Moderator: omulis
tieši tāspiegs wrote:Es dzirdēju kad ja tevi paņem pāli ar riteni tad atņem visas tiesības kas tev ir un taa arii uz jebkuru citu transportu ;//
man ceļu policists šito teicaspiegs wrote:kapēc neņem ? Autoskolā pasniedzējs teica ka ņem gan nost un pilnība visu uz ko tev ir pat uz kuteri ;/#MR wrote:neņem nost vadītāja apliecību. ir tikai 30ls sods
bet mukt vajag!!!
šitā vieta nepārliecinaspiegs wrote:zvaniiju uz csdd vinja teica ka ar tiesiibu nonemshanu nenodarbojas bet atnem visas laikam.....Archuks wrote:atrodiet likuma pantu, nevis viena tante teica
nu apsties tadArchuks wrote:šitā vieta nepārliecinaspiegs wrote:zvaniiju uz csdd vinja teica ka ar tiesiibu nonemshanu nenodarbojas bet atnem visas laikam.....Archuks wrote:atrodiet likuma pantu, nevis viena tante teicavieglāk taču ir ieiet csdd lapā un atrast sodu sadaļu, nevis zīlēt te un no 5 viedokļiem atrast pareizo :neka:
man nav aktuāli, tāpēc neesmu skatījies un interesējies
preciizi neatceros bet psriediisu pec analogijasGaraiz wrote:uz salu tilta zime 70km/h
ja šo nav mainījuši tad 100Ls + 3 punkti :/ apsveicuProti, par ātruma pārsniegšanu uz ielas līdz divdesmit kilometriem stundā pienākas brīdinājums vai desmit lati bez soda punktiem. Līdz trīsdesmit kilometriem stundā, trīsdesmit lati un viens punkts. Līdz četrdesmit kilometriem stundā, sešdesmit lati un divi punkti. Līdz piecdesmit kilometriem stundā, simt lati un trīs punkti. Līdz sešdesmit kilometriem stundā, simt piecdesmit lati un četri punkti plus šķiršanās no tiesībām uz trīs mēnešiem. Virs sešdesmit kilometriem stundā, četrsimt lati un pieci punkti plus šķiršanās no tiesībām uz pusgadu. Soda punkti eksistē vēl divos pārkāpumos, par kuriem sodi pieauguši. Viens punkts pienākas par lielāka pasažieru skaita pārvadāšanu, nekā uzrādīts tehniskajā pasē. Te sods, trīsdesmit lati.
Garaiz wrote:Vinjiem jau [consored], tas, ka 3 gadus bez neviena pārkāpuma esmu braucis :neka: