Kalmēns wrote:visiem kam esmu prasijis, nav kadagas ezeram nekaads liegums :neka: chainsaw teica, ka esot privaatiipashums, arii skjiet ka bullshits, jo tur ir armijas daljas pirts, kur cilveeki regulaari izmanto ezeru. vieniigais blakaam ir mazs zemes gabalinsh, kas IR privaats, bet viss ezers :neka: visticamaak, krutaa aadazhu pashvaldiibas policija grib vnk ne par ko iekaseet
man choms straadaaja firmaa kurai visa ta zeme pieder, taja apkarteja mezha bija domats taisit ciematu un pie ezera golfa laukumu ar 18. bedriiti uz salas, bet taka ir kriize nekas tur nav
chainsaw wrote:kadagas ezers ir privatiipashums, adazhu lapa nekadu info par to ka kadagas ezers butu kautkada aizsargmiskaste neatradu. un ne visiem ir atnakushas veestules, viens chalis vispar nebraukaja pa ezeru, iedeva chomam vienu apli izlaist un sho jau ir uzaicinajushi uz menteni
emsinjam noteikti kadas 4as tas vestules atnaks
nee, nee man arii tikai viena
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
chainsaw wrote:kadagas ezers ir privatiipashums, adazhu lapa nekadu info par to ka kadagas ezers butu kautkada aizsargmiskaste neatradu. un ne visiem ir atnakushas veestules, viens chalis vispar nebraukaja pa ezeru, iedeva chomam vienu apli izlaist un sho jau ir uzaicinajushi uz menteni
emsinjam noteikti kadas 4as tas vestules atnaks
nee, nee man arii tikai viena
eu emsin cikos tew pirmdien jaierodas taja depo iela?
labi ka visi nav tadi chaki norisi un nespej noteikt to ka ezera otraa galaa ir uzradushies menti, jo tad zustu jega policijai
pectam jau uz nummura salika visu ko vareja sakot ar maisiem un beidzot ar apeneem
muteriite zvaniija cilvekam kas strada adazhu pashvaldiibaa un shis teica ka reali kadagas ezeram nekadi liegumi utt nav, vieniigais esot lielais baltezers un uikas un duunjezeraa. taka visdrizak vinji meegjina uz muljkji panjemt
rekur pats noteikums
8.23. Stāvēšana un braukšana ar mehāniskajiem transporta līdzekļiem, mopēdiem, motorolleriem pa gājēju trotuāriem, zālājiem un citām vietām, kuras nav uzskatāmas kā brauktuves bez novada domes saskaņojuma –ar naudas sodu līdz Ls 150;
-Par tādām pašām darbībām, ja tas izdarīts atkārtoti gada laikā pēc administratīvā soda piemērošanas, uzliek naudas sodu līdz Ls 200;
Last edited by Aleks on 27 Feb 2009, 15:18, edited 1 time in total.
Tad jau var piešūt balto nepārtraukto līniju laikā kad visa brauktuve ir vienā sniegā vai arī kamēr ceļš nav nošķūrēts - braukt nevar. Tu taču nezini vai tas ir ceļš vai nē
hvz, ja nav sastādīts prokols vienkārši ignore uz tādu paziņojumu, jo foto itkā nekāds pierādījums nav. Kā pierādīs pēc bildes, kur tukš lauks redzams, ka tā ir tieši tā vieta un ne cita?
Aleks wrote:Mani uzaicinaja 6. marta pk 10.00 tipa parkapu Adazhu novada Domes saistoshos noteikumus NR. 2 p. 8.23? kas pirmais no mums brauks uz turieni?
man ar emsinu 2 marta uz turieni jadodas ka es sapratu!
laikam uzravos uz foto radaru netalu no csdd ar kautkadiem 58km\h , pie shis krizes laikam jagaida vestulee, un vispar RIGAaaa labi slid! visas ielas brivas!
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM