Kapēc viņu nevar pielīdzināt sportam?
Tas, ka viņš ir skatāmāks kā pārējie, nozīmē ka tas ir tikai šovs

prasi leišiem :neka:Lambertino wrote:vot es nesaprotu vienu - kamdēļ jānoliek drifts :neka:
Kapēc viņu nevar pielīdzināt sportam?
Tas, ka viņš ir skatāmāks kā pārējie, nozīmē ka tas ir tikai šovs
Bet organizācija gan...tolx wrote:FIA akceptē sporta veidus,kur ir objektīvs labākā noteikšanas kritērijs,99% gadījumu,hronometrs (trofi-reidos punkti).
Tiesāšana šajā gadījumā neskaitās.
Lambertino wrote:Šeit būs aptuvenie datumi kad plānojas drifti (Latvija, Somija, Igaunija, Lietuva)
1) 2-3.Maijs - Somija
2) 9-10.Maijs - Igaunija
3) 16.Maijs - Latvija (LDČ-1)
4) 16-17.Maijs - Somija
5) 6.jūnijs - Lietuva (PRO) (Atcelts)
6) 6.jūnijs - Somija
7) 13.jūnijs - Latvija (LDČ-2)
8.) 13.jūnijs - Igaunija
9)13.jūnijs - Somija
10) 20.jūnijs - Lietuva (Drift show) (Atcelts)
11) 4.jūlijs - Lietuva (Latvija LDČ-3) (Atcelts)
12) 4.jūlijs - Igaunija
13) 11.jūlijs - Somija
14) 18.jūlijs - Lietuva (Drift show) (Atcelts)
15) 18.jūlijs - Somija
16) 25.jūlijs - Latvija (LDČ-4 + Somija)
17) 25.jūlijs - Lietuva (Drift show) (Atcelts)
18) 8.augusts - Latvija (LDČ-5 + Somija x-tream, Lietuva, Igaunija)
19) 8.augusts - Somija
20) 22.augusts - Igaunija (Latvija LDČ-6)
21) 22.augusts - Lietuva (Drift show) (Atcelts)
22) 29.augusts - Lietuva (PRO) (Atcelts)
23) 29.augusts - Somija
24) 5.septembris - Lietuva (PRO) (Atcelts)
25) 5.septembris - Somija
26) 26.septembris - Somija
Jā, viņiem tur ziedo naudiņu, lai čaļi varētu normāli atveseļoties http://www.drifting.lt" onclick="window.open(this.href);return false;MP_ICE wrote:A tie cilvēki kas slimnīcā vēl ir dzīvi?
Tad letiņiem ar par vienu posmu mazāk, vai tiks meklētas alternatīvas?Lambertino wrote:4.jūlijs - Lietuva (Latvija LDČ-3) (Atcelts)
Es domaat, ka mekleesim alternatiivas. Tik laika AFIGENAJ maz...Juzix wrote:Tad letiņiem ar par vienu posmu mazāk, vai tiks meklētas alternatīvas?Lambertino wrote:4.jūlijs - Lietuva (Latvija LDČ-3) (Atcelts)
Es domāju, ka pēc šī visi mūsu posmi būs LV vs LTKristena wrote:Es domaat, ka mekleesim alternatiivas. Tik laika AFIGENAJ maz...Juzix wrote:Tad letiņiem ar par vienu posmu mazāk, vai tiks meklētas alternatīvas?Lambertino wrote:4.jūlijs - Lietuva (Latvija LDČ-3) (Atcelts)
nez kaapeec ienaaca praata Daiļslidošana tur tak ar tiesneši vērte un objektivitāte tieši tāda pat tip patika / nepatika bezmazvaitolx wrote:FIA akceptē sporta veidus,kur ir objektīvs labākā noteikšanas kritērijs,99% gadījumu,hronometrs (trofi-reidos punkti).
Tiesāšana šajā gadījumā neskaitās.
Kristena wrote:Biju 333 patrenneeties pavisam bikiun jeee - pirmo reizi izbraucu arii lielo garo.........