Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem
Savest kartiba auto izmaksaja salidzinossi maz jo visu dariju pats, iznemot muftes mainnu un ellas mainnu.
Elviss wrote:Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem Savest kartiba auto izmaksaja salidzinossi maz jo visu dariju pats, iznemot muftes mainnu un ellas mainnu.
Un pa listem hrometajam, drizuma bus ari melnas
ellju nomainiit nevari, bet izvilkt visas buktes, nospakteleet, nosliipeet un nokraasot vari???
Elviss wrote:Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem Savest kartiba auto izmaksaja salidzinossi maz jo visu dariju pats, iznemot muftes mainnu un ellas mainnu.
ellju nomainiit nevari, bet izvilkt visas buktes, nospakteleet, nosliipeet un nokraasot vari???
k-kaa neticaas!
padomā no otras puses - ja notrāpa uz akciju "pērc un maini par brīvu", tad es arī to izmantotu
k-kaa neticaas!
Vitol perkot ellu bija ta akcija ka mainna par briivu, un kapec gan neizmantot ja piedava passam mazaks gemarojs
un ellu maacetu nomainit ari pats
un pa tam bukteem nav jau viss tur tik perfekti izvilkts, ka maceju ta izvilku, bet pa sakotnejo paskatu kudi labaks ir
bet es secinaju tikai vienu ka nekad vairs neparkrasosu detalai tikai pusi, bet gan pilnigi visu, neslinkossu ar tas nonemssanu, bet vismaz pectam smukaak izskatiisies un kraasu pareju neredzes tik traki ka man tas paslaik ir
p.s.- safoceesu ka izskatas tas sans un ar iemetiisu bildes, drusku velaak
Nu ar krasu parejam ir ka ir biju pie Reina domaju ka varbut vares izpulet ta, lai neredz, bet neizdevas, mana vaina, bet pec pulessanas ir mazak pamanaama