Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
soulfreak
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by soulfreak »

šovakar nelielā tūrē pa Rīgu braucot manītas netipiski daudz mentu ekipāžas, laikam piķis dramatiski pa īsu :roll:
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
freimo
Admins

Post by freimo »

Vakar Rīga - Sigulda - Rīga - Dobele - Rīga arī ļoooti daudz ekipāžas manītas! Viena no tām iedeva man protokolu ar brīdinājumu, ka pa ātru braucu :|
Uz Siguldas šosejaas vien 2x ekipāžas vienā virziena! :shock:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Uz Siguldas šosejas, manuprāt tā ir vienmēr, ka ir dafiga ekipāžu. :neka:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Vakar pie Nestes, bija fotoradars un kādi metri 200 pirms - bija mentu ekipāža ar fēnu :godmanis:
No sērijas, ja samaksāsi kabatā, tad atsūtīs tev vēlvienu rēķinu :doh:
ImageImage
Arc

Post by Arc »

Es atkal Baltezerā sestdien samaksāju sporta nodokli par 88 :lol:
takeshi

Post by takeshi »

Te ir kads gudrs cilveks kas man varetu pastastit ko labak mentiem teikt ja vini mani safoceja ka pa ledu braukaju un tagad atnaca pavests ka jaierodas policija! jo pie stures kad vini foceja nebiju es :-D var kautko dariit lietas laba vai neee!
p.s emsin gaidi tew drosivien arii atnaks! :( ka dzirdeju jau kadiem 5 cilvekiem atnakusas!
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Teksts:"Iedevu čomam mašīnu, neko nezinu." ,cauri neies, jo esi atbildīgs par to kam esi iedevis savu auto un ko čoms ar viņu ir sadarijis. Tā nu tas ir un tur neko nevar darīt.
Tai papīrītī, ko atsūtija:
->Kas ir sūtītājs (pašvaldībnieki, CP....)
->Tur nav minēts uz kāda pamata tiec izsaukts (ķip pants, pārkāpums utt utjp)
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Lambertino

Post by Lambertino »

es nikujā nesaprotu :neka:
Kā pēc bildes var pateikt - kur esi fočēts (saki, ka vizinājos, a kā zināt ka tas ir ezers)
Kur ir zīme, ka nevar braukt? Tas ka tā ir ūdestilpne - nu hvz, iet ceļš, skatos čaļi vizinās, braucu arī - raliji arī notiek pa ūdenstilpnēm :roll:

Interesētu kāds ir tas likums, kas tieši aizliedz braukt pa ledu uz konkrētām ūdenstilpnēm :roll:
ImageImage
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

vo vo - vai tiešām pa ezeru nedrīkst braukt?? nekad neesmu redzējis aizliedzošās zīmes :neka:
Life is what happens while you're busy making other plans
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Cik papētiju tad likuma nav, bet ir Ādažu novada saistošie noteikumi, kas poligona teritorijā, nosaka Lieluikas un Mazuikas ezerus par aizsargājamiem (značit braukt virsū nevar), a kur tādas peļķes ir-HVZ :neka:
Par Kadagas ezeru neko neatradu-ķip liegumus utt utjp
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
freimo
Admins

Post by freimo »

Kad braucām nost no Vossa, pārbaudija dokumentus un lika iepūst trubā! Vairāk neko neteica! :neka: Prasija tikai kā slīd! :D
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
EIMZ

Post by EIMZ »

takeshi wrote:Te ir kads gudrs cilveks kas man varetu pastastit ko labak mentiem teikt ja vini mani safoceja ka pa ledu braukaju un tagad atnaca pavests ka jaierodas policija! jo pie stures kad vini foceja nebiju es :-D var kautko dariit lietas laba vai neee!
p.s emsin gaidi tew drosivien arii atnaks! :( ka dzirdeju jau kadiem 5 cilvekiem atnakusas!
nekas nav jaarunaa. Uzdod konkreetu jautaajumu- par ko esi ticis izsaukts.
Nepis sev nervus, iisi un konkreeti jau saakumaa saki, ja esi k-ko paarkaapis, lai sastaada protokolu. Reaala paarkaapuma nav, interesanti, ko vinji rakstiis protokolaa :mhm:
Ja saaks kaut ko braukaat pa ausiim par to, ka nu buus suu, ka "uz nepareizajiem mentiem uzraavies" utt utjp, tad labaak vienkaarshi noklausies to storiju par to, kaads tas ments kruts, ka no vinja baidaas vai pus pasaule, ka labaak ar vinju nejokot,un maajot ar galvu, tipa jaa, jaa, sagaidi smadzenju balinaashanas beigas :naac:
Image
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

papetiet kads likumos par udenstilpnu aizsargjoslu
atruma parsniegsana pilsetas/lauku teritorijaa(ja vien tas nav privats ezers, gravis)
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

freimo wrote:Kad braucām nost no Vossa, pārbaudija dokumentus un lika iepūst trubā! Vairāk neko neteica! :neka: Prasija tikai kā slīd! :D
tas jau bij uz Vosiņa ;)
ImageImage
chainsaw

Post by chainsaw »

kadagas ezers ir privatiipashums, adazhu lapa nekadu info par to ka kadagas ezers butu kautkada aizsargmiskaste neatradu. un ne visiem ir atnakushas veestules, viens chalis vispar nebraukaja pa ezeru, iedeva chomam vienu apli izlaist un sho jau ir uzaicinajushi uz menteni :reeka:

emsinjam noteikti kadas 4as tas vestules atnaks :reeka: :reeka: :reeka:
anders

Post by anders »

uz udenstilpnēm nekādu aizliegumu nav un noteikumu arī nav.... ja cp sāk čakarēt mozgus, lai sauc konkrēti CSN punktus par kuriem ta šie kko grib piesiet...
Image
fade
Audi S3

Post by fade »

anders wrote:uz udenstilpnēm nekādu aizliegumu nav un noteikumu arī nav.... ja cp sāk čakarēt mozgus, lai sauc konkrēti CSN punktus par kuriem ta šie kko grib piesiet...
nu nav taa ka nav, ir taa ka ir uudenstilpnes uz kuraam nav aizliegumu braukt virsu un ir uz kuraam ir, to nosaka katrs rajons vai kas tur, un cik zinu ar vosu ir taa ka neviens isti nav sarpatis kaa ir!
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
chainsaw

Post by chainsaw »

kadagas ezera pashvaldibnieki focheeja
Kalmēns

Post by Kalmēns »

visiem kam esmu prasijis, nav kadagas ezeram nekaads liegums :neka: chainsaw teica, ka esot privaatiipashums, arii skjiet ka bullshits, jo tur ir armijas daljas pirts, kur cilveeki regulaari izmanto ezeru. vieniigais blakaam ir mazs zemes gabalinsh, kas IR privaats, bet viss ezers :neka: visticamaak, krutaa aadazhu pashvaldiibas policija grib vnk ne par ko iekaseet :miileeties:
Spriežot pēc Kalmēna tekstiem, viņš ir tas mitoloģiskais Kirils, no kura pat Čaks Noriss baidās (c) android
EDX

Post by EDX »

fade wrote:
anders wrote:uz udenstilpnēm nekādu aizliegumu nav un noteikumu arī nav.... ja cp sāk čakarēt mozgus, lai sauc konkrēti CSN punktus par kuriem ta šie kko grib piesiet...
nu nav taa ka nav, ir taa ka ir uudenstilpnes uz kuraam nav aizliegumu braukt virsu un ir uz kuraam ir, to nosaka katrs rajons vai kas tur, un cik zinu ar vosu ir taa ka neviens isti nav sarpatis kaa ir!
Voss pēc savas būtības ir karjers, kuru izraka būvējot Jūrmalas šosejas spilvenu un nekādu liegumu tur nav un nekad nav bijis :wink: Un ar pašvaldību arī tas ir runāts, un šie saka, ka pokui, lai tač puikas gāž. Kamēr nevienam netraucē un dauza savas mašīnas tikmēr pie kājas :wink:
No quattro - no fun!
Locked