Rihy wrote:Nu lai būtu individuālāk tas viss, niku vajag. Kāpēc ne?
Mārča neder, jo tas vertikālais izskatās nekā, labā puse ir vnk tukša.
Labi, lai būtu niki
Nez, man piedur verikāls novietojums, ok, varbūt tai skicē viņš ir par tālu uz vienu malu, bet ja uzraksts iet vertikāli tieši pāri lāpstiņai būtu OK
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Rihy wrote:Tie vertikālie un pa visu muguru ir garām. Vajag priekšā niku, aizmugurē horizontāli ne pārāk gigantisku to logo un viss. Pietiekoši vienkārši un labi izskatās. Sarežģīts nenozīmē labāks
+1
vēl var priekšā logo ar niku..es domāju, ka būs ok
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Rihy wrote:Tie vertikālie un pa visu muguru ir garām. Vajag priekšā niku, aizmugurē horizontāli ne pārāk gigantisku to logo un viss. Pietiekoši vienkārši un labi izskatās. Sarežģīts nenozīmē labāks
+1
To nevajag, būs pārāk piebāzts priekšā. Nu es esmu par salīdzinoši vienkāršu - niks priekšā, aizmugurē diezgan klasiski horizontāli tas logo. Nedomāju, ka būtu nepieciešams tur kaut ko slīpi, šķībi, daudz utt.
To nevajag, būs pārāk piebāzts priekšā. Nu es esmu par salīdzinoši vienkāršu - niks priekšā, aizmugurē diezgan klasiski horizontāli tas logo. Nedomāju, ka būtu nepieciešams tur kaut ko slīpi, šķībi, daudz utt.[/quote]
+1
To nevajag, būs pārāk piebāzts priekšā. Nu es esmu par salīdzinoši vienkāršu - niks priekšā, aizmugurē diezgan klasiski horizontāli tas logo. Nedomāju, ka būtu nepieciešams tur kaut ko slīpi, šķībi, daudz utt.
es domāju mazu logo uz krūtīm un niku
būtu ok
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
+1