Viss kedā, ja ir kāds kas skrūvē, tas vienmēr ir apsveicami, vēl labāk, ir pašam tajā visā ar laiku "iebraukt"!Monstrs wrote:Jaasaved kartibaa - bukses jaanomaina, kaut kāds zemprofils jaasagrabina, kaut ko veel es te gribeeju... un peec tam domaasPagaidām jaudas gana, auto man skrūvē viens lādzīgs čalis tepat no rajona, no offence
nafnafs Audi Coupe
Re: Monstra Audi Coupe
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kurš tad ir tas audi serviss? :neka:vairis wrote:Nu, pēc čoma novērojumiem, kuram čipoju, patēriņš mazliet samazinās, jo nav vairāk regulāri jāžmiedz grīdā, lai auto kustētos, no apakšām velk ļoti labi. Cipošanai ar patēriņu vispār nav daudz sakara, viss atkarīgs no personāža, kurš kontrolē akseleratoruMonstrs wrote:Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert
Un vispār - kā čipošana šitādam dzinējam uz patēriņu var atsaukties?![]()
Pie lietas, kas jāsaved kārtībā, ja ir interese, tad Jelgavā mums ir labs serviss tieši saistībā ar Audi, dzinējs, ritošā/transmisija/riepu montāža, cenas viennozīmīgi būs patīkamas un kvalitāte garantēta. Tur visi mauc ar pilnpiedziņas Audi, un nesmādē arī bezpiedziņas
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
AutoTehniks uz loka maģistrāles imho.jaaniss wrote:kurš tad ir tas audi serviss? :neka:vairis wrote:Nu, pēc čoma novērojumiem, kuram čipoju, patēriņš mazliet samazinās, jo nav vairāk regulāri jāžmiedz grīdā, lai auto kustētos, no apakšām velk ļoti labi. Cipošanai ar patēriņu vispār nav daudz sakara, viss atkarīgs no personāža, kurš kontrolē akseleratoruMonstrs wrote:Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert
Pie lietas, kas jāsaved kārtībā, ja ir interese, tad Jelgavā mums ir labs serviss tieši saistībā ar Audi, dzinējs, ritošā/transmisija/riepu montāža, cenas viennozīmīgi būs patīkamas un kvalitāte garantēta. Tur visi mauc ar pilnpiedziņas Audi, un nesmādē arī bezpiedziņas
pats remontēju tur savējo un atsauksmes tikai labākās
Sodit slidgultnus uz spiediena
- jaaniss
- Audi 80
blakus nestei?
savā rajonā atrodas bet nezinu kurš
savā rajonā atrodas bet nezinu kurš
www.ajblasters.lv
Pamparam, auto pie meistara garāžā, motors tika normāli pajaukts vaļā, izmazgāts-izpucēts, novērsta neliela eļļas nopluude, kura tika radiita iepriekšējiem profiņiem aplaužot kaut kādas skrūves galvai. Kopumā motors atzīts par labu esam.
Svaigas eļļas, filtri.
Abi katalizatori, no kuriem vienu jau nedaudz uzdauziiju, šodien tiks ravēti ārā un vietā taisnie gabali.
Plus tiks mainiits šodien nedaudz caurais izplūdes kolektors un attiecīgi blīve.
Naudas buksēm pagaidām nav, bet nu visu ar laiku...
Divus kolektorus dabūju par polšu
šrotā iet 15-20ls/gab 
Svaigas eļļas, filtri.
Abi katalizatori, no kuriem vienu jau nedaudz uzdauziiju, šodien tiks ravēti ārā un vietā taisnie gabali.
Plus tiks mainiits šodien nedaudz caurais izplūdes kolektors un attiecīgi blīve.
Naudas buksēm pagaidām nav, bet nu visu ar laiku...
Divus kolektorus dabūju par polšu
Re: nafnafs Audi Coupe
Šodien patīkams pārsteigums. Pēc nelielās motora revīzijas ir normāli samazinājies degvielas patēriņš par kādu litru, šodien nobraukāju 170km, ~120 pa šoseju 100-140km/h, ~50 pa Rīgu, aptuveni skatoties 8,5-9l videejais/100km
Kurš teica, ka tas 2.8 ēd kā cūka?
P.s. Un cik tev, Mārtiņ, tas siers tērē?
Last edited by nafnafs on 28 May 2009, 17:31, edited 2 times in total.
tev vnk ir fwd, taapeec jau neednafnafs wrote:Šodien patīkams pārsteigums. Pēc nelielās motora revīzijas ir normāli samazinājies degvielas patēriņš par kādu litru, šodien nobraukāju 170km, ~120 pa šoseju 100-140km/h, ~50 pa Rīgu, aptuveni skatoties 8,5-9l videejais/100km![]()
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Es 1x braucu tur velo rāmi sametināt, pa ceļam nokritušo pedāli pieskrūvēja un sametināja rāmi pa 50 sant.Ch. wrote:AutoTehniks uz loka maģistrāles imho.jaaniss wrote:kurš tad ir tas audi serviss? :neka:vairis wrote:Nu, pēc čoma novērojumiem, kuram čipoju, patēriņš mazliet samazinās, jo nav vairāk regulāri jāžmiedz grīdā, lai auto kustētos, no apakšām velk ļoti labi. Cipošanai ar patēriņu vispār nav daudz sakara, viss atkarīgs no personāža, kurš kontrolē akseleratoruMonstrs wrote:Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert
Pie lietas, kas jāsaved kārtībā, ja ir interese, tad Jelgavā mums ir labs serviss tieši saistībā ar Audi, dzinējs, ritošā/transmisija/riepu montāža, cenas viennozīmīgi būs patīkamas un kvalitāte garantēta. Tur visi mauc ar pilnpiedziņas Audi, un nesmādē arī bezpiedziņasTur viss mežciems tusē.
![]()
pats remontēju tur savējo un atsauksmes tikai labākās
PS- sveikts ar auto!
Seat Leon X-perience 2017 2,0d šobrīd
Volvo V70 2010 1.6D
Volvo V70 2003 2.5T
Toyota Corolla Verso 2008 2,2d
Audi S3 1999 1,8T
BMW 320 2005 2,0d
Renault Megane 2006 1,6
Audi A3 1998 1,6
Renault Twingo 1995 1,2
Opel Ascona 1985 1,6
Volvo V70 2010 1.6D
Volvo V70 2003 2.5T
Toyota Corolla Verso 2008 2,2d
Audi S3 1999 1,8T
BMW 320 2005 2,0d
Renault Megane 2006 1,6
Audi A3 1998 1,6
Renault Twingo 1995 1,2
Opel Ascona 1985 1,6
- omulis
- Moderators
a nafig Tev tāds niks? :neka:
Sveikts ar auto
Sveikts ar auto
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
nafnafs wrote:Šodien patīkams pārsteigums. Pēc nelielās motora revīzijas ir normāli samazinājies degvielas patēriņš par kādu litru, šodien nobraukāju 170km, ~120 pa šoseju 100-140km/h, ~50 pa Rīgu, aptuveni skatoties 8,5-9l videejais/100km![]()
lietoju taad pashu auto tikai quattro un pateerinjsh pilseetaa 120km 13l un pa straasi kudii mazaak....
EX audi coupe b3 2.3 quattro 16l uz 100km pilseetaa eeda
esmu ljoti apmierinaats ar 2.8 dveeseliit...
tavs auto no mana miesta, viens leciigs krievs ar vinju braukaaja loti zoliids auto izskatiijaas... BET pag vasar vinjam diiikt smuki r17 bija...
Ja nemaldos, tad tas lecīgais krievs ir ar uzvārdu Virsis. Arī zinu šo auto.auvii wrote:
lietoju taad pashu auto tikai quattro un pateerinjsh pilseetaa 120km 13l un pa straasi kudii mazaak....
EX audi coupe b3 2.3 quattro 16l uz 100km pilseetaa eeda
esmu ljoti apmierinaats ar 2.8 dveeseliit...
tavs auto no mana miesta, viens leciigs krievs ar vinju braukaaja loti zoliids auto izskatiijaas... BET pag vasar vinjam diiikt smuki r17 bija...
Mūžu dzīvo, mūžu mācies,
Man šis kurss ir tikko sācies...
Man šis kurss ir tikko sācies...
par niku runājot.. Reiz dzīvoja trīs sivēntiņi. Vienu sauca Nif-Nifs, otru — Naf-Nafs, bet trešo — Nuf-Nufs. Bet bija vēl arī ceturtais sivēns, kurš namiņus necēla, ar vilkiem necīnījās, ne ar vienu nedraudzējās, bet visus pasūtīja… Un sauca viņu Nah-Nahsomulis wrote:a nafig Tev tāds niks? :neka:
Sveikts ar auto
ps.auto labs
Šodien kaut ko dabuuju, un ja precizaak, tad recaro ķebļus, iemainiiju pret dermantīna brīnumiem un esmu laimīgs, ka tiku vaļā.

Priekšējie pagaidām netīri, tiem jāpāršuj un pa jaunam jāpiepilda apakšējās maliņas. Bet sēdēšana ir noteikti ērtāka tagad.

Priekšējie pagaidām netīri, tiem jāpāršuj un pa jaunam jāpiepilda apakšējās maliņas. Bet sēdēšana ir noteikti ērtāka tagad.
Iegādājos lētos skaļruņus, par visu samaksāju 35ls, 17cm apaļie aizmugurei + 17cm divkomponenti, šodien sainsteleeju un vispaar liekaas, ka priekšeejie skan labaak nekaa leta gala Clarion divkomponenti, kas man bija golfaa