layer wrote:Par 5ls labprāt atbrīvotos no 2gabaliem Sdram katrs uz 128mb 133mHz, kkada geforce videokarte uz 32 mb, LG cd room 52x32x52x un Flash atminas kartes uz 512 mb. Par visu tikai 5ls
PM vai 29825519
atdoshu par dlight 4paku, tiesham kadam kas ar datoriem nodarbojas nenoderes shie hlami
naudas man nav un aliņa arī ne, tāpēc piesakos par paššavākšanu!
varētu atbrīvot kādu no šķūnī mētājošām žiguļa detaļām, interesē no piektā, bet varat piedāvāt no visiem, jo tur manuprāt daudzko var miksēt..... Varu iemainīt pret alu, aliem...
krissis wrote:varētu atbrīvot kādu no šķūnī mētājošām žiguļa detaļām, interesē no piektā, bet varat piedāvāt no visiem, jo tur manuprāt daudzko var miksēt..... Varu iemainīt pret alu, aliem...
Ir pilnīgi jauns āķis piekabei, bet nezinu gan, vai tas var noderēt.
Varu par ko garšīgu vai ziedoju benzīnam atdot ford sierra mk1 4 durvju hečbeka salona daļas (plastmasas, beņķi utt) kā arī kondicioniera radiātoru ar pārējām fīčām no sierras, trūkst tikai sūknis.
Sveiki, tākā esmu ticis pie retro autiņa tad gribētos arī kkādu retro audio iekšā Tātad varbūt kāds pa ļoti saprātīgu samaksu varētu piedāvāt Rādiotehniaks ražoto s-90 tumbiņu?
krissis wrote:Sveiki, tākā esmu ticis pie retro autiņa tad gribētos arī kkādu retro audio iekšā Tātad varbūt kāds pa ļoti saprātīgu samaksu varētu piedāvāt Rādiotehniaks ražoto s-90 tumbiņu?
krissis wrote:Sveiki, tākā esmu ticis pie retro autiņa tad gribētos arī kkādu retro audio iekšā Tātad varbūt kāds pa ļoti saprātīgu samaksu varētu piedāvāt Rādiotehniaks ražoto s-90 tumbiņu?
Hmm ... es domāju, ka lētāk būs būs nopirkt īsto auto audi dusmīgo tumbu .. jo S-90 otreizējā tirgū, tb labas, maksā daudz ..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Naudas pārbaudes, skaitīšanas, uzglabāšanas, iznīcināšanas iekārtas.
Arhīvu plaukti, seifi, dokumentu smalcinātāji(šrēderi), rindu sistēmas.
Un citas ar ofisiem un bankām saistītas iekārtas
mētājas pačakarēti E36 kupejas apšuvumi- aizmugurējie un priekšējie. priekšējiem ir 2 mazo pīkstuļu caurumi. ja nu gadījumā kādam vajag kādiem eksperimentiem utt, pašizvešana no Juglas šovakar. ja ne, metu ārā. PM
EDIT: izmestas
Last edited by vdx-treme on 15 Jun 2009, 21:45, edited 1 time in total.