātorā http://www.conticlub.lv/lat/katalogs/ri ... lkulators/. Pēc manām domām mierīgi va likt 205/45 r17, pat nevajedzētu būt problēmām ar 215/45 r17rrrainis wrote:R16, lielākus likt nevar, jo ar R16 205/55 ziemenēm mēdz arkās strīķēties.harcho wrote:16nieki; 17nieki :neka:
Tā jau tie diski nav no lētā gala, kur nu vēl lai riepas pirktu, kautvai lietotas. Var jau arī nosēdināt ja ņem R16. Mmm noteikti arī ir pilnīgi cita cena tiem R17 un maybe priekš manas mašīnas tādi R17 nav. Protams ja kāds ziedotu riepas tad vēl padomātu
Jauda arī zustu ar R17. Parēķinot ja lieku R17 205/45, tad viņas strīķēsies tāpat arkās kā tgd R16 205/55. Nu nav Latvija tā vieta kur likt manai mašīnai tik lielus diskus.
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
- Lambertino
- Juzix
- Has thanked: 24 times
Savienojumā jauda/ekonomija, tad šim opelim IR jauda!RiCh wrote:Rainer nedomā par jaudu
Tai mašīnai tā jau jaudas nav , labāk , lai vismazs smuki izskatās
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
+1 par R17rrrainis wrote:Tā jau tie diski nav no lētā gala, kur nu vēl lai riepas pirktu, kautvai lietotas. Var jau arī nosēdināt ja ņem R16. Mmm noteikti arī ir pilnīgi cita cena tiem R17 un maybe priekš manas mašīnas tādi R17 nav. Protams ja kāds ziedotu riepas tad vēl padomātuJauda arī zustu ar R17. Parēķinot ja lieku R17 205/45, tad viņas strīķēsies tāpat arkās kā tgd R16 205/55. Nu nav Latvija tā vieta kur likt manai mašīnai tik lielus diskus.
Dotz saka, ka ir arī R17 priekš tevis
kas tās par buktēm uz spārna? 
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas...