Uwaga!
Man te pa telefonu audi priekšējam plauktam nosauca divas cenas - 25 ls un 65 ls. Kur starpība? Oriģinālais vs pakaļdarinājums? Vai kur citur figņa? :neka:
Rihy wrote:Uwaga!
Man te pa telefonu audi priekšējam plauktam nosauca divas cenas - 25 ls un 65 ls. Kur starpība? Oriģinālais vs pakaļdarinājums? Vai kur citur figņa? :neka:
No sākuma izstāsti, kas par audi???
Type85 90 quattro, 2.2 kv
Vienā veikalā man pa trubu apstāstīja, ka esot metāla vai čuguna. Pēc motora pateica, ka metāla esot priekš mana audi. Moška tur tā vaina? :neka:
Vienā veikalā man pa trubu apstāstīja, ka esot metāla vai čuguna. Pēc motora pateica, ka metāla esot priekš mana audi. Moška tur tā vaina? :neka:
Pastāsti priekškam tu gribi mainīt plauktu??? Salocīts??? :neka:
Pastāsti priekškam tu gribi mainīt plauktu??? Salocīts??? :neka:
Ja jauns maksā tos 25 ls, tad var arī tādu nopirkt.
Tas jaunais nebūs oriģināls, tātad mīksts ķīnīzeru sūds un bukses arī metamas ārā automātiski..
Es meklētu lietotu, bet oriģinālu.. un mainītu detaļas pats... Domā un dari, kā zini, ja negribi pēc kāda laika atkal ņemt nost plauktu un remontēt, tad paklausi mani..
Varbūt kāds ir saskāries ar šādu lietu:
Man jāmaina aizdedzes atslēgai tā kontaktu grupa, kas apakšā nāk.
Problēma tāda, ka nezinu kā lai tiek klāt tai skrūvītei kas viņu tur.
Lai viņu apmainītu stūre ir jāņem nost
Auto - Golf III
* Ja bērni uz skolu iet saposušies un nes puķes, drīz būs jārok kartupeļi.
arrrvis wrote:Varbūt kāds ir saskāries ar šādu lietu:
Man jāmaina aizdedzes atslēgai tā kontaktu grupa, kas apakšā nāk.
Problēma tāda, ka nezinu kā lai tiek klāt tai skrūvītei kas viņu tur.
Lai viņu apmainītu stūre ir jāņem nost
Auto - Golf III
un ne tikai! 2 golpam jāņem nost stūre un jābliž laukā šaibas, lai izņemtu visu to štruntu ar visu bloķētāju!(tā lai tos mazos zobratiņus nesačakarē!) daudz vieglāk nolauzt to skrūvi nafig, vai mēģināt tāpatās skrūvēt nost(čakars)!
arrrvis wrote:Tikai kā to stūri dabūt nost ja tur iekšā ir drošības spilvens
ATVIENO AKUMULATORU(ja negribi dabūt pa pieri vai kļūdu panelī(arbag)!
un no otras puses stūres (to daļu ko neredz) ir 2 skrūves visticamāk zvaigznītes(laikam 30 izmers!) vai parastie sešķigraņiki(laikam 5 vai 6 izm!) (nezinu kā pa latviski )tad tu atskrūvēsi to spilveni un atvieno vadu! nu stūri cerams mācēsi noņemt !