spiegs wrote:ja tu izinu neemi ka liksi tiesibas arii uzreiz uz smagajiem un traktoriem( laikam taa tur kka bij taja anketaa) tad vinja deriiga tikai 5gadus!
csdd uztaisijis forshu lapu kur var apskatities visadus datus
Piem. kadi defekti ir bijushi uz tehnisko skati, soda punktus, neapmaksatos sodus, un veel sho to
spiegs wrote:ja tu izinu neemi ka liksi tiesibas arii uzreiz uz smagajiem un traktoriem( laikam taa tur kka bij taja anketaa) tad vinja deriiga tikai 5gadus!
Piem. kadi defekti ir bijushi uz tehnisko skati, soda punktus, neapmaksatos sodus, un veel sho to
Mļec, tiko apskatijos, manai derīguma termiņš beidzies gandrīz pirms gada
Laikam vajadzēs pa dsakteriem pastaigāt-kāds ir viņu atjaunojis? Kas un kā tur notiekas?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Man to linku never vaļā
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Mļec, tiko apskatijos, manai derīguma termiņš beidzies gandrīz pirms gada
Laikam vajadzēs pa dsakteriem pastaigāt-kāds ir viņu atjaunojis? Kas un kā tur notiekas?
Man pirms 2.5 gadiem beidzies
zvaniju uz Veselibas centru 4
ritdien un piekdien strada no 9-13. lidz ir janjem 2 fotokartinjas (ja veca ir nozaudeta, ja nav tad nezinu) un tas pasakums aiznjemot aptuveni 1.5 h
Juzix wrote:Mļec, tiko apskatijos, manai derīguma termiņš beidzies gandrīz pirms gada
ritdien un piekdien strada no 9-13. lidz ir janjem 2 fotokartinjas (ja veca ir nozaudeta, ja nav tad nezinu) un tas pasakums aiznjemot aptuveni 1.5 h
Un cik $$$?
Pauliic wrote:juzix, http://www.csdd.lv" onclick="window.open(this.href);return false; ir jauna sadala - e-pakalpojumi
:neka:
Neizdevās drošais savienojums
http://www.csdd.lv" onclick="window.open(this.href);return false; izmanto nederīgu drošības sertifikātu.
Šis sertifikāts nav uzticams, jo tā izdevēja sertifikāts nav uzticams.
(Kļūdas kods: sec_error_untrusted_issuer)
* Tā varētu būt problēma ar servera konfigurāciju, vai arī kāds cits mēģina izlikties par šo serveri.
* Ja iepriekš jums ir izdevies veiksmīgi pieslēgties šim serverim, problēma varētu būt īslaicīga. Mēģiiet vēlreiz nedaudz vēlāk.
Vai arī varat pieļaut izņēmumu...
lashara - uz 10 gadiem izdod med izzinu,
man mediciniskaa ir tikai uz 5.gadiem iedota! nezinu kapec bet laikam tapec ka redzes traucejumi? :neka: