Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

pioners
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by pioners »

Pēc Ziemassvētkiem vienu dienu braucu pa G.Astras ielu Teikas virzienā pa vidējo joslu, bet te pēkšņi pie Mēbeļu nama kreisajā joslā blakus nostājas kravinieks un griež man virsū pa labi neskatoties. Labi, ka bija brīva labā josla - pārkārtojos, bet kravinieks pārkārtojies turpina maukt taisni lavierējot starp mašīnām. Viņa dēļ man vajadzēja palaist visus vidējā joslā braucošos, lai pārkārtotos atpakaļ uz vidējo joslu, jo labā domāta nogriezties pa labi.
Vai tad ir CSN kāds noteikums, ka kraviniekiem ir vairāk tiesību nekā citiem? :evil:
VW Golf III 1.9 D; Suzuki GSX-R 750
FastEagle402

Post by FastEagle402 »

pioners wrote: Vai tad ir CSN kāds noteikums, ka kraviniekiem ir vairāk tiesību nekā citiem? :evil:
CSN noteikums noteikti ka nav, bet ir arī fizikas likumi, itsevišķi attiecībā uz daļu par kustīgām masām un to inerci, aka spēku...
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

FastEagle402 wrote:
pioners wrote: Vai tad ir CSN kāds noteikums, ka kraviniekiem ir vairāk tiesību nekā citiem? :evil:
CSN noteikums noteikti ka nav, bet ir arī fizikas likumi, itsevišķi attiecībā uz daļu par kustīgām masām un to inerci, aka spēku...
vinjiem taisni ir veel mazaak tiesiibu
Lady Lover
FastEagle402

Post by FastEagle402 »

GangZta wrote:
FastEagle402 wrote:
vinjiem taisni ir veel mazaak tiesiibu
gribi teikt ka esi lielāks, varenāks un ar lielāku pārvietošanās spēku? Mans gan ir domāt, ja pats nepabrauksi malā, tad Tevi pastums malā un i pat nepamanīs.

P.S. smagajiem ir 2-5x lielāks aklais punkts spoguļos, ne tā?
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

o jaa
Lady Lover
pioners

Post by pioners »

FastEagle402 wrote:
P.S. smagajiem ir 2-5x lielāks aklais punkts spoguļos, ne tā?
Es saprastu, ja viņš tikai mani nepamanītu (kaut gan viņš sākumā brauca man aizmugurē), bet viņš arī citus mēģināja patumt. 2-5x lielāks aklais punkts nenozīmē ka caur priekšējo stiklu viņš drīkst neko neredzēt. :twisted:
VW Golf III 1.9 D; Suzuki GSX-R 750
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

stulbie tumšie ļautiņi.. nākamreiz izrakstīšu pa kaklu!!!!!! :evil:
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Vanags
Admins

Post by Vanags »

Atkal ienaacies gadiijums ar idiotiem uz celja, un atkal vinji bija zaljaas vestees... Tad nu viss peec kartas. :twisted:

Vakar, 12ajaa daatumaa braucu uz Riigu no Siguldas, taa ap 18:00, jau tumsh. Aatrums pieturaas taa apmeram atljautaas robezhaas, nav ko ar Opeli sportot :) bet pie Garkalnes redzu, ka priekshaa izgriezh policistu kungi ar Passat. Taa kaa garaam lidot nebuutu praatiigi, un shie kak raz brauc ar +-93km/h, tad mieriigi braucu aiz vinjiem. Un tad saakaas jautriiba! :evil: Lido viens no aizmugures, nu aatrums nezinu kaads, bet liels, spriezhot peec starpiibas ar manu/policistu auto aatrumu. Domaju - nu buus zilie neoni pa gaisu un provees aptureet! Ne figaa! Neliekas ne zinis! Taa vel paariitis aizlido garaam, cits atraak cits leenaak, nu satiksme sagadaas sameeraa intenesiiva, bet menti aatrumpaarkapeejus neaiztiek. Tad menti nomet aatrumu uz apm 70km/h un es, protams, apsteidzu shos un ar atlajauto maksimaalo turpinu celju. Menti nedaudz atpaliek un tad saak dot virsuu un ko es redzu - zilos neonus! Un tie prieksh manis! :evil: Un piesien man, ka es esot aizdomiigi braucis, vilcies aiz vinjiem uz 70 (kaut arii tikko vinji samzainaaja atrumu zme atlajutaa, es apsteidzu) ka mashiina smird peec diizelja un tamliidziigas gudras lietas, kaa arii to, ka nedeg numura apgaismojums! OK, paarkaapums ir paarkaapums, nestriidos, bet nu bez variantiem - protokols,nekaadas sarunas. Pa to laiku, kameer raxtiija, pajautaaju gudrajiem policistu kungiem - kas ir biistamaaks paarkaapums - aatruma paarsniegshana vai numura apgaismojums? Atbildi taa arii nesanjeemu, bet saklausiijos gudru spriedeleeshanu par ministru kabineta noteikumiem, un ka vinjiem vispaar driiz mainja beidzas un ja gadiijumaa es notriekshu gaajeeju, tad nevarees redzeet mana auto numuru! (a tas, ka paarsniedzot aatrumu moshk nesabremzes pie taa potenciaalaa bojaagaajeeja, tas pie d*rsas vienjiem). Meeginaaju arii pajautaat vai kaads no vinjiem zin kas ir fizika, un vai ir kadreiz braukushi ar mashiinu un meeginaajushi pameeriit bremzeeshanas celju no 90km/h un kaut vai no 95km/h? Arii uz sho jautaajumu atbildes vietaa turpinaaju klausities gudrus spriedeleejumus par ministru kabineta noteikumiem un liidziigu bullshit! Nu ko! Sveicam! Vakar viens biistams un agresiivs vadiitaajs tika "nonjemts" no vidzemes shosejas! Super! Ejot prom ments veel laipni pamaaciija, lai braucot praatiigi un nepaarkaapjot noteikumus! BET BLJIN ES JAU TO ARII DARIIJU!!!!! :evil:
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
soulfreak

Post by soulfreak »

vaardu sakot iisti [censored] gadiijaas :evil:
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
mazais

Re: ...

Post by mazais »

soulfreak wrote:nu luuk... un vakar Kjekavaa ar viens baikers bij ielicis golfam saanos, apdzina krustojumaa un uz nepaartrauktaas liinijas.... :evil: a sho uz reanimaaciju aizraava........ lohi tie baikeri!!!
Skaties ko runā es nesaku ka autovadītāji ir lohi, un starpcitu Misas tilts ir pietiekoši plats, lai apdzītu.
Ar ko saslimi ar to ārstējies
burnout.lv nenormāli rullē.
freimo
Admins

Post by freimo »

:arrow: Vanags

Kaa ta beidzaas? Iedewa protokolu? (ko tur ieraxtija / kaads paarkaapums?)
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
diabl0_

Post by diabl0_ »

sakat ko gribat, bet ir dalja Bembistu bez smadzeneem :aljo: (protams, ne visi).. Shodien Jelgavaa vakarpusee staavu pie aptiekas pretii Unibankai, gaidu pasazhierus un priekshaa staavoshais bmw dod atpakaljgaitaa neskatoties un uzpirda man virsuu.. viss buutu labi, kam negadaas, bet tad apstaajies un apsties vai viss ir ok.. tas tik pedaali griidaa bez pagriezieniem izcirta citaam mashiinaam priekshaa! :dusma: bljaaviens, taadi lohi dusmas uzdzen! :dusma: :evil: Tagad Numura paliktnis jaamaina :evil:
diabl0_

Post by diabl0_ »

Btw. Labi ka nebiju ar Smart! tam ta plastmasa visur, buutu palicis bez purna, vispaar buutu sashkjaidiits :evil:
Vanags
Admins

Post by Vanags »

freimo wrote::arrow: Vanags

Kaa ta beidzaas? Iedewa protokolu? (ko tur ieraxtija / kaads paarkaapums?)
jaa, ar protokolu beidzaas, protokolaa ierxtiits pants par to, ka "nedeg neviens no numura apgaismes lukturiem bla bla bla"
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
freimo
Admins

Post by freimo »

Vanags wrote:jaa, ar protokolu beidzaas, protokolaa ierxtiits pants par to, ka "nedeg neviens no numura apgaismes lukturiem bla bla bla"
:shock: :evil: :?
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
every_day

Post by every_day »

Nabaga Vanags! Ps sho stastu es dzirdeju arii pa radio SWH. Tikai nezinu kas to vinjiem bus pateicis, bet ko dariit taadi P.. nu vinji ir! Atceros vienu labu veiksmi uz celja, tas bija kadaa 8 datumaa. Nu vot braucu no Liepajas ar kadu videjo 110km/h Nu vot izbraucu cauri Spunjciemam, un nobraucu vel kadus 6km, man prieksha zilie un sarkanie neoni! :evil: Prieksh manis, nu ko aatrums paarsniegts bla bla bla 118km/h. ko dariisim , kur ta steidzamies bla bla bla, Nu ko lai atri izlistu no situacijas es saaku ka masai parplisusi udens truba jabrauc glabt bla bla bla... no ko shis apiet apkart autinjam un dzirdu svetus vardus "Ļaimigu celju" :twisted: Kada ir morale, klausiet mammas, jo pirms katra menta man mamma briidinaaja lai neskrienu! Nu vot divas reizes vinja mani to teica abass mani aptureja pa aatruma paarsniegshanu! Bet par laimi vis beidzaas labi. :nene:
Vanags
Admins

Post by Vanags »

EveryDay :arrow: paveicaas! :) un pa SWH dzirdeeji manu staastu, aiz shkrobes piezvaniiju Egonam :)
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

:arrow: Vanag a pa to jau bonus punktus nedabuji? :?
ImageImage
Vanags
Admins

Post by Vanags »

Lambertino wrote::arrow: Vanag a pa to jau bonus punktus nedabuji? :?
man liekas, ka pa to nedod punktus, visamz visuLjotiLabiZinoshais policista kungs neko taadu neteica! :?
Edža

Post by Edža »

A viņi nemaz nesaka cik tev pienākas, kaut arī citreiz saka gan.
Post Reply