Pēdējais zvans šodienvinja wrote:Ch. bmwpower pie skolas staav... laikam lieciibu sanjem

Moderator: Juzix
jap taa vareetu buut, ID man ir 80..Vāveris wrote:Šodien ap 8:30 no rīta uz 13.janvāra ielas manīts akselerācijā melnais kabriolets ja nemaldos ID88
uhu!emsinjsh wrote:jap taa vareetu buut, ID man ir 80..Vāveris wrote:Šodien ap 8:30 no rīta uz 13.janvāra ielas manīts akselerācijā melnais kabriolets ja nemaldos ID88
tevi kaut kaa nemaniiju
shodien pabiju pie Fades un peecaak pie Lamberta arii piebraucu
fade wrote:uhu!emsinjsh wrote:jap taa vareetu buut, ID man ir 80..Vāveris wrote:Šodien ap 8:30 no rīta uz 13.janvāra ielas manīts akselerācijā melnais kabriolets ja nemaldos ID88
tevi kaut kaa nemaniiju
shodien pabiju pie Fades un peecaak pie Lamberta arii piebraucu
Tikko pa logu redzeets stefa ar SAAB pabraucot garām!
noup.RiCh wrote:emsinjsh gadījumā ap 16:30 pa Gogoļa ielu nebrauci?
+1rixis wrote:rrainis, omulis, freimo, hal's, jlo, lamberts, fade sasveicinājos biķerniekos drag treniņā![]()
vēl redzēju doubled, rancānu, emsinju, salso[salsais], the girl..pārējos pēc nikiem nezinu
jap visi šie redzeti un vēlak vēl dazi satikti MakitiTheGirL wrote:+1rixis wrote:rrainis, omulis, freimo, hal's, jlo, lamberts, fade sasveicinājos biķerniekos drag treniņā![]()
vēl redzēju doubled, rancānu, emsinju, salso[salsais], the girl..pārējos pēc nikiem nezinubi vel Zjānis un Zzzz
Par ID pārliecinājos ka iepriekš kļūdījos, vakar emsinjsh redzēts vakarā uz Biķernieku ielas, nedaudz pabraukts no pakaļas.emsinjsh wrote:jap taa vareetu buut, ID man ir 80..Vāveris wrote:Šodien ap 8:30 no rīta uz 13.janvāra ielas manīts akselerācijā melnais kabriolets ja nemaldos ID88
tevi kaut kaa nemaniiju
+1rixis wrote:rrainis, omulis, freimo, hal's, jlo, lamberts, fade sasveicinājos biķerniekos drag treniņā![]()
vēl redzēju doubled, rancānu, emsinju, salso[salsais], the girl..pārējos pēc nikiem nezinu