Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
Re: Saskarsme ar CP
Vakar Rīga - Sigulda - Rīga - Dobele - Rīga arī ļoooti daudz ekipāžas manītas! Viena no tām iedeva man protokolu ar brīdinājumu, ka pa ātru braucu 
Uz Siguldas šosejaas vien 2x ekipāžas vienā virziena!

Uz Siguldas šosejaas vien 2x ekipāžas vienā virziena!

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Vakar pie Nestes, bija fotoradars un kādi metri 200 pirms - bija mentu ekipāža ar fēnu :godmanis:
No sērijas, ja samaksāsi kabatā, tad atsūtīs tev vēlvienu rēķinu
No sērijas, ja samaksāsi kabatā, tad atsūtīs tev vēlvienu rēķinu

- takeshi
Te ir kads gudrs cilveks kas man varetu pastastit ko labak mentiem teikt ja vini mani safoceja ka pa ledu braukaju un tagad atnaca pavests ka jaierodas policija! jo pie stures kad vini foceja nebiju es
var kautko dariit lietas laba vai neee!
p.s emsin gaidi tew drosivien arii atnaks!
ka dzirdeju jau kadiem 5 cilvekiem atnakusas!

p.s emsin gaidi tew drosivien arii atnaks!

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Teksts:"Iedevu čomam mašīnu, neko nezinu." ,cauri neies, jo esi atbildīgs par to kam esi iedevis savu auto un ko čoms ar viņu ir sadarijis. Tā nu tas ir un tur neko nevar darīt.
Tai papīrītī, ko atsūtija:
->Kas ir sūtītājs (pašvaldībnieki, CP....)
->Tur nav minēts uz kāda pamata tiec izsaukts (ķip pants, pārkāpums utt utjp)
Tai papīrītī, ko atsūtija:
->Kas ir sūtītājs (pašvaldībnieki, CP....)
->Tur nav minēts uz kāda pamata tiec izsaukts (ķip pants, pārkāpums utt utjp)

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
es nikujā nesaprotu :neka:
Kā pēc bildes var pateikt - kur esi fočēts (saki, ka vizinājos, a kā zināt ka tas ir ezers)
Kur ir zīme, ka nevar braukt? Tas ka tā ir ūdestilpne - nu hvz, iet ceļš, skatos čaļi vizinās, braucu arī - raliji arī notiek pa ūdenstilpnēm
Interesētu kāds ir tas likums, kas tieši aizliedz braukt pa ledu uz konkrētām ūdenstilpnēm
Kā pēc bildes var pateikt - kur esi fočēts (saki, ka vizinājos, a kā zināt ka tas ir ezers)
Kur ir zīme, ka nevar braukt? Tas ka tā ir ūdestilpne - nu hvz, iet ceļš, skatos čaļi vizinās, braucu arī - raliji arī notiek pa ūdenstilpnēm

Interesētu kāds ir tas likums, kas tieši aizliedz braukt pa ledu uz konkrētām ūdenstilpnēm

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Cik papētiju tad likuma nav, bet ir Ādažu novada saistošie noteikumi, kas poligona teritorijā, nosaka Lieluikas un Mazuikas ezerus par aizsargājamiem (značit braukt virsū nevar), a kur tādas peļķes ir-HVZ :neka:
Par Kadagas ezeru neko neatradu-ķip liegumus utt utjp
Par Kadagas ezeru neko neatradu-ķip liegumus utt utjp

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
nekas nav jaarunaa. Uzdod konkreetu jautaajumu- par ko esi ticis izsaukts.takeshi wrote:Te ir kads gudrs cilveks kas man varetu pastastit ko labak mentiem teikt ja vini mani safoceja ka pa ledu braukaju un tagad atnaca pavests ka jaierodas policija! jo pie stures kad vini foceja nebiju esvar kautko dariit lietas laba vai neee!
p.s emsin gaidi tew drosivien arii atnaks!ka dzirdeju jau kadiem 5 cilvekiem atnakusas!
Nepis sev nervus, iisi un konkreeti jau saakumaa saki, ja esi k-ko paarkaapis, lai sastaada protokolu. Reaala paarkaapuma nav, interesanti, ko vinji rakstiis protokolaa

Ja saaks kaut ko braukaat pa ausiim par to, ka nu buus suu, ka "uz nepareizajiem mentiem uzraavies" utt utjp, tad labaak vienkaarshi noklausies to storiju par to, kaads tas ments kruts, ka no vinja baidaas vai pus pasaule, ka labaak ar vinju nejokot,un maajot ar galvu, tipa jaa, jaa, sagaidi smadzenju balinaashanas beigas

- Lambertino
tas jau bij uz Vosiņafreimo wrote:Kad braucām nost no Vossa, pārbaudija dokumentus un lika iepūst trubā! Vairāk neko neteica! :neka: Prasija tikai kā slīd!

kadagas ezers ir privatiipashums, adazhu lapa nekadu info par to ka kadagas ezers butu kautkada aizsargmiskaste neatradu. un ne visiem ir atnakushas veestules, viens chalis vispar nebraukaja pa ezeru, iedeva chomam vienu apli izlaist un sho jau ir uzaicinajushi uz menteni 
emsinjam noteikti kadas 4as tas vestules atnaks

emsinjam noteikti kadas 4as tas vestules atnaks

nu nav taa ka nav, ir taa ka ir uudenstilpnes uz kuraam nav aizliegumu braukt virsu un ir uz kuraam ir, to nosaka katrs rajons vai kas tur, un cik zinu ar vosu ir taa ka neviens isti nav sarpatis kaa ir!anders wrote:uz udenstilpnēm nekādu aizliegumu nav un noteikumu arī nav.... ja cp sāk čakarēt mozgus, lai sauc konkrēti CSN punktus par kuriem ta šie kko grib piesiet...

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Kalmēns
visiem kam esmu prasijis, nav kadagas ezeram nekaads liegums :neka: chainsaw teica, ka esot privaatiipashums, arii skjiet ka bullshits, jo tur ir armijas daljas pirts, kur cilveeki regulaari izmanto ezeru. vieniigais blakaam ir mazs zemes gabalinsh, kas IR privaats, bet viss ezers :neka: visticamaak, krutaa aadazhu pashvaldiibas policija grib vnk ne par ko iekaseet 

Spriežot pēc Kalmēna tekstiem, viņš ir tas mitoloģiskais Kirils, no kura pat Čaks Noriss baidās (c) android
Voss pēc savas būtības ir karjers, kuru izraka būvējot Jūrmalas šosejas spilvenu un nekādu liegumu tur nav un nekad nav bijisfade wrote:nu nav taa ka nav, ir taa ka ir uudenstilpnes uz kuraam nav aizliegumu braukt virsu un ir uz kuraam ir, to nosaka katrs rajons vai kas tur, un cik zinu ar vosu ir taa ka neviens isti nav sarpatis kaa ir!anders wrote:uz udenstilpnēm nekādu aizliegumu nav un noteikumu arī nav.... ja cp sāk čakarēt mozgus, lai sauc konkrēti CSN punktus par kuriem ta šie kko grib piesiet...

No quattro - no fun!