Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Bender
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP
ir pārkāpums.
parkojoties vienmēr ir jāskatās, ka tik tur tālāk nerēgojas kāda apaļa zīme - šito man instruktors borēja vairrākkārtīgi.
šķiet, ka zīmes abās ceļa malās ir jānovieto tikai slikti pārredzamās vietās - šeit labi redz, ka uz šo ceļa posmu attiecas vēl kāda zīme un vadītāja pienākms ir noskaidrot kāda.
parkojoties vienmēr ir jāskatās, ka tik tur tālāk nerēgojas kāda apaļa zīme - šito man instruktors borēja vairrākkārtīgi.
šķiet, ka zīmes abās ceļa malās ir jānovieto tikai slikti pārredzamās vietās - šeit labi redz, ka uz šo ceļa posmu attiecas vēl kāda zīme un vadītāja pienākms ir noskaidrot kāda.
ir pārkāpumspsyhotype wrote:Neesmu pabraucis zem ķieģeļa. Redz, ka tur pat zīmes no šitās puses ir.
Karoč jābrauc nākamnedēļ uzrakstīt iesniegumu, šodien nepaspēju. Varbūt kādam ir kāds paraugs, vai padoms, ko un kā rakstīt?
Jautājums tāds, vai ceļu policists apturot auto var savākt tehnisko apliecību un vadītāja apliecību un teikt, ka dokumentus dabūs atpakaļ, kad aizbrauks uz CSDD un pārbaudīs izplūdei db?
kādam varbūt ir bijušas līdzīgas situācijas, bet pirmo reizi ko tādu dzirdu..
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

Protams, ka nevar. Tu esi veicis TA, par ko Tavam auto ir piešķirta uzlīme utt. Viss, sūti viņus pāris mājas tālāk, ja vien viņiem nav līdzi pārbaudāmais aparāts un viņi nekonstatē, ka db pārsniedz atļauto.Janx wrote:Jautājums tāds, vai ceļu policists apturot auto var savākt tehnisko apliecību un vadītāja apliecību un teikt, ka dokumentus dabūs atpakaļ, kad aizbrauks uz CSDD un pārbaudīs izplūdei db?
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
es tieši tāpat domāju, jo kā vispār drīkst braukt bez tehniskās un vadītāja apliecības.. džekiem laikam biški ir sakāpis galvā..EraSeR wrote:Protams, ka nevar. Tu esi veicis TA, par ko Tavam auto ir piešķirta uzlīme utt. Viss, sūti viņus pāris mājas tālāk, ja vien viņiem nav līdzi pārbaudāmais aparāts un viņi nekonstatē, ka db pārsniedz atļauto.Janx wrote:Jautājums tāds, vai ceļu policists apturot auto var savākt tehnisko apliecību un vadītāja apliecību un teikt, ka dokumentus dabūs atpakaļ, kad aizbrauks uz CSDD un pārbaudīs izplūdei db?

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

sūdaini!ramex wrote:var ja ir paari pa 1 promili un ir liidz un esi murmulis un uzradi vinjasmpb wrote:kas notiek ja mani noķer pālī braucot ar velo? tiesības var atņemt?

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

es tik atruma nevaru atrast cik preciizi un sodish ar bij diezgan...mpb wrote:sūdaini!ramex wrote:var ja ir paari pa 1 promili un ir liidz un esi murmulis un uzradi vinjasmpb wrote:kas notiek ja mani noķer pālī braucot ar velo? tiesības var atņemt?
takaa aj dzer tad labāk rāpo mājas un pa ietvi
vo:
kautkas ir šeit: http://www.csdd.lv/?pageID=1173355574" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by ramex on 11 May 2009, 17:51, edited 1 time in total.
----
H6
H6
super!EDX wrote:Nevar - ir tikai kkāc tur naudas sods tā pat kā ar mopēdumpb wrote:kas notiek ja mani noķer pālī braucot ar velo? tiesības var atņemt?

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Da vispār, lai tev ar ričuku kkādus tur sodus liktu, tad tev arī ir jāuzvedās tā kā tiem visiem, ko degpunktā rādampb wrote:super!EDX wrote:Nevar - ir tikai kkāc tur naudas sods tā pat kā ar mopēdumpb wrote:kas notiek ja mani noķer pālī braucot ar velo? tiesības var atņemt?taksi vairs nevar atļauties, būs jāmēģina ar velo braukt! galvenais citiem zem riteņiem nepabraukt

No quattro - no fun!
Braukšana reibumā
Braukšana reibumā ar velosipēdu, mopēdu īpaši izplatīta Latvijas lauku rajonos. Līdz šim sods par braukšanu reibumā ar šiem transportlīdzekļiem bija paredzēts, ja braucēja asinīs konstatēta 1promille alkohola. Turpmāk sods 20 Ls apmērā tiks piemērots jau no 0,5 promilēm.
Braukšana reibumā ar velosipēdu, mopēdu īpaši izplatīta Latvijas lauku rajonos. Līdz šim sods par braukšanu reibumā ar šiem transportlīdzekļiem bija paredzēts, ja braucēja asinīs konstatēta 1promille alkohola. Turpmāk sods 20 Ls apmērā tiks piemērots jau no 0,5 promilēm.
coming soon...
psyhotype wrote:Braukšana reibumā
papildināšu: ja ir b kategorija- tad to ar velo ar var padirst zem promilēm!
- vdx-treme
- WD-40
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hvz
bij doma izbraukt uz Fizisko personu datu apstrādes likumu, ka video/foto nedrīkst būt bez brīdinājums
nu it kā fiziskai personai jābūt izvēlei iebraukt zonā, kur knipsē, ātrāk vai lēnāk 
kaut gan tagad sāku aizdomāties, ka fiksēts ir auto, nevis vadītājs

kaut gan tagad sāku aizdomāties, ka fiksēts ir auto, nevis vadītājs