Aigarz jau minēja, ka atstāta pirtī jaka, tgd pie viņaRoDeO wrote:aa man liekas ka man palika jaka tajaa pirtii! tada jaka kurai izskatas ak kapicons butu apkssaa pavilkts! neredzeja neviens?

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Aigarz jau minēja, ka atstāta pirtī jaka, tgd pie viņaRoDeO wrote:aa man liekas ka man palika jaka tajaa pirtii! tada jaka kurai izskatas ak kapicons butu apkssaa pavilkts! neredzeja neviens?
uztaisi gliitu rar failinju...uploudo inboxaa :neka:foxx wrote:bet kur lai tās bilžas iemet lai visas nodzertās sejas redz?
fotki.lvfoxx wrote:bet kur lai tās bilžas iemet lai visas nodzertās sejas redz?
+ tev arii!foxx wrote:runājot pa ģēlu, tad visiem alkāniem liels fui, jo sapratu ka spēles vēl bija saorganiozētas taču kōminiekiem to neiestāstīsi.
PS šoreiz izcēlās tikai MieziC
kā kas, burnout.lv izbrauciensWeber wrote:[img]http://pic2.fotki.lv/photos2/10/W000266 ... am.jpg[img]
wtf ir tas?
man pasakums nepatika, aigarz saspridzinaja visus balonus![]()
Vienlaicīgi aizgājām gulēt un vienojāmies, ka katrs savuharcho wrote:P.S Freimo - nu kursh ar kura mashiinu taisiiss ratatttattaaaa rattattatttaaa??
+1 Rihy kur?*Sicram wrote:Mjāa ..reāli pietrūka kollona un bildēšanās ..
Rihy, kad būs bilžiņas ?
ed
Harcho, tev ir kollonas bilde?
TheGirL wrote:+1 Rihy kur?*Sicram wrote:Mjāa ..reāli pietrūka kollona un bildēšanās ..
Rihy, kad būs bilžiņas ?
ed
Harcho, tev ir kollonas bilde?
tas kurs palaida karodzinu bijuRollin wrote:sabrauciens kopumā bija foršs !![]()
Burnout ganīšanos pa pļavu (par 1Ls) es labprāt būtu izlaidis.. nevis tapēc, ka nebūtu interesanti, bet tapēc, ka sadegutai pašā vakarā spranda sūrstēja un 7dienas rītā sarkans
3x mazgāt mašīnu mājās bija vērts tikai dēļ ceļa posma Ventspils - Sabile.. Cepure putekļos, pļava putekļos, apmetne mežā smiltīs![]()
pietrūka kkāda kopīga fočēšanās.. cerēju uz to lidostu, bet nekā.
braukšana kolonnā gandrīz nepastāvēja ..kas no mežā izbrauca vēlāk, tie mina +50 virs atļautā, lai sadzītu rokā![]()
pirts atkal pa grants ceļu, bet nu kad beidzot tikām tad bija smuki
Atpūtāmies labi, pasēdējām normāli, izbraucām agri
Personīgi vislabāk patika Abavas krasts un šoseja
p.s. Labs moments bija, kad man karodziņu aizlidinājanolaida logu uz 100+ uz nav vairāk
neilgi pēc tam uzlikām otru
Paldies Aigarz un co un visiem pārējiem par organizēšanu !