likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....

Moderator: omulis
likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
Ak tā, divas reizes no savām divām par šādām cēlām darbībām esmu saņēmis maksimālo sodu, attiecīgi 100 un 10LsPauliic wrote:galvenais ir nožēlot un atzīt savu vainu, tad piemērojas soda mīkstināšanas punkts
policis teica ka vinu tai adazu domej nepatik ka uz lietu izskatisanu neierodas, vins teica lai ierodos un tur jutos tads vainigs tad itka nekas traks nebus utt!Pauliic wrote:galvenais ir nožēlot un atzīt savu vainu, tad piemērojas soda mīkstināšanas punkts
taas ir vinju ieksheejie kaartiibas noteikumi, kas man nav pat jaazinmbertulis wrote:likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
Mūsu banānijā ir savādāk: likuma nezināšana neatbrīvo no ieņemamā amatambertulis wrote:likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
psyhotype wrote:Vakar pārliecinājos dzīvē, ka CP izdod atlikumuLīdz šim bija dzirdēti tikai nostāsti.
ES: bla bla bla parastais teksts, bez protokola u.t.t.
CP: Ko gribi sarunāt?
ES: Nu jāskatās kāda situācija makā
CP: nosmej un saka, ka viņš jau nezinot kāda man situācija
ES: Ir 5 un 20
CP: Desmitnieka nav?
ES: Nav
CP: Dod 20, samainīšu
Iedevu 20 un šis 10 izdeva
man ar šādi ir gadijies, tik pirms kādiem diviem gadiem..psyhotype wrote:Vakar pārliecinājos dzīvē, ka CP izdod atlikumuLīdz šim bija dzirdēti tikai nostāsti.
ES: bla bla bla parastais teksts, bez protokola u.t.t.
CP: Ko gribi sarunāt?
ES: Nu jāskatās kāda situācija makā
CP: nosmej un saka, ka viņš jau nezinot kāda man situācija
ES: Ir 5 un 20
CP: Desmitnieka nav?
ES: Nav
CP: Dod 20, samainīšu
Iedevu 20 un šis 10 izdeva