Vai tad ir CSN kāds noteikums, ka kraviniekiem ir vairāk tiesību nekā citiem?

Moderator: omulis
gribi teikt ka esi lielāks, varenāks un ar lielāku pārvietošanās spēku? Mans gan ir domāt, ja pats nepabrauksi malā, tad Tevi pastums malā un i pat nepamanīs.GangZta wrote:vinjiem taisni ir veel mazaak tiesiibuFastEagle402 wrote:CSN noteikums noteikti ka nav, bet ir arī fizikas likumi, itsevišķi attiecībā uz daļu par kustīgām masām un to inerci, aka spēku...pioners wrote: Vai tad ir CSN kāds noteikums, ka kraviniekiem ir vairāk tiesību nekā citiem?
Es saprastu, ja viņš tikai mani nepamanītu (kaut gan viņš sākumā brauca man aizmugurē), bet viņš arī citus mēģināja patumt. 2-5x lielāks aklais punkts nenozīmē ka caur priekšējo stiklu viņš drīkst neko neredzēt.FastEagle402 wrote:
P.S. smagajiem ir 2-5x lielāks aklais punkts spoguļos, ne tā?
Skaties ko runā es nesaku ka autovadītāji ir lohi, un starpcitu Misas tilts ir pietiekoši plats, lai apdzītu.soulfreak wrote:nu luuk... un vakar Kjekavaa ar viens baikers bij ielicis golfam saanos, apdzina krustojumaa un uz nepaartrauktaas liinijas....a sho uz reanimaaciju aizraava........ lohi tie baikeri!!!
jaa, ar protokolu beidzaas, protokolaa ierxtiits pants par to, ka "nedeg neviens no numura apgaismes lukturiem bla bla bla"freimo wrote:Vanags
Kaa ta beidzaas? Iedewa protokolu? (ko tur ieraxtija / kaads paarkaapums?)
man liekas, ka pa to nedod punktus, visamz visuLjotiLabiZinoshais policista kungs neko taadu neteica!Lambertino wrote:Vanag a pa to jau bonus punktus nedabuji?