Lūgums visiem fotoshoperiem!!!
Moderator: RB26DETT
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Lūgums visiem fotoshoperiem!!!
ir labi ja nepārspīlē ar % aismugurēvaronis wrote:Manupraat ar seedinaajumu uzreiz labaak, bet ar toneejumu jaaskataas, riebiigi izskatas ja aizmuguree tik melni un priekshaa atstaati parasti :neka:
Man e46 un fade s3 ir perfekts % kurš neveido pretstatu, bet ideālu pāreju tonējumam

- takeshi
caw visiem kads nevaretu ludzu pablenoties biku fotoshopa tatad vajag nokrasot diskus centrinus visu zvaigzni orandza krasa a malinu atstat hrometu un var vel meginat dazasdas citas krasas kas piestavetu un pa masin as apaksu tur ir linija novilkta kautkur tik aukstu liniju novilkt arii ar orandzu krasu jeb kadu citu kas varetu piestavet un aizmugurejos logus biku ietoneeet paldies jau ieprieks,gribu zinat vienkarsi diskus driz jauksu vala un restauresanu gribu uzinat ko darit!

- omulis
- Moderators
vēl var mēgināt diskus ar melnu vidu un orandžu plauktu vai otrādi 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- takeshi
nu jaaa visadu variantus kads varetu pameginat jo gribasa kautko paeksperimentet!omulis wrote:vēl var mēgināt diskus ar melnu vidu un orandžu plauktu vai otr ādi

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
spilgti oranžs būtu īstā laikā ! 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
ja kas zinaashu kam jautaatLambertino wrote:ir labi ja nepārspīlē ar % aismugurēvaronis wrote:Manupraat ar seedinaajumu uzreiz labaak, bet ar toneejumu jaaskataas, riebiigi izskatas ja aizmuguree tik melni un priekshaa atstaati parasti :neka:
Man e46 un fade s3 ir perfekts % kurš neveido pretstatu, bet ideālu pāreju tonējumam

Nav neviena laba bilde uz melniem diskiem, luugums ssajaa bildee nomainiit disku kraasu uz melnu.
http://img504.imageshack.us/img504/462/ ... 319442.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Paldies jau ieprieksh
http://img504.imageshack.us/img504/462/ ... 319442.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Paldies jau ieprieksh

- omulis
- Moderators
pameeginat to liiniju apaksheejo preciizaak uztaisiitDeeCee wrote:sarkano un zaljo uz aatru roku uzkjeepaaju

un diskiem vidu mashiinas kraasaa, a plauktu taadu spilgti oranzhu.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
slinkums rubiit akal photoshopuomulis wrote:pameeginat to liiniju apaksheejo preciizaak uztaisiitDeeCee wrote:sarkano un zaljo uz aatru roku uzkjeepaaju
un diskiem vidu mashiinas kraasaa, a plauktu taadu spilgti oranzhu.

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Foxijs
- takeshi
vel kads moska var kadus variantus uztaisit?takeshi wrote:nu jaaa visadu variantus kads varetu pameginat jo gribasa kautko paeksperimentet!omulis wrote:vēl var mēgināt diskus ar melnu vidu un orandžu plauktu vai otr ādi

kāds lūdzu varētu uzmest šamos diskus uz šitā, gribu :jack:
http://ratlita.eu/design2/ZZ815RL.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
vēl mošk pasēdināt, patonet logus un kkā varbūt nobanditizēt pagriezienus

http://ratlita.eu/design2/ZZ815RL.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
vēl mošk pasēdināt, patonet logus un kkā varbūt nobanditizēt pagriezienus

Sakarā ar vienu retrovelo projektiņu ir nepieciešams uztaisīt uzlīmes. Kā Lambertino teica, tad viņas vajadzētu korelī uztaisīt.
Tad nu es parādu kādas viņas ir dzīvē, un pierakstu izmērus (īsti nezinu, to vajag vai nē)
13mmx200mm

10mmx90mm (ja nevar saprast, tad tas uzraksts ir town&country. un forši būtu, ja arī tos kalnus izdotos uztaisīt)

4mmx27mm

lai labāk saprast, tad KETTLER logo izkatās šādi

domāti viņi protams skaisti un glīti, nevis saskrāpēti
ja vajag, varu uz pm e-pastu nosūtīt.
Tad nu es parādu kādas viņas ir dzīvē, un pierakstu izmērus (īsti nezinu, to vajag vai nē)
13mmx200mm

10mmx90mm (ja nevar saprast, tad tas uzraksts ir town&country. un forši būtu, ja arī tos kalnus izdotos uztaisīt)

4mmx27mm

lai labāk saprast, tad KETTLER logo izkatās šādi

domāti viņi protams skaisti un glīti, nevis saskrāpēti

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
-
Uzkrāsojiet, lūdzu kāds sarkano maliņu diskiem>Incē, kā izskatīsies.
Paldies!

Paldies!

vēja suns wrote:Sakarā ar vienu retrovelo projektiņu ir nepieciešams uztaisīt uzlīmes. Kā Lambertino teica, tad viņas vajadzētu korelī uztaisīt.
13mmx200mm10mmx90mm (ja nevar saprast, tad tas uzraksts ir town&country. un forši būtu, ja arī tos kalnus izdotos uztaisīt) SpoilerShow4mmx27mm SpoilerShowlai labāk saprast, tad KETTLER logo izkatās šādi SpoilerShowdomāti viņi protams skaisti un glīti, nevis saskrāpēti SpoilerShow

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija

malina + sedinats

1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
-