jā, tagad nopietni jāapsver doma par kāda pašaizsardzības līdzekļa turēšanu mašīnā.
doux'a Audi A4 quattro
Re: doux'a Audi A4 quattro
hvz, vai tie tieši bija rojnieki. talsu rajonā dzirdēts vēl šur tur pa līdzīgam stāstam. ņemot vērā patreizējo situāciju, domāju, ka šitādi ceļa bandīti savairos kā sēnes pēc lietus 
P.S. Respect šoferītim, ka noreaģēja, biju jau pa 3daļai izvilkts no auģika un cerams, ka tas čalis sagaršoja manu zoli.
P.S. Respect šoferītim, ka noreaģēja, biju jau pa 3daļai izvilkts no auģika un cerams, ka tas čalis sagaršoja manu zoli.

Tā ir īstā vieta kur braukt svētkus svinēt.
Izsaku līdzjūtības protams un varu pabrīdināt, ka tas nav negadījums.
Aizbrauksi nākošreiz un 90%, ka kas tāds tur atkārtosies.
Pašiem jau ar tik viegli neiet.
Izsaku līdzjūtības protams un varu pabrīdināt, ka tas nav negadījums.
Pašiem jau ar tik viegli neiet.
feelfree wrote:Welcome to ROJA - kur plosts nekad nebeidzas...taja kraja svešiem grūti...
nu baigi...
man pasam masina, ka aizsardzibas lidzeklis ir piparu gaze, stav nodalijuma pie stures un beisbola nuja pa rokai...
man pasam masina, ka aizsardzibas lidzeklis ir piparu gaze, stav nodalijuma pie stures un beisbola nuja pa rokai...
1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Tomel_q
- Audi 80 Quattro
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
nasing personal , bet gadījumā kādam no jums nav gari mati (garaaki par standartu)
zinu , ka piejūras robežās (kolka-mērsrags) ir pieteikuši samērā debiilu streiku garmatainajiem , pagajušogad pa zvejnieksvētkiem vairaaki džeki pazaudeeja matus !!!
Vispār šādos pasākumos ir ļoti jāuzmanās , jābrauc baros u.t.t
zinu , ka piejūras robežās (kolka-mērsrags) ir pieteikuši samērā debiilu streiku garmatainajiem , pagajušogad pa zvejnieksvētkiem vairaaki džeki pazaudeeja matus !!!
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Vienam no vinnu bara ir garaki mati par standartu, bet vinss cieta vismazaak. :neka:Tomel_q wrote:nasing personal , bet gadījumā kādam no jums nav gari mati (garaaki par standartu)
- Pauliic
- Moderators
Andis wrote:Nevajag līst pie nepareizajām vāverēm, tad nedabūs pa seju neviens.
pilnīgs gaternieku teksts
p.s. šajā vīkendā taisni uz roju braucu atpūsties
- ..doux..
Nedaudz pabraukājos pa Saldus apkārtnes grants ceļiem, sanāca iekarot arī grāvi
Rezultātā oriģinālo plastmasas motora aizsargpannu varu likt kopā no apmēram 15 gabaliem
Laikam būs jāmeklē kāds labāks risinājums.Ja lieku, piemēram, alumīnija pannu, kāds būtu normāls biezums? 1 mm nebūs par maz? Kautkā negribās maksāt 40 Ls par 2 mm biezu alumīnija plāksni.
Rezultātā oriģinālo plastmasas motora aizsargpannu varu likt kopā no apmēram 15 gabaliem
Laikam būs jāmeklē kāds labāks risinājums.Ja lieku, piemēram, alumīnija pannu, kāds būtu normāls biezums? 1 mm nebūs par maz? Kautkā negribās maksāt 40 Ls par 2 mm biezu alumīnija plāksni.
http://autotuning.rlm.lv/category_8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Manuprāt daudz labāks variants par alumīniju...cena tavam 63ls, bet tagad noteikti var sarunāt labu atlaidi.
Manuprāt daudz labāks variants par alumīniju...cena tavam 63ls, bet tagad noteikti var sarunāt labu atlaidi.
coming soon...
to 1mm vai 2mm alumiiniju vari izmantot cepjot kartupeljus ugunskuraa follija vietaa 
vajag biezaaku, ja gribi lai ir jeega, vai arii to hvznokaa taisiito pa 60
kkas par pannaam te
http://www.subarupower.lv/forum/viewtop ... a&start=15
vajag biezaaku, ja gribi lai ir jeega, vai arii to hvznokaa taisiito pa 60
kkas par pannaam te
http://www.subarupower.lv/forum/viewtop ... a&start=15
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Normāla cena orģinālai panai..doux.. wrote:Bija jau doma par to stiklašķiedras (vai kas jau tas tāds) pannu, bet nu kautkā negribās maksāt 60 Ls par viņu :neka:
Šito pasākumu nevelc garumā-nāk rudens ar dubļiem un citiem labumiem
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- spainis666
es tak tev teicu cik tev izmaksaas kaartiiga panna!!!! 
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
kekava .lv man par stillskiedras pannu prasija 35 lv
pats tadu lietoju nezinu vai ta ir no kekavas jo ieprieksejais saimnieks deva lidzi
pats tadu lietoju nezinu vai ta ir no kekavas jo ieprieksejais saimnieks deva lidzi
Last edited by marrs on 31 Aug 2009, 17:26, edited 1 time in total.
wwd fail