Drifta sezona 2009

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
Wu-Ryder
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Drifta sezona 2009

Post by Wu-Ryder »

Karoč vis OK, drifts :yo: Latvijā vienmēr ir bijuši savi varoņi, gan politikā, gan rallijā, gan tagad arī driftā.
Nedaudz par tiesnešiem, ko mbviņiem vajadzētu ņemt vērā.
Ok, tur ir cilvēki kas cenšas kautko darīt, bet iedziļinoties D1 tiesāšanas principos mēs redzam interesantu faktu, kad AE86 droši konkurē ar 600hp skajiem un suprām. Kādēļ? Tādēļ, ka tiesneši ir braukuši ar principā visām drifta automašīnām un zin ko no kā var izspiest, līdz ar to arī vērtēšana ir elastīga. Un tur arī tiek dotas atlaides tām mazajām jaudām, jo viņi nevar tādu distanci noturēt, un arī tiem kas ir 2x ātrāki ir jāmāk braukt lēni. Drifts nebalstās tikkai uz jaudu, bet tā ir braucēja meistarība ko v;ērtē tiesneši. Jo kādēl tos kas driftē ar AE86 tur cieņā? Jo ir māksla ar mazjaudīgāku auto darīt to ko viņi dara.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Wu-Ryder wrote:Karoč vis OK, drifts :yo: Latvijā vienmēr ir bijuši savi varoņi, gan politikā, gan rallijā, gan tagad arī driftā.
Nedaudz par tiesnešiem, ko mbviņiem vajadzētu ņemt vērā.
Ok, tur ir cilvēki kas cenšas kautko darīt, bet iedziļinoties D1 tiesāšanas principos mēs redzam interesantu faktu, kad AE86 droši konkurē ar 600hp skajiem un suprām. Kādēļ? Tādēļ, ka tiesneši ir braukuši ar principā visām drifta automašīnām un zin ko no kā var izspiest, līdz ar to arī vērtēšana ir elastīga. Un tur arī tiek dotas atlaides tām mazajām jaudām, jo viņi nevar tādu distanci noturēt, un arī tiem kas ir 2x ātrāki ir jāmāk braukt lēni. Drifts nebalstās tikkai uz jaudu, bet tā ir braucēja meistarība ko v;ērtē tiesneši. Jo kādēl tos kas driftē ar AE86 tur cieņā? Jo ir māksla ar mazjaudīgāku auto darīt to ko viņi dara.
+1, manuprāt šo attiecību starp AE86 un skajiem varēja pielīdzināt tad kad bija Gvido vs Leitis ar zaļo omegu, tas tiešām bija ļoti skatāmi un gāja viņi ļoti smuki tandēmā, un tur arī prasījās pēc pārbrauciena, bet.... :roll:
ziepars

Post by ziepars »

MartinsG

Post by MartinsG »

Mārtiņ, nu neteiktu, ka salīdzinājums vietā ;)
Arī leitim, cik noprotu, ir 270+hp motors, tas auto nav mazjaudīgs salīdznot ar Gvido driftcāru.
Mums atlaides varētu dot M20 huligāniem :aiwa:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Rihy

Post by Rihy »

MartinsG wrote:Mārtiņ, nu neteiktu, ka salīdzinājums vietā ;)
Arī leitim, cik noprotu, ir 270+hp motors, tas auto nav mazjaudīgs salīdznot ar Gvido driftcāru.
Kāpēc vispār kādam būtu jādod atlaides? Kādēļ no tā būtu jācieš tiem, kas spējuši sagatavot labākus auto? Diezgan neloģiski...
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

tur tiem ae86 lopi ir vairaak nekaa lielaakajai daljai sejienes mashiinu :D cik redzeets tur lopi ir 250~300 :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

ziepars wrote:Vēl viena fotogrāfa bildes te:
http://www.balticrace.lv/2009_LDS2_333/album/index.html :-D
Teikšu godīgi, pirmās bildes tiešām liekās daudz labākas, kā pēdējas ! :cool:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
MartinsG

Post by MartinsG »

Rihy wrote:
Kāpēc vispār kādam būtu jādod atlaides? Kādēļ no tā būtu jācieš tiem, kas spējuši sagatavot labākus auto? Diezgan neloģiski...
Es tikai pieduros tēmai ;)
Imho arī kas tāds būtu garām, šādu kritēriju ieviešana padarītu tiesāšan vēl neobjektīvāku.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Nu pēc powerā lasītā, leitim bija kaut kādi 290 lopi vai kas tāds, bet tas protams nav rādītājs. :roll:
Bet nu Gvido emka jau arī nav standarts. :roll:
harcho
BMW E36

Post by harcho »

tad nu bildes no mana bra4inja puses :naac:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

paareejaas bildes apskataamas sheit

bilzhu autors janels.deviantart.com
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
2GGsx

Post by 2GGsx »

Paldies par bildēm!!!
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PuikaKriss

Post by PuikaKriss »

*Sicram wrote:
PuikaKriss wrote:
harcho wrote:tad nu bildes no mana bra4inja puses :naac:

[img]http://farm3.static.flickr.com/2436/362 ... 5e.jpg?v=0[/img

paareejaas bildes apskataamas sheit

bilzhu autors janels.deviantart.com

Vai zeme tiešām ir tik šķība? :neka:

:naac: to izslimo :shura:
Lai gan šajās sacensības man arī ir šķībās bildes :shura: bet man bija attaisnojums :urb:

nē, man nav nekas pret šķībajām bildēm, bet vai tādām ir jābūt 95% no visām? :neka: :-D
Rihy

Post by Rihy »

Nedaudz šķībums būs arī manām dažām, bet ne vienmēr tas ir slikti ;)
PuikaKriss

Post by PuikaKriss »

Rihy wrote:Nedaudz šķībums būs arī manām dažām, bet ne vienmēr tas ir slikti ;)

nu es nesaku, ka tas ir slikti. zināmā daudzumā tas piedod foršu dinamiku bildei :yo: bet nu man personīgi neīpaši piesaista, ja ir visas bildes tādas. :roll:
freimo
Admins

Post by freimo »

ir jums foto topiks, kur šo tēmu apspriest!!! tiš tiš... :roll:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Kristena

Post by Kristena »

Ieklepošu arii es te drusku.

IIsteniibaa sestdien bija viss, lai notiktu ideaala gonka - entertainments, daliibnieki utt., iznjemot - laiks visu biki sachakareeja. Bet pie mums jau ar to ir jaareekjinaas, jo vasaras jau zinaams ir 50 uz 50 - var liit un var neliit.

1. Par tiesaashanu. Tiesneshiem ir vienmeer taisniiba, pat ja vinjiem nav taisniiba. PIRMKAART - no tiesneshu skatu pun kta viss ir redzams savaadaak, nekaa citiem un punkts! TIEM, KAS NAV PIEDALIIJUSHIES DALIIBNIEKU SAPULCEES, NAV NEKAADU TIESIIBU IZTEIKTIES PRET TIESNESHU VEERTEEJUMU, jo dalibnieku sapulcee tiesneshi saka to, ko veelas redzeet no daliibniekiem un kuri punkti buus svariigaaki par citiem, ko tieshi vinji vislabaak redz un var noveerteet.

2. Daliibnieku sapulcee tiesneshi staadiijaas priekshaa un nevienam nav nekas sleepjams.

3. Brauciet taa, lai buutu galvas tiesu paaraaki par paareejiem un nevienam nebuus nekaadu jautaajumu. Bet ja braucam taa uz %50 (vai vienkaarshi braucam ar klaviatuuru nevis trasee), tad aizveramies un tinamies uz trasi, lai kljuutu labaaki :yo:
kviin ov ze viiiiiilz :-D
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Hvz, man pret tiesnešiem nebija nekas. Visas tandēmas sakrita ar vērtētāju. Pirmo reizi visas tandēmas skatijos no skatītāju puses :D
Manuprāt esam uz pareizā ceļa ar vērtēšanu, tā tik turpināt :yo:
Ļoti patīk, ka starp tiesnešiem ir kāds NElatvietis, šajā gadijumā Lietuviešu tiesnesis :cool:

Kristena - ja punkts nr.3 attiecas uz mani, tad šeit tev nepiekrītu gan. Neatkarīgi no tā, kurā vietā paliku, klaigātu par Gvido treniņa iespējām. Trasē visiem jābūt vienādām iespējām!
ImageImage
Kristena

Post by Kristena »

Lambertino wrote:Kristena - ja punkts nr.3 attiecas uz mani, tad šeit tev nepiekrītu gan. Neatkarīgi no tā, kurā vietā paliku, klaigātu par Gvido treniņa iespējām. Trasē visiem jābūt vienādām iespējām!
:wink: peace

es par tiem, kas dirsh no datora otraam puseem, par reaalajiem brauceejiem (kur nu veel par Tevi) runa neiet. Gvido riikojaas ljoti nekorekti attieciibaa pret citiem brauceejiem. Es domaaju, ka korekti vispaar buutu iedot leishiem 1 h lieku prieksh treninjiem un pasham VISPAAR trasee neliist (kopeejo treninju laikaa), lai nekaveetu citiem iespeeju trenneeties. Varu taa teikt, jo pati esmu bijusi organizators. Nu vismaz neliist citiem priekshaa....!!!
kviin ov ze viiiiiilz :-D
Post Reply