ākst tas ir bizness. Ja cilvēki pērk tad būs, kas taisa un pārdod. Tev nav poh ko taisa. Un neliec tak no firmas lapas, bet gan uz ielas nofočētu, jo tās bildes ir komerciālas. Un starpcitu čalis normāli pelna uz tiem bamperiem.
ākst tas ir bizness. Ja cilvēki pērk tad būs, kas taisa un pārdod. Tev nav poh ko taisa. Un neliec tak no firmas lapas, bet gan uz ielas nofočētu, jo tās bildes ir komerciālas. Un starpcitu čalis normāli pelna uz tiem bamperiem.
Ej tak ārstējies
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Ko tu te vari regulāri smirdēt, to vien dari kā smirdi, neviens saturīgs posts no tevis vēl nav bijis.
Neviens te neapbižo ražotāju-tirgotāju. Ir pieprasījums-ir piedāvājums. Ja būtu pieprasījums tad es fasētu un tirgotu kautvai beigtus odus Un esmu 100% pārliecināts ka mana bilde tirgotājam ir vairāk kā reklāma, kāds tjūneris fōrumā ierauga bildi iepatīkas un jož uz ķekavu.
Tā ka klausi tikai Martinss ieteikumu un smirdi citur
lapsins wrote:Šitas pie RSEBAAS. tas chalis ir vel spidigaks, kas brauc ar to. Tur vel parasti kruts Krievu reps skan uz pilnu ruchku. Normals zimulis.
lapsins wrote:Šitas pie RSEBAAS. tas chalis ir vel spidigaks, kas brauc ar to. Tur vel parasti kruts Krievu reps skan uz pilnu ruchku. Normals zimulis.
eto gangsta rep
Tur ir vēl viens tāds pats tikai balts reinž rovers. Arī gangsta reps. No rītiem var normāli uzjautrināties, kad šamie atbrauc.