Es Tevi redzēju 19
Moderator: Juzix
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 19
arī es pamanīju Tevi pie OlympijasSalsais wrote:Daudzi redzēti drifta treniņa, kā arī pēc tam satiks soulfreak's @ Olipija.

ak jā, izstādē papļāpāts ar Androidu un Archuku, sartikti vēl daži, bet nezinu nikus

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
-
soulfreak wrote:sartikti vēl daži, bet nezinu nikusSalsais wrote:Daudzi redzēti drifta treniņa, kā arī pēc tam satiks soulfreak's @ Olipija.

Burnout Jelgavas mini mītā satikti Ch., Vinja kura bija visizturīgākā, tad vēl Drummer!, kuram kaut ko baigi gribējās ā, Uldis_cc7 un protams, SeSks, kurš nu māk uzpildīties pašapkalpošanās tankā

+111essential wrote:Burnout Jelgavas mini mītā satikti Ch., Vinja kura bija visizturīgākā, tad vēl Drummer!, kuram kaut ko baigi gribējās ā, Uldis_cc7 un protams, SeSks, kurš nu māk uzpildīties pašapkalpošanās tankā![]()

tikai kurš bija Uldis_cc7?
Sodit slidgultnus uz spiediena
- omulis
- Moderators
jaa, jaasoulfreak wrote:arī es pamanīju Tevi pie OlympijasSalsais wrote:Daudzi redzēti drifta treniņa, kā arī pēc tam satiks soulfreak's @ Olipija.pabiju drifta treniņā, bet redzēju tikai Omuli un to viņa čiku, laikam Smuidra viņu sauca

ja ap 19:00 tad jaDzhanis wrote:laikam Omulis shodien redzets pabraucam zem Dievidu tilta virziena uz centru. :neka:

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
em, mybe viņš nav Burnoutā, bet gan Hondaclubā, jūk, bet tas bija kekeris ar kkādu valsts T-krekluCh. wrote:+111essential wrote:Burnout Jelgavas mini mītā satikti Ch., Vinja kura bija visizturīgākā, tad vēl Drummer!, kuram kaut ko baigi gribējās ā, Uldis_cc7 un protams, SeSks, kurš nu māk uzpildīties pašapkalpošanās tankā![]()
![]()
tikai kurš bija Uldis_cc7?

- Pauliic
- Moderators
autoexotikā Focus un Android un mošk arī Martins
edit: tagad skatos bildes un varētu būt, ka uz to laiku (ap 14.00) tur bija arī Kalnins
edit: tagad skatos bildes un varētu būt, ka uz to laiku (ap 14.00) tur bija arī Kalnins

- Martinss
- Has thanked: 2 times