Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi
reku par atgadiijumu Liepnaa. iisteniibaa, taada situaacija ir uz ljoooooti daudziem celjiem.
betnu konkreetaaks jautaajums pa kjekavas dopu (tm) - kas tur atbild par celjmalu sakopshanu? jonu nupatjau kruumi lien uz celja, ne tikai liikumu paarredzamiibu traucee. pie celjgala, kur lienu aaraa uz dopa, es esu appljaavis uz abaam puseem gabalinju, citaadi tur pat leeni braucoshu auto var pamaniit tikai peec tam, kad tas buus ienaacis salonaa...
betnu konkreetaaks jautaajums pa kjekavas dopu (tm) - kas tur atbild par celjmalu sakopshanu? jonu nupatjau kruumi lien uz celja, ne tikai liikumu paarredzamiibu traucee. pie celjgala, kur lienu aaraa uz dopa, es esu appljaavis uz abaam puseem gabalinju, citaadi tur pat leeni braucoshu auto var pamaniit tikai peec tam, kad tas buus ienaacis salonaa...
- Alien
jāaa...
kad vienreiz sakārtos Ķekavas dopu
drīz pat taisnēs uz priekšu nevarēs redzēt
līkumi vispār ir cenzorēti
AR_159 

- Android
- Admins
Paprasi Valdim, Eināram, Aināram un citiem no 100 gudrajām galvām - kad iedalīs līdzekli. Pašlaik naudas knapi pietiek lai avārijas bedres lāpītu un ik pa laikam dopu starp tiem krūmiem nogreiderētu.Alien wrote:jāaa...
Good morning? No such thing!
tas nozīmē, ka remonti starp Jēkabpili un Līvāniem (šī vieta piemēra pēc) iesaldēsies, paliks dežūrējošais luksafors, un cilvēki līdz "labākiem laikiem" korķosies pa šoseju?

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- Alien
tad nafig vajadzēja plēst labo asfaltu nost kas bij starp apli un Ķekavas krustu????????????????????????????????Android wrote:Paprasi Valdim, Eināram, Aināram un citiem no 100 gudrajām galvām - kad iedalīs līdzekli. Pašlaik naudas knapi pietiek lai avārijas bedres lāpītu un ik pa laikam dopu starp tiem krūmiem nogreiderētu.Alien wrote:jāaa...
būtu labāk kādu kilometru starp Rīgu un Ķekavu restaurējuši
AR_159 

-
mnja, suunaini...Android wrote:Paprasi Valdim, Eināram, Aināram un citiem no 100 gudrajām galvām - kad iedalīs līdzekli. Pašlaik naudas knapi pietiek lai avārijas bedres lāpītu un ik pa laikam dopu starp tiem krūmiem nogreiderētu.Alien wrote:jāaa...

Android, a taas celjmalas jaatiira pashvaldiibai jeb celjiniekiem?
riigas uudens ir suukaajoshi lohi, izraadaas tie atkal ir vinji kas uzrakushi briiviibas ielu, pipeles...
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Tā ir, ka ekonomē uz lētajiem paliktņiem - jāņem šitādu, būs tad Ok visswildwing wrote:ATRADU VNZ - GJ-6370
kokneses/kishezera ielas krustojumaa lielaa peljkjeee
ja kadam ir kada infa dodiet zinu, uz csdd braukt netaisos shodien, nav iespeju
20002482

http://www.autodekor.lv/lv/module/sticker/99" onclick="window.open(this.href);return false;

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Tad nekrīt nost?Arc wrote:Vienkāršāk ir ar melno markeri aizmugrē uzrakstīt tel nr

Bet nu ideja nav slikta

Jā, Tu neticēsi, bet tas ir tāpat kā, kad paņem līdzi lietussargu un nelīstLambertino wrote:Tad nekrīt nost?Arc wrote:Vienkāršāk ir ar melno markeri aizmugrē uzrakstīt tel nr![]()
Bet nu ideja nav slikta

Es gan esmu nodrošinājies divejādi - tel nr + ar skrūvēm pieskrūvēti klāt

- Pauliic
- Moderators
man laikam ir tādi - baigi labieLambertino wrote:Tā ir, ka ekonomē uz lētajiem paliktņiem - jāņem šitādu, būs tad Ok visswildwing wrote:ATRADU VNZ - GJ-6370
kokneses/kishezera ielas krustojumaa lielaa peljkjeee
ja kadam ir kada infa dodiet zinu, uz csdd braukt netaisos shodien, nav iespeju
20002482![]()
http://www.autodekor.lv/lv/module/sticker/99" onclick="window.open(this.href);return false;

lai gan man arī piekniedēts vēl ir

-
no tiem plastmasas briinumiem jeegas nau - piekniedeet un miers. tos numurs tik biezhi nau jaamaina, lai buutu probleema nourbt/pielikt atkal.Lambertino wrote:Tā ir, ka ekonomē uz lētajiem paliktņiem - jāņem šitādu, būs tad Ok viss![]()

- spainis666
nu var jau ar izlīdzēties ar 2 samoreziem, ja nu tomēr maina tos numurus tik bieži
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Pisec, izskatās, ka Jūrmala, kkur ir nafig pārpludināta, jo policijas konvojs pat no Spuņciema puses brauc cauri. 

-
nu es kaa reizi savu numuru pazaudeeju, kad pa grants redeli braucot tie samorezi bija izliidushi aaraa...spainis666 wrote:nu var jau ar izlīdzēties ar 2 samoreziem, ja nu tomēr maina tos numurus tik bieži