Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

ParaTr00per
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by ParaTr00per »

Wu-Ryder wrote:Nu vienkarsi pec siis trooper atbildes, sim topikam zud jega, Android darbam ari zud jega, jo vienkarsi cilveki pareizi nepielagojas apstakljiem un viss. Visi komenti par netiriem celjiem, bedrem utt, ir Bullshit - vajag pareizo auto un pareizo pieeju vienkarsi :yo:
kaapeec zuud jeega? vienk reekjinies, ka lielaako tavu nodoklju dalju nozog, ar atlikumu nepietiek bedres aizlaapiit un kur nu veel rekonstrueet kauko. un tu vari:
1) sist dibenu pret zemi un kliegt, ka viss ir slikti
2) panejmt auto, ar kuru var neuztraucoties izbraukt arii banaanijas celjus

teu neviens neliedz ciiniities par labaakiem celjiem un Android tieshaam labi dara savu darbu - kopsh ir iespeeja izteikt savu saapi te, dops ir kljuvis krietni braucamaaks. neenu, liidz normaalam celjam te ir kaa liidz kjiinai, bet vismaz subaru te ritenjus nost nelauzh. kad ir nauda/iespeeja, celjinieki greideree celju, pavasaros kaadreiz arii lielaakajaas bedrees dolomiita shkjembas saber. bet vairaak naudas nau un tik driiz arii nebuus - tad ko tu iesaki? iet piketeet? nopirkt seedinaatu civiku ar izpuuteeju, kuraa abi mani kakji var nosleepties, uzlikt 18" kartona ljitakus un kliegt, ka nevar pabraukt, jo viss luuzt/stipjas/expireejas? neviens nesaka (ee... iznjemot to jociigo cilveeku ministra kreeslaa), ka te ir labi & jauki. bet tu reaali *nevari* ietekmeet celja apstaakljus. taapeec domaa liidzi (tm) un maini ko citu - brauskhanas stilu, auto, valsti kuraa dziivo.

P.S.
un kaapeec tu domaa, ka kaaduu uztrauc, ar kaadu auto tu meetaa ierodies? :lol: un ja arii kaadu uztrauc, kaapeec tas uztrauc tevi? :) es nevaru iedomaaties daudz lietas, kas mani uztrauc mazaak par to, ko citi domaa par mani. ja nu vieniigi zemestriice austraalijaa. :shura:
Diikjis

Post by Diikjis »

ParaTr00per wrote:
Wu-Ryder wrote:Nu vienkarsi pec siis trooper atbildes, sim topikam zud jega, Android darbam ari zud jega, jo vienkarsi cilveki pareizi nepielagojas apstakljiem un viss. Visi komenti par netiriem celjiem, bedrem utt, ir Bullshit - vajag pareizo auto un pareizo pieeju vienkarsi :yo:
kaapeec zuud jeega? vienk reekjinies, ka lielaako tavu nodoklju dalju nozog, ar atlikumu nepietiek bedres aizlaapiit un kur nu veel rekonstrueet kauko. un tu vari:

teu neviens neliedz ciiniities par labaakiem celjiem un Android tieshaam labi dara savu darbu - kopsh ir iespeeja izteikt savu saapi te, dops ir kljuvis krietni braucamaaks. neenu, liidz normaalam celjam te ir kaa liidz kjiinai, bet vismaz subaru te ritenjus nost nelauzh. kad ir nauda/iespeeja, celjinieki greideree celju, pavasaros kaadreiz arii lielaakajaas bedrees dolomiita shkjembas saber. bet vairaak naudas nau un tik driiz arii nebuus - tad ko tu iesaki? iet piketeet? nopirkt seedinaatu civiku ar izpuuteeju, kuraa abi mani kakji var nosleepties, uzlikt 18" kartona ljitakus un kliegt, ka nevar pabraukt, jo viss luuzt/stipjas/expireejas? neviens nesaka (ee... iznjemot to jociigo cilveeku ministra kreeslaa), ka te ir labi & jauki. bet tu reaali *nevari* ietekmeet celja apstaakljus. taapeec domaa liidzi (tm) un maini ko citu - brauskhanas stilu, auto, valsti kuraa dziivo.

P.S.
un kaapeec tu domaa, ka kaaduu uztrauc, ar kaadu auto tu meetaa ierodies? :lol: un ja arii kaadu uztrauc, kaapeec tas uztrauc tevi? :) es nevaru iedomaaties daudz lietas, kas mani uztrauc mazaak par to, ko citi domaa par mani. ja nu vieniigi zemestriice austraalijaa. :shura:
pēc tevis teiktā šim topikam tiešām zūd jēga ;)
Vēlies dīķi?
Image
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Troop, ir labi, ka ir tādi cilvēki, kas uzklausa, jo mana pagastā ir po, ka ceļš sū**gs, jo atbildīgajam tak pa viņu nav jābrauc, lai vietējie savus auto lauž.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Diikjis wrote:pēc tevis teiktā šim topikam tiešām zūd jēga ;)
kaapeec? veeljoprojaam shii ir vieta, kur pazinjot par kaadu jaunu, iipashi pretiigu bedri, kur celjsh netiek kaisiits ziemaa, utt. bet nevar gaidiit, ka pachiikstot te, peekshnji salabos visus celjus jelgavaa, dobelee un noasfaltees dopu. akcenteejot iipashi saapiigaas vietas, mees paliidzam Androidam izteereet liidz celju paarvaldei nonaakusho naudinju peec iespeejas lietderiigaak.
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

ParaTr00per wrote:

P.S.
Principa tu mani parprati - reali es gribeju noskaidrot/apjautaties kadelj ta ir, ka par tadam bedrem neliekas ne zinis. Aizrunajamies jau mes n-talak neka vajag. Tada principa bija mana posta butiba. Un ja butu vairak tadu cilveku ka Android, kas uzklausitu un meginatu kautko darit, daudzas problemas atrisinatos.
Un situaciju Jelagava es saprotu - tur vis ir tada D*** ka bez kartiga $$ nekas nenotiek, bet mana sape ir uz gluda celja - peksni prieksa gravis :reeka: uz kura ari ljoti lenam tika izbakstits karteris. Citu problemu vairs nav :) Tapat zinu, ka katru pavasari ir murgs - bet lidz sim, lielakos caurumus centas kautcik atri salabot.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

Kojusalas un Balvu krusts netālu no Mola ir vnk psc. Uzmanieties :)

Image
Android
Admins

Post by Android »

mbertuli - kurā pagastā tu dzīvojies? Itkā manā kompetencē ir arī vizināt uz desas rīgas rajonā esošos pagastus/novadus.
Vienīgi pašlaik esu ārpus LV, tākā reāli varēšu kādam "fuj" pateikt tikai aprīļa sākumā.
Good morning? No such thing!
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Android wrote:mbertuli - kurā pagastā tu dzīvojies? Itkā manā kompetencē ir arī vizināt uz desas rīgas rajonā esošos pagastus/novadus.
Vienīgi pašlaik esu ārpus LV, tākā reāli varēšu kādam "fuj" pateikt tikai aprīļa sākumā.
Diemžēl neesmu Rīgas rajonā, bet Dobeles. Un cik jau te cilvēki saka, ka pilsētā ir d*rsā, tad zināms, ka auku ceļi būs vēl vairāk, jo jau tā reti tiek greiderēts jebkurā no sezonām.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Image
Android
Admins

Post by Android »

mbertulis wrote:
Android wrote:mbertuli - kurā pagastā tu dzīvojies? Itkā manā kompetencē ir arī vizināt uz desas rīgas rajonā esošos pagastus/novadus.
Diemžēl neesmu Rīgas rajonā, bet Dobeles. Un cik jau te cilvēki saka, ka pilsētā ir d*rsā, tad zināms, ka auku ceļi būs vēl vairāk, jo jau tā reti tiek greiderēts jebkurā no sezonām.
Vari provēt uzzvanīt uz tuvējo LVC nodaļu - laikam sanāk Jelgavas nodaļa, bet īsti nezinu - un pastāstīt kas un kā, moš tomēr palīdz. Vai arī otrs variants - uzrakstīt vēstuli satiksmes ministrijai - noies lejā līdz attiecīgai nodaļai, gan jau kāds izkustinās.
Good morning? No such thing!
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Android wrote:
mbertulis wrote:
Vari provēt uzzvanīt uz tuvējo LVC nodaļu - laikam sanāk Jelgavas nodaļa, bet īsti nezinu - un pastāstīt kas un kā, moš tomēr palīdz. Vai arī otrs variants - uzrakstīt vēstuli satiksmes ministrijai - noies lejā līdz attiecīgai nodaļai, gan jau kāds izkustinās.
Jāskatās. Kad būs nokusis sniegs un, ja nebūs nogreiderēts, beidzot vajadzētu kaut ko uzrakstīt, nevis visu laiku sēdēt un gausties. ;)
Image
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

A, tā ir normāla prakse, kad pilsētas ielu bedres labo samērā interesantā veidā:
Izgriez kantainas malas - saliek iekšā bruģi :D :neka: :neka:

Dobele jau drīz kā Ventspils būs izbruģēta.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

:reeka:
Piedod-bet sasmējos!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nafnafs

Post by nafnafs »

Topiku lasiijis neesmu, bet ņemot vērā to, ka visiem piegriež līdzekļus, ceļu stāvokļi pēc ziemas varētu arī krasi neuzlaboties :roll:
Kā tauta domā?

P.s. Tukums, kurzemes iela (bezmaz galvenā), pirms kādiem 2 gadiem, apmeeram mēnesi liidz divus, viss tika rakņāts augšā, kaut kadas trubas lika, pēc tam lēja svaigu asfaltu pa virsu, viss kruta, tagad ceļš ir tādā pēcpusē ka nu nezinu, vai nu jāgatavo kāposts ritošās remontam driiz buus vai vienkaarši janošaujaas :roll: Nemaz nerunāšu par mazākas nozīmes ceļiem.
Stulbums.
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Wu-Ryder wrote:A, tā ir normāla prakse, kad pilsētas ielu bedres labo samērā interesantā veidā:

Bet šis variants ir man tīkamāks, nekā samet asfaltu, kurš pēc 2 dienām ir xuiviņzin kur pazudis!
Image
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

mbertulis wrote:
Wu-Ryder wrote:A, tā ir normāla prakse, kad pilsētas ielu bedres labo samērā interesantā veidā:

Bet šis variants ir man tīkamāks, nekā samet asfaltu, kurš pēc 2 dienām ir xuiviņzin kur pazudis!
Kā variants slikts nav. Bet kā tas bruģis uzvedīsies tur iekšā? :neka: Un cik ilgam laikam, tas?
Image

(c) 3BMotorsport
vēja suns

Post by vēja suns »

Monstrs wrote:
P.s. Tukums, kurzemes iela (bezmaz galvenā), pirms kādiem 2 gadiem, apmeeram mēnesi liidz divus, viss tika rakņāts augšā, kaut kadas trubas lika, pēc tam lēja svaigu asfaltu pa virsu, viss kruta, tagad ceļš ir tādā pēcpusē ka nu nezinu, vai nu jāgatavo kāposts ritošās remontam driiz buus vai vienkaarši janošaujaas :roll: Nemaz nerunāšu par mazākas nozīmes ceļiem.
Stulbums.
kā reiz vakar biju tukumā (pirmo reizi : :D ) un kā reiz braucu pa Kurzemes ielu... nu nez-likās foršs ceļš pēc Rīgas ielām. bet objektīvi nevaru spriest, jo tukumā tā ir centrālā iela, rīgā jau ar galvenās +/- ok, tik vienmēr jau būs kāds akas vāks, rise, bedre ar asām malām vai ielāps kurš līdzinās gaiziņam...
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Aigarz`

Post by Aigarz` »

nečīksti pa Kurzemes ielu! Izbrauc pa Talsu ielu. tas tak ir vnk vienīgs psc...
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

shodien sanaaca pabraukaaties apkaart, pisec :shura:

Riigas hesa tradicionaalo staavokli - "dirsaa mati" pasliktinaajushas veel paaris asas bedres, no kuraam dalja smuki iekaartojushaas starp jaunajiem(peec paskata) ielaapiem :D

un veel uz Bauskas shosejas (ja nesajaucu nosaukumu tai garajai ielai kas caur Iecavu iet :shura: ) virzienaa Bauska - Riiga kaadus paarsimts metrus pirms pirmaa aplja(riigas galaa) viena sameeraa pretiiga bedre, ar visiem 225/75 r16 zobi noklabeeja :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

DeeCee wrote:shodien sanaaca pabraukaaties apkaart, pisec :shura:

Riigas hesa tradicionaalo staavokli - "[consored] mati" pasliktinaajushas veel paaris asas bedres, no kuraam dalja smuki iekaartojushaas starp jaunajiem(peec paskata) ielaapiem :D

un veel uz Bauskas shosejas (ja nesajaucu nosaukumu tai garajai ielai kas caur Iecavu iet :shura: ) virzienaa Bauska - Riiga kaadus paarsimts metrus pirms pirmaa aplja(riigas galaa) viena sameeraa pretiiga bedre, ar visiem 225/75 r16 zobi noklabeeja :D
Nu bedru remonts Kekavas galaa ir :clin:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
iz

Post by iz »

varkaļu kanāls un kādi 200m no viņa Spuņciema virzienā , vietām tādas bedres izdrupušas, ka bail
Post Reply