2metri wrote:liekas, ka vakar redzēts @ adāžu maxima, kopā ar subāru, tas sēdinājums vnk sweet izskatījās

tas bars labi izskatījastakeshi wrote:2metri wrote:liekas, ka vakar redzēts @ adāžu maxima, kopā ar subāru, tas sēdinājums vnk sweet izskatījāsnjaa biju tur! a kur tu biji, ar e30 baru atbrauci?
Pēc kā tu to spried ?Domeniks wrote:tev ta sbembis neiiet
gan jau peec veeja aatruma*Sicram wrote:Pēc kā tu to spried ?Domeniks wrote:tev ta sbembis neiiet
laikam saabu aceros kas braucca garam!2metri wrote:tas bars labi izskatījastakeshi wrote:2metri wrote:liekas, ka vakar redzēts @ adāžu maxima, kopā ar subāru, tas sēdinājums vnk sweet izskatījāsnjaa biju tur! a kur tu biji, ar e30 baru atbrauci?
es klakarēju apkārt ar saabu, tur sajaucu virzienus un apmetu ap jums riņķi
wo wo pec ka tu to spried? man apmierina ka vins iet es nesudzos, un ja ta paskaita nauda tad nehuja vispar nerij!Domeniks wrote:tev ta sbembis neiiet
ha, ha- labs ne?V.I.P. wrote:un smird peec gaazesDomeniks wrote:tev ta sbembis neiiet![]()
nau galigi darga bet caur kompjuteru iet biku sudigak bet neko gandriz need!doubled wrote:gaaze jau ar noteikti leetaa, nevis iesprices
iet ahujennna uun need nehuja ©Steelrat