Ja nemaldos, tad Android pārziņā ir tikai P132 (Mārupe-Jaunmārupe), pārējās ir pašvaldības ielas un ceļiHaL wrote:Android - kas atbild par Mārupi/Mārupes rajonu? :neka:
Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
vakar braucu uz Lietuvu caur Bausku un tur robežpunkta rajonā LV pusē viss bija tīrs un čotka, a Lietuvas pusē viss slikti 

- Android
- Admins
Mārupes pagastā manā atbildības zonā ir P132 (Daugavas iela), V15 (Kantora iela un Stīpnieku ceļš) un V16 K.Ulmaņa gatve - Silnieki.HaL wrote:Android - kas atbild par Mārupi/Mārupes rajonu? :neka:
A kas tur ir par šmucēm? Par Daugavas ielu zinu - tur tiks aizķēpātas bedres, vasarā itkā plānojās rekonstrukcija.
Good morning? No such thing!
Nu Tēriņu ielas turpinājumā Daugavas/Mārupītes gatves krustojums ir gandrīz neizbraucams.. domāju drīz tur uz ceļa paliks Hondas bampersAndroid wrote:Mārupes pagastā manā atbildības zonā ir P132 (Daugavas iela), V15 (Kantora iela un Stīpnieku ceļš) un V16 K.Ulmaņa gatve - Silnieki.HaL wrote:Android - kas atbild par Mārupi/Mārupes rajonu? :neka:
A kas tur ir par šmucēm? Par Daugavas ielu zinu - tur tiks aizķēpātas bedres, vasarā itkā plānojās rekonstrukcija.

Mārupītes gatve restaurēta un prosta

Kā arī Tēriņu/Daugavas iela pie Mārupes domes it īpaši ir tāda dirsa, ka tur pat džipi uz 30kmh max brauc, bez ratiem drīz paliks.. vispār vecais Daugavas ielas posms kādus pārsimts metrus pirms domes un līdz Mārupītes gatvei ir baigi švaks...
Stīpnieku ceļš itkā var dzīvot, tik šur tur asākas bedres :neka:
Life is what happens while you're busy making other plans
Par Mārupītes gatvi piekrītu viss ir čiki!!!HaL wrote:Nu Tēriņu ielas turpinājumā Daugavas/Mārupītes gatves krustojums ir gandrīz neizbraucams.. domāju drīz tur uz ceļa paliks Hondas bampersAndroid wrote:Mārupes pagastā manā atbildības zonā ir P132 (Daugavas iela), V15 (Kantora iela un Stīpnieku ceļš) un V16 K.Ulmaņa gatve - Silnieki.HaL wrote:Android - kas atbild par Mārupi/Mārupes rajonu? :neka:
A kas tur ir par šmucēm? Par Daugavas ielu zinu - tur tiks aizķēpātas bedres, vasarā itkā plānojās rekonstrukcija.![]()
Mārupītes gatve restaurēta un prosta![]()
![]()
![]()
Kā arī Tēriņu/Daugavas iela pie Mārupes domes it īpaši ir tāda [consored], ka tur pat džipi uz 30kmh max brauc, bez ratiem drīz paliks.. vispār vecais Daugavas ielas posms kādus pārsimts metrus pirms domes un līdz Mārupītes gatvei ir baigi švaks...
Daugavas ielas vecais posms, ir braucams ar 20 km/h savādāk bez riteņiem!!!

Asa bedre ir uz Vecozolu ielas pie krustojuma ar Pakalniņu ielu!!! Bļē vienreiz viņā trāpīju

Un Gaujas ielu protams vajag sataisīt, a to liels līkums uz Elvi jābrauc

- Android
- Admins
Pagaidām uz Daugavas ielas tiks lāpiītas avārijas bedres, kā arī uzstādītas brīdinājuma ceļazīmes. Bikuc jāpaciešas - ja galīgi neatņems naudu, tad vasarā sāksies rekonstrukcijas darbi - posmā no Rīgas robežas līdz pieturai "Senči".blade_ wrote:Par Mārupītes gatvi piekrītu viss ir čiki!!!HaL wrote:Nu Tēriņu ielas turpinājumā Daugavas/Mārupītes gatves krustojums ir gandrīz neizbraucams.. domāju drīz tur uz ceļa paliks Hondas bampersAndroid wrote:Mārupes pagastā manā atbildības zonā ir P132 (Daugavas iela), V15 (Kantora iela un Stīpnieku ceļš) un V16 K.Ulmaņa gatve - Silnieki.HaL wrote:Android - kas atbild par Mārupi/Mārupes rajonu? :neka:
A kas tur ir par šmucēm? Par Daugavas ielu zinu - tur tiks aizķēpātas bedres, vasarā itkā plānojās rekonstrukcija.![]()
Mārupītes gatve restaurēta un prosta![]()
![]()
![]()
Kā arī Tēriņu/Daugavas iela pie Mārupes domes it īpaši ir tāda [consored], ka tur pat džipi uz 30kmh max brauc, bez ratiem drīz paliks.. vispār vecais Daugavas ielas posms kādus pārsimts metrus pirms domes un līdz Mārupītes gatvei ir baigi švaks...
Daugavas ielas vecais posms, ir braucams ar 20 km/h savādāk bez riteņiem!!!![]()
![]()
![]()
Asa bedre ir uz Vecozolu ielas pie krustojuma ar Pakalniņu ielu!!! Bļē vienreiz viņā trāpīju![]()
![]()
Likās ka diski būs pipec, bet nu viss
![]()
![]()
![]()
Un Gaujas ielu protams vajag sataisīt, a to liels līkums uz Elvi jābrauc![]()
![]()
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
A kad android parasti sāk tā nopietnāk pieiet pie pavasara bedrēm?
Nu laikam jau pēc t skatās, tad cik jābūt, lai visi čaļi strādātu ar 100% atdevi, nevis aizbērtu ciet bedri kurā paši var slēpties tikai :neka:
Respektīvi - domāju kad var sākt apdomāt vasareņu likšanu
Nu laikam jau pēc t skatās, tad cik jābūt, lai visi čaļi strādātu ar 100% atdevi, nevis aizbērtu ciet bedri kurā paši var slēpties tikai :neka:

- Android
- Admins
Ir 2 kritēriji - prioritātes saraksti - ceļiem ar lielāko intensitāti, un ceļa šķira - resp. sāk labot bedres ar prioritāriem Galvenajiem ceļiem (nosaukmā ir burts A un tad cipars - piem A10 Rīga - V-pils) un beidz ar zemākas prioritātes 2. šķiras autoceļiem -tiem, kuriem ir burts V.Lambertino wrote:A kad android parasti sāk tā nopietnāk pieiet pie pavasara bedrēm?
Datumi - parasti tiek pieņemts atkarībā no laikapstākļiem, bet nu standartā galvenos autoceļus ir jāpabeidz lāpīt līdz 1. maijam, tad 1. šķiras līdz laikam 30 maijam un 2. šķiras līdz 15. jūnijam. Bet nu tas ne vienmēr tā ir - atkarīgs no visādiem faktoriem.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
njā, skan skarbi - tad tikai uz vasaras beigām var droši braukt 
Piemēram Raudas iela man aizņem kādas 5min braukšanā, parasto 1min jautājumu.

Piemēram Raudas iela man aizņem kādas 5min braukšanā, parasto 1min jautājumu.

- Wu-Ryder
Ai, nu tas tac ir debilisms ar tiem celiem :neka: Dobele jau sak par kara lauku parvertsies. Vakar ripojot cauri bedrei sasitas karteris, jo parrakumam par celju nekur citur nevar apbraukt - bet zem udens vel lielaka bedre. Stav jau gandriz 1 menesi. Saber kautkadas skembas un poh. Parejas ielas ari. Cik zinu no Dobelniekiem sarniri, sturpes pirksti lido ka skabenes, jo nu bedres paliek ar katru dienu iespaidigakas. :neka:
Atceros kad ziemā lapija - peļkē saber asfaltu un mauc uz nakošo bedri, pēc divām dienām tur atkal bedre. Un tā visā pilsētā. :neka:
Atceros kad ziemā lapija - peļkē saber asfaltu un mauc uz nakošo bedri, pēc divām dienām tur atkal bedre. Un tā visā pilsētā. :neka:

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
-
ja nevari izmainiit apstaakljus - piemeerojies tiem. nu nopeerc auto, kam stuures pirxti nau no kartona. iemaacies atmesties pirms bedres. iemaacies prognozeet celju. kaa tu domaa, kaapeec man seetaa dziivo subaari/volvo/toyotas nevis honda, bmw vai vw?Wu-Ryder wrote:Ai, nu tas tac ir debilisms ar tiem celiem :neka: Dobele jau sak par kara lauku parvertsies. Vakar ripojot cauri bedrei sasitas karteris, jo parrakumam par celju nekur citur nevar apbraukt - bet zem udens vel lielaka bedre. Stav jau gandriz 1 menesi. Saber kautkadas skembas un poh. Parejas ielas ari. Cik zinu no Dobelniekiem sarniri, sturpes pirksti lido ka skabenes, jo nu bedres paliek ar katru dienu iespaidigakas. :neka:

-
jaafleix wrote:truuper tu gribi teikt ka MR2 ir piemerots tadiem celjiem?

- Wu-Ryder
es nerunaju par sevi, man vis OK, Vectra uz dzipa izmera riepamParaTr00per wrote:ja nevari izmainiit apstaakljus - piemeerojies tiem. nu nopeerc auto, kam stuures pirxti nau no kartona. iemaacies atmesties pirms bedres. iemaacies prognozeet celju. kaa tu domaa, kaapeec man seetaa dziivo subaari/volvo/toyotas nevis honda, bmw vai vw?Wu-Ryder wrote:Ai, nu tas tac ir debilisms ar tiem celiem :neka: Dobele jau sak par kara lauku parvertsies. Vakar ripojot cauri bedrei sasitas karteris, jo parrakumam par celju nekur citur nevar apbraukt - bet zem udens vel lielaka bedre. Stav jau gandriz 1 menesi. Saber kautkadas skembas un poh. Parejas ielas ari. Cik zinu no Dobelniekiem sarniri, sturpes pirksti lido ka skabenes, jo nu bedres paliek ar katru dienu iespaidigakas. :neka:
Atceros kad ziemā lapija - peļkē saber asfaltu un mauc uz nakošo bedri, pēc divām dienām tur atkal bedre. Un tā visā pilsētā. :neka:ne jau aiz vieglas dziives... nevar gribeet dziivot grenlandee un staigaat shortos

Kur vel vairak bremzeet pirms bedres, ja leni ripojot brauc tai cauri un vina isteniba ir 30-40cm dzila kura vienkarsi iegazies ieksa??
Es sitto nesaprotu vienkarsi, tava attieksme ir stipri lidzigia to attieksmei kura strada tur augsaa - Nevarat izbraukt, celi sudigi, nomainiem masinas uz GAZ 53 un brauciet. Ko taisat problemas. Vis tac ir OK.
Un tad jau te visi foruma ir idini, ka ciks par nenotiritiem celiem ziema - jo redz nav pareizais auto ziemas apstakljiem? Nav kjedes uz riepam saliktas, nav masina pacelta 50cm no zemes, un vispar nav 4x4.
Un es nerunaju par lielajiem autoceliem - bet par pilsetas centru, un pilseta ir tik daudz ielu cik uz abu roku pirkstiem var saskaitit. Un es nesaprotu - šīs bedres, ir vienkarši nolaidība, vai reālas naudas problēmas, kad budžetā nav $$ priekš tadiem darbiem?
Sorry veci - pec trooper teiktaa, mes visi esam lasaras, jo nerubijam kadu auto pirkt

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
vienkaarshi vajag saprast ka dziivojam banaanijaa un attieciigi piedomaat pie taa ar ko braucamWu-Ryder wrote:es nerunaju par sevi, man vis OK, Vectra uz dzipa izmera riepamParaTr00per wrote:ja nevari izmainiit apstaakljus - piemeerojies tiem. nu nopeerc auto, kam stuures pirxti nau no kartona. iemaacies atmesties pirms bedres. iemaacies prognozeet celju. kaa tu domaa, kaapeec man seetaa dziivo subaari/volvo/toyotas nevis honda, bmw vai vw?Wu-Ryder wrote:Ai, nu tas tac ir debilisms ar tiem celiem :neka: Dobele jau sak par kara lauku parvertsies. Vakar ripojot cauri bedrei sasitas karteris, jo parrakumam par celju nekur citur nevar apbraukt - bet zem udens vel lielaka bedre. Stav jau gandriz 1 menesi. Saber kautkadas skembas un poh. Parejas ielas ari. Cik zinu no Dobelniekiem sarniri, sturpes pirksti lido ka skabenes, jo nu bedres paliek ar katru dienu iespaidigakas. :neka:
Atceros kad ziemā lapija - peļkē saber asfaltu un mauc uz nakošo bedri, pēc divām dienām tur atkal bedre. Un tā visā pilsētā. :neka:ne jau aiz vieglas dziives... nevar gribeet dziivot grenlandee un staigaat shortos
karterim panna vis OK. Bet pec tevis teikta, visai pilsetai jamaina transportlīdzekli, tikkai delj taa ka celi [consored]?? Tad hajui jamaksa cela nodoklis un jaiet TA? Iedod man savu ahuno tajotu un es izbrauksu caur neredzamu bedri kura paslepusies pelkjee un tavi sarniri lidos kaa skabenes, ja vienigi neesi uz unibaliem partaisijis.
Kur vel vairak bremzeet pirms bedres, ja leni ripojot brauc tai cauri un vina isteniba ir 30-40cm dzila kura vienkarsi iegazies ieksa??
Es sitto nesaprotu vienkarsi, tava attieksme ir stipri lidzigia to attieksmei kura strada tur augsaa - Nevarat izbraukt, celi sudigi, nomainiem masinas uz GAZ 53 un brauciet. Ko taisat problemas. Vis tac ir OK.
Un tad jau te visi foruma ir idini, ka ciks par nenotiritiem celiem ziema - jo redz nav pareizais auto ziemas apstakljiem? Nav kjedes uz riepam saliktas, nav masina pacelta 50cm no zemes, un vispar nav 4x4.
Sorry veci - pec trooper teiktaa, mes visi esam lasaras, jo nerubijam kadu auto pirkt
eku cilveeki brauc un neraud ka celji suudiigi

http://steer.ru/archives/2009/02/10/008113.php
ar balles kurpeem kuutii nav ko dariit
saprotams ka celju staavoklis nav normaals, bet no lamaashanaas labaaks nepaliks
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Wu-Ryder
Ok, tad lai nedzirdetu nevienus smieklus un kjikinasanu ja uz kadu minimeetu ierodos ar vecu nivu/bobiku/gaziku - pielagojos situacijai valsti.DeeCee wrote:vienkaarshi vajag saprast ka dziivojam banaanijaa un attieciigi piedomaat pie taa ar ko braucamWu-Ryder wrote:es nerunaju par sevi, man vis OK, Vectra uz dzipa izmera riepamParaTr00per wrote:ja nevari izmainiit apstaakljus - piemeerojies tiem. nu nopeerc auto, kam stuures pirxti nau no kartona. iemaacies atmesties pirms bedres. iemaacies prognozeet celju. kaa tu domaa, kaapeec man seetaa dziivo subaari/volvo/toyotas nevis honda, bmw vai vw?Wu-Ryder wrote:Ai, nu tas tac ir debilisms ar tiem celiem :neka: Dobele jau sak par kara lauku parvertsies. Vakar ripojot cauri bedrei sasitas karteris, jo parrakumam par celju nekur citur nevar apbraukt - bet zem udens vel lielaka bedre. Stav jau gandriz 1 menesi. Saber kautkadas skembas un poh. Parejas ielas ari. Cik zinu no Dobelniekiem sarniri, sturpes pirksti lido ka skabenes, jo nu bedres paliek ar katru dienu iespaidigakas. :neka:
karterim panna vis OK. Bet pec tevis teikta, visai pilsetai jamaina transportlīdzekli, tikkai delj taa ka celi [consored]?? Tad hajui jamaksa cela nodoklis un jaiet TA? Iedod man savu ahuno tajotu un es izbrauksu caur neredzamu bedri kura paslepusies pelkjee un tavi sarniri lidos kaa skabenes, ja vienigi neesi uz unibaliem partaisijis.
eku cilveeki brauc un neraud ka celji suudiigi
http://steer.ru/archives/2009/02/10/008113.php
ar balles kurpeem kuutii nav ko dariit
saprotams ka celju staavoklis nav normaals, bet no lamaashanaas labaaks nepaliks
1. Celji pacti nekadi
2. Tipa krize valsti (nekads labaks dzipveidigais nesanak)
3. Tac bananijas republika dzivo bananijas iedzivotaji kuriem vis ir OK!

(c) 3BMotorsport
3. vess nav ok, bet ko atljaavaam ar mums dariit to arii izdariijaWu-Ryder wrote: Ok, tad lai nedzirdetu nevienus smieklus un kjikinasanu ja uz kadu minimeetu ierodos ar vecu nivu/bobiku/gaziku - pielagojos situacijai valsti.
1. Celji pacti nekadi
un uz paaris minimeet ierados ar 1. discovery

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
dabushu emku, aizbraukshuParaTr00per wrote:jaafleix wrote:truuper tu gribi teikt ka MR2 ir piemerots tadiem celjiem?
atbrauc ciemos, piekari kaa reizi var redzeet. es esu dzhipus ar vaargaakaam piekareem redzeejis

- Wu-Ryder
Nu vienkarsi pec siis trooper atbildes, sim topikam zud jega, Android darbam ari zud jega, jo vienkarsi cilveki pareizi nepielagojas apstakljiem un viss. Visi komenti par netiriem celjiem, bedrem utt, ir Bullshit - vajag pareizo auto un pareizo pieeju vienkarsiDeeCee wrote:3. vess nav ok, bet ko atljaavaam ar mums dariit to arii izdariijaWu-Ryder wrote: Ok, tad lai nedzirdetu nevienus smieklus un kjikinasanu ja uz kadu minimeetu ierodos ar vecu nivu/bobiku/gaziku - pielagojos situacijai valsti.
1. Celji pacti nekadi

(c) 3BMotorsport
da jeega nezuud, arii ar traktoru patiikamaak pa shoseju braukt, bet njemot veeraa ka dziivojam LV piedomaat pie auto izveeles un seedinaajumaWu-Ryder wrote:Nu vienkarsi pec siis trooper atbildes, sim topikam zud jega, Android darbam ari zud jega, jo vienkarsi cilveki pareizi nepielagojas apstakljiem un viss. Visi komenti par netiriem celjiem, bedrem utt, ir Bullshit - vajag pareizo auto un pareizo pieeju vienkarsiDeeCee wrote:3. vess nav ok, bet ko atljaavaam ar mums dariit to arii izdariijaWu-Ryder wrote: Ok, tad lai nedzirdetu nevienus smieklus un kjikinasanu ja uz kadu minimeetu ierodos ar vecu nivu/bobiku/gaziku - pielagojos situacijai valsti.
1. Celji pacti nekadi