Normālifreimo wrote:Netālu no trases stāv*Sicram wrote:cik tev tālu braucamais ir ?Lambertino wrote:es moš aizbraukšu paskatīties, ka čaļi slīpē :neka:![]()

Normālifreimo wrote:Netālu no trases stāv*Sicram wrote:cik tev tālu braucamais ir ?Lambertino wrote:es moš aizbraukšu paskatīties, ka čaļi slīpē :neka:![]()
treniņi nav 5d-ienāsspiegs wrote:Ev šodien 100% treninsh bikerniekos ir ?? Vnk sabi lapaa neka anu rakstiits....
notiek treninsh vnk sabi pashi vinju neriiko tapeec lapaa nau neka ielikts...rixis wrote:treniņi nav 5d-ienāsspiegs wrote:Ev šodien 100% treninsh bikerniekos ir ?? Vnk sabi lapaa neka anu rakstiits....![]()
skaidrsspiegs wrote:notiek treninsh vnk sabi pashi vinju neriiko tapeec lapaa nau neka ielikts...rixis wrote:treniņi nav 5d-ienāsspiegs wrote:Ev šodien 100% treninsh bikerniekos ir ?? Vnk sabi lapaa neka anu rakstiits....![]()
Prieks otrā trenniņa mūžā likās OKJuzix wrote:Kā Wu-Ryderam veicās?
Nesagaidiju trasē, bij jādodas prom.
es tieši to pašu gribēju prasīt jo kad braucām prom tad vē rindā stāvēji...Wu-Ryder wrote:Prieks otrā trenniņa mūžā likās OKJuzix wrote:Kā Wu-Ryderam veicās?
Kas tev ar priekšējo kreisās puses riepu / disku? Izskatijās, ka nenormāli "met"Wu-Ryder wrote:Prieks otrā trenniņa mūžā likās OKJuzix wrote:Kā Wu-Ryderam veicās?
3dien braucot uz trenninu nepaspeju sabortet visu ka nakasfreimo wrote:Kas tev ar priekšējo kreisās puses riepu / disku? Izskatijās, ka nenormāli "met"Wu-Ryder wrote:Prieks otrā trenniņa mūžā likās OKJuzix wrote:Kā Wu-Ryderam veicās?
Nesagaidiju trasē, bij jādodas prom.:neka:
visu nenoskatijos, bet ..MieziC wrote:video no 3dienas drifta treniņa![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Kdzvemfrk3s" onclick="window.open(this.href);return false;
jau pirmajaas divaas minuutees apnika*Sicram wrote:visu nenoskatijos, bet ..MieziC wrote:video no 3dienas drifta treniņa![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Kdzvemfrk3s" onclick="window.open(this.href);return false;čo ta kaut kas nebija ..