Nesaprotamākais tūnings #3
Moderator: Juzix
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Nesaprotamākais tūnings #3

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- richa_RDS
- Has thanked: 0
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fpnpe.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

- RiCh
- Spam addicted
Nezinu man īstenība tīri labi pat patīk , pēc k-kāda Merčuka izskatāsricha_RDS wrote:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fpnpe.html

Ta ir Mercedes Clk GTR kuzova kopija...RiCh wrote:Nezinu man īstenība tīri labi pat patīk , pēc k-kāda Merčuka izskatāsricha_RDS wrote:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fpnpe.html

tads vinsh ir original.

E65 740d
WRX
ex.E30 325i (M50)
ex.E39 528i(MT).
ex.Honda Prelude V, 2.2Vti-4WS.
ex.VW Vento VR6.
WRX
ex.E30 325i (M50)
ex.E39 528i(MT).
ex.Honda Prelude V, 2.2Vti-4WS.
ex.VW Vento VR6.
- timush
shitos tak kekavas kantoris cep!
the power of turbo
http://www.200sx.lv/forum/viewtopic.php?t=3128&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.200sx.lv/forum/viewtopic.php?t=3128&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
soulfreak wrote:nu fak, viņi tak to repliku pēc bildītēm taisījuši, tur tik daudz atšķirību
un pofik ....ja reali uzlikt to kuzovu uz kaut ko lai vinsh brauc .....uzmanibu tada mashina piesaistis lielo. Nekas pat neidomas ka tur varetu stavet kads 1.8 motors ar 120 zs.

-1 ja nav apakšā kaut maz atbilstoša spēka agregāta, tad jēgas mazas no tāda feikojumaMelnais wrote:+1 zīmulis labs..SmaLL wrote:soulfreak wrote:nu fak, viņi tak to repliku pēc bildītēm taisījuši, tur tik daudz atšķirību
un pofik ....ja reali uzlikt to kuzovu uz kaut ko lai vinsh brauc .....uzmanibu tada mashina piesaistis lielo. Nekas pat neidomas ka tur varetu stavet kads 1.8 motors ar 120 zs.
tāpat es uzskatu, ka šī MR2 Ferrari replika ir pilnīgi garām bez vismaz V6 SC, man būtu kauns ar tādu braukt - 140zs NA stock skuveklis

Spoiler
Show
varbūt neatbilst īsti tofikam, bet ideja par neatbilstību wannbija modelim!

viens no viņiem ir īsts

viens no viņiem ir īsts

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
Melnais wrote:bet nu bļā, ar šitādu piebraukt pie kluba un pasaukt meitenes..poh, ka neiet, bet rezultāts būtu!
es ari par to domaju ...... nevis par motora atbilstibu un t.t ...kad tada replika pabrauks netelau tu nemaz nezinas kas tur ieksha...100 zs vai 500 zs ....bet vizuuals effekts bus iespaidigs ......un ja tiesham runat par meitenem, tadnedomaju kad vinji ieraudzis tadu auto vini zinas vai tas ir replika vai original un kas tur ieksha par motoru ...runa ir par sho.

...Tikai tā pati beibe labi sasmiesies, kad tevi izdr*zīs parasts BMW/MB/whatever ģimenes sedansSmaLL wrote:Melnais wrote:bet nu bļā, ar šitādu piebraukt pie kluba un pasaukt meitenes..poh, ka neiet, bet rezultāts būtu!
es ari par to domaju ...... nevis par motora atbilstibu un t.t ...kad tada replika pabrauks netelau tu nemaz nezinas kas tur ieksha...100 zs vai 500 zs ....bet vizuuals effekts bus iespaidigs ......un ja tiesham runat par meitenem, tadnedomaju kad vinji ieraudzis tadu auto vini zinas vai tas ir replika vai original un kas tur ieksha par motoru ...runa ir par sho.

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

šamais labi pazīstams visu laiku pa piņķiem vazājasessential wrote:ir ir šai Hondai "Tūnings"![]()

Audi/VW/Skoda/Seat/Bentley/Lambo/Aston tehniskais atbalsts, pogāšana, immo u.c. Arī attālināta palīdzība ... 22154930
- takeshi
nau jau jaskrienas vienkarsi cilo! un daudzam meitenem piemeram pat pievelk kekavas skunis liekas ka vis ir norm! :neka:Melnais wrote:nu, tas jau po, var arī neskrieties!MartinsG wrote:...Tikai tā pati beibe labi sasmiesies, kad tevi izdr*zīs parasts BMW/MB/whatever ģimenes sedansSmaLL wrote:Melnais wrote:bet nu bļā, ar šitādu piebraukt pie kluba un pasaukt meitenes..poh, ka neiet, bet rezultāts būtu!

- Rii
- Been thanked: 5 times
aaaaa
http://www.ss.lv/msgss/lv/transport/car ... elpdn.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu, kas tam cilvēkam, galvā darās

http://www.ss.lv/msgss/lv/transport/car ... elpdn.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu, kas tam cilvēkam, galvā darās

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
viewtopic.php?f=27&t=8400" onclick="window.open(this.href);return false;
Mercedes kurš nokrāsots katra tūnera sapņu krāsā,kas nākošais Audi a6 oranžā krāsā!?
Viedoklis ir subjektīvs un izsaka manu indivīda viedokli,un nav ierobežojams vai pakļaujams cenzūrai!
Mercedes kurš nokrāsots katra tūnera sapņu krāsā,kas nākošais Audi a6 oranžā krāsā!?

Viedoklis ir subjektīvs un izsaka manu indivīda viedokli,un nav ierobežojams vai pakļaujams cenzūrai!

ES jau tev neko nepaarmetu,ja dumjss esi piedzimis taadam jaadziivo;)
val4ara wrote:viewtopic.php?f=27&t=8400
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
val4ara wrote:viewtopic.php?f=27&t=8400
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'cali tu esi saspiedies

wwd fail