izgriez no vecā loga!riibeklis wrote:Varbut kāds zin >
Vai ir paredzets sods par braukšanu bez TA uzlimes ? (TA ir spekā esošā, bet pēc stikla maiņas TA uzlimes vairs nav un lai jaunu dabutu ir janomaksā visi nesamaksātie sodi)
Vai juridiskai personai ir tā pat ka fiziskai personai, ja uz kada no piederošajiem trasporta lidzekļiem ir uzlikts sods tad TA nevar iziet neviens cits trasportlidzeklis kamer netiek nomaksāts sods ?
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
Re: Saskarsme ar CP
Šonakt Tukumā noturēja mani plkstens 00:40 un teica ka nēsmu piesprādzējies. Bet kad šos ieraudziju jau uzmetu jostu. Tand nu sāku runāt ar inspektoru Siliņu. Bet šis palika pie sava un uzrakstija man protokolu par 20ls. Pierakstiju ka biju piesprādzējies un to var apliecināt mašīnā esošie pasažieri. Tad nu nezinu kā šis nakts laikā kad mašīna brauc pretī ar uguņiem var redzēt ka nēsmu piesprādzējies. 1dien jādodas pie priekšnieka apstrīdēt inspektora lēmumu. Cik runāju ar cilvēkiem tad teica ka jāatceļ viņam būs šis sods. Vnk ir mans vārds pret viņa vārdu. Un kad palūdzu lai ievelk neiaizpildītajā vietā Z burtu šis sāka baigi stresot. Nu nekas parunāsim ar Vecriņķa kungu par šo incidentu 

- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Man spainim kad mainīja priekšējo stiklu, tad TA uzlīmi akurāti noņēma un pārlipināja uz jaunā stikla. Protams, labi var redzēt, ka ir pārlīmēta, bet cik CP ir stādinājuši, tikai viens noprasīja "Vai nesen mainīts vējstikls?".
Good morning? No such thing!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
tavā vietā es šeit to nebūtu rakstijis pirms neesi pārsūdzējisAigarz` wrote:Šonakt Tukumā noturēja mani plkstens 00:40 un teica ka nēsmu piesprādzējies. Bet kad šos ieraudziju jau uzmetu jostu. Tand nu sāku runāt ar inspektoru Siliņu. Bet šis palika pie sava un uzrakstija man protokolu par 20ls. Pierakstiju ka biju piesprādzējies un to var apliecināt mašīnā esošie pasažieri. Tad nu nezinu kā šis nakts laikā kad mašīna brauc pretī ar uguņiem var redzēt ka nēsmu piesprādzējies. 1dien jādodas pie priekšnieka apstrīdēt inspektora lēmumu. Cik runāju ar cilvēkiem tad teica ka jāatceļ viņam būs šis sods. Vnk ir mans vārds pret viņa vārdu. Un kad palūdzu lai ievelk neiaizpildītajā vietā Z burtu šis sāka baigi stresot. Nu nekas parunāsim ar Vecriņķa kungu par šo incidentu

Tukuma menti te točna nav...Lambertino wrote:tavā vietā es šeit to nebūtu rakstijis pirms neesi pārsūdzējisAigarz` wrote:Šonakt Tukumā noturēja mani plkstens 00:40 un teica ka nēsmu piesprādzējies. Bet kad šos ieraudziju jau uzmetu jostu. Tand nu sāku runāt ar inspektoru Siliņu. Bet šis palika pie sava un uzrakstija man protokolu par 20ls. Pierakstiju ka biju piesprādzējies un to var apliecināt mašīnā esošie pasažieri. Tad nu nezinu kā šis nakts laikā kad mašīna brauc pretī ar uguņiem var redzēt ka nēsmu piesprādzējies. 1dien jādodas pie priekšnieka apstrīdēt inspektora lēmumu. Cik runāju ar cilvēkiem tad teica ka jāatceļ viņam būs šis sods. Vnk ir mans vārds pret viņa vārdu. Un kad palūdzu lai ievelk neiaizpildītajā vietā Z burtu šis sāka baigi stresot. Nu nekas parunāsim ar Vecriņķa kungu par šo incidentu
P.S. šodien 14:00 iešu pie priekšnieka.
Vecriņķis ir vēsais džeksAigarz` wrote:Tukuma menti te točna nav...Lambertino wrote:tavā vietā es šeit to nebūtu rakstijis pirms neesi pārsūdzējisAigarz` wrote:Šonakt Tukumā noturēja mani plkstens 00:40 un teica ka nēsmu piesprādzējies. Bet kad šos ieraudziju jau uzmetu jostu. Tand nu sāku runāt ar inspektoru Siliņu. Bet šis palika pie sava un uzrakstija man protokolu par 20ls. Pierakstiju ka biju piesprādzējies un to var apliecināt mašīnā esošie pasažieri. Tad nu nezinu kā šis nakts laikā kad mašīna brauc pretī ar uguņiem var redzēt ka nēsmu piesprādzējies. 1dien jādodas pie priekšnieka apstrīdēt inspektora lēmumu. Cik runāju ar cilvēkiem tad teica ka jāatceļ viņam būs šis sods. Vnk ir mans vārds pret viņa vārdu. Un kad palūdzu lai ievelk neiaizpildītajā vietā Z burtu šis sāka baigi stresot. Nu nekas parunāsim ar Vecriņķa kungu par šo incidentu
P.S. šodien 14:00 iešu pie priekšnieka.

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Android
- Admins
Incanti, cik reizes un kādos veidos jamā "pabrīdināja"?Aigarz` wrote:Nū neteiksim ka baigi labs viņš ir. bet māsa viņu jau pabrīdināja ka brālis 1dien ies ciemos!

Good morning? No such thing!
viņa ir Tukumā sporta zāles vadītāj un šams tur nāk trenēties. Izstāstija situāciju un viss būs atceltsAndroid wrote:Incanti, cik reizes un kādos veidos jamā "pabrīdināja"?Aigarz` wrote:Nū neteiksim ka baigi labs viņš ir. bet māsa viņu jau pabrīdināja ka brālis 1dien ies ciemos!

- Pauliic
- Moderators
Zinot Vecrinķi un viņa kāri uz dāmām, ar māsa "izstāstīja" būtu par mazAigarz` wrote:viņa ir Tukumā sporta zāles vadītāj un šams tur nāk trenēties. Izstāstija situāciju un viss būs atceltsAndroid wrote:Incanti, cik reizes un kādos veidos jamā "pabrīdināja"?Aigarz` wrote:Nū neteiksim ka baigi labs viņš ir. bet māsa viņu jau pabrīdināja ka brālis 1dien ies ciemos!

Aigarz` wrote:Šonakt Tukumā noturēja mani plkstens 00:40 un teica ka nēsmu piesprādzējies. Bet kad šos ieraudziju jau uzmetu jostu. Tand nu sāku runāt ar inspektoru Siliņu. Bet šis palika pie sava un uzrakstija man protokolu par 20ls. Pierakstiju ka biju piesprādzējies un to var apliecināt mašīnā esošie pasažieri. Tad nu nezinu kā šis nakts laikā kad mašīna brauc pretī ar uguņiem var redzēt ka nēsmu piesprādzējies. 1dien jādodas pie priekšnieka apstrīdēt inspektora lēmumu. Cik runāju ar cilvēkiem tad teica ka jāatceļ viņam būs šis sods. Vnk ir mans vārds pret viņa vārdu. Un kad palūdzu lai ievelk neiaizpildītajā vietā Z burtu šis sāka baigi stresot. Nu nekas parunāsim ar Vecriņķa kungu par šo incidentu
nu kaa beidzaas???

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Jautājums zinātājiem. Šodien ar čomu Jūrmalā dabujām 30ls ar stāvēšanu, bet cik pats saprotu, liekas, ka neko nepareizu neizdarijām. Bildē var redzēt ka mašīna stāv aiz krustojuma/gājeju ceļa, bet tajā pusē pēc krustojuma nav zīme, ka nedrīkst stāvēt (piebraucām tieši no šitās puses, un domāju ka viss ok.

Bet uz otru pusi pēc tā paša krustojuma/gājēju ceļa ir zīmes abās pusēs:

Kam taisnība? Esam kaut ko pārkāpuši vai nē?

Bet uz otru pusi pēc tā paša krustojuma/gājēju ceļa ir zīmes abās pusēs:

Kam taisnība? Esam kaut ko pārkāpuši vai nē?
coming soon...
Neesmu pabraucis zem ķieģeļa. Redz, ka tur pat zīmes no šitās puses ir.
Karoč jābrauc nākamnedēļ uzrakstīt iesniegumu, šodien nepaspēju. Varbūt kādam ir kāds paraugs, vai padoms, ko un kā rakstīt?
Karoč jābrauc nākamnedēļ uzrakstīt iesniegumu, šodien nepaspēju. Varbūt kādam ir kāds paraugs, vai padoms, ko un kā rakstīt?
coming soon...